< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 1 Ağustos 2018; 16:13:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Para Veren Özel Üniversite mi ODTÜ mü ? [ TS ]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 1 Ağustos 2018; 16:13:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
odtu mezunu olarak net soyleyim sana muhendislik okumayacaksan odtunun marka olarak sana bi faydasi yok heleki tarih git bursunu al kampuse takilma zaten bi sure sonra okula sinavdan sinava gidersin
|
odtü ideolojik bir okul falan değil. 24 saat ahaber izleyip mi vardınız bu kanıya ?
|
Birini bırak cv'ne , instagram hesabına bile yazmaya çekineceksin
Diğeriniyse her yere gururla yazacaksın, her yerde gururla söyleyeceksin |
kardesim bilkentle ibni haldunu kiyaslama bence
|
6 haneli sıralama yapmakla kültürü ve bu konuyu nasıl bir tutuyorsun ? gerçekten nefret dolusun durduk yere beni küçük düşürmeye çalışmanın amacı ne ? siyasi görüşün umrumda bile değil inan bana.
ayrıca inan senden daha kültürlüyümdür, hayatındaki tek başarın bilkente girmek mi ? |
Eğer maddi sıkıntın yoksa, bence odtüyü seçmelisin.
Herşeyden önemlisi ODTÜ mezunları arasında gerçekten çok güçlü bir dayanışma ve ODTÜ kültürü var(ODTÜlü değilim ama olmak isterdim), Amerikaya bile gitsen mezunlar derneğinden vs yardım eden çıkar. Cv'nde ne olursa olsun 30 sene sonra bile ODTU yazıyor olacak. Bunlar parayla satın alamayacağın şeyler. Ancak okurken kafanda durmadan sorun olacak kadar (akşam ne yiyeceğim kirayı nasıl ödüyeceğim) maddi sıkıntın olacaksa, bu başarını direk etkileyeceği için, ancak bu durumda vakıf üniyi seçmen mantıklı olur bence. |
Teknik üniversitede tarih okumak yerine tabi ki imkanları seçerdim ben
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theozy -- 1 Ağustos 2018; 16:28:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |