Şimdi Ara

Para Nasıl Bulunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu insanlar bu paraları nasıl buluyorlar ?

Dün akşam arabamı park ettim eve girip balkona çıktım.

Bir şey dikkatimi çekti. En ucuz araba benimki

Başka 20.000-25.000 civarı araç yok.

Bi göz gezdirdim mahalleye. Mercedes , bmw , audi , range rover. Benimki hariç en dandik araba 2015 corolla , 2010 hyundai , yada 2015 honda accort.

Benim arabadan da eskisi yok. Bi an içimden fakir kalmışısız dedim.

Benim arabanın markası opel vectra.

Asgari ücret 1300 lira.

O bir şey değil. Bazı arkadaşlarımda mercedes e class , audi a5 vs var.

Herkeste bu kadar para varken bizde neden yok aklım almıyor.

Dün birisini gördüm mercedes s class'ta özel şöförü var.

ama kız daha 17-18 yaşında. Sen nasıl bu yaşta bu parayı kazandın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef insanlar şükretmeyi bilmiyor ya da yeterince şükretmiyor. Hiç balkona çıkıp senden aşağıda olan insanlara baktın mı ? Arabası olmayan, evi olmayan, hatta balkonu olmayan insanları düşündün mü ?
  • enayinin malını alıp daha pahalıya sata sata ticaret böyle
  • Sen arabası olmayan ve alamayan insanları gördün mü ev alamayan bir sürü insan var. Şükretmek önemli. Afrikadaki adamlar bir tas yemek bir yudum suya muhtaçken sen nasıl bir zenginlikte yaşadığının farkında değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Maalesef insanlar şükretmeyi bilmiyor ya da yeterince şükretmiyor. Hiç balkona çıkıp senden aşağıda olan insanlara baktın mı ? Arabası olmayan, evi olmayan, hatta balkonu olmayan insanları düşündün mü ?

Allah bilir mercedesi olanda benim arabaya bakıp Allah'ım şükürler olsunki mercedesim var diyordur.

Bende arabası olmayanlara bakıp şükrediyorum.

Arabası olmayanlar ne yapsın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tualeti-Tıkayan-Adam -- 17 Haziran 2016; 18:12:19 >
  • Ben ekmek bulamıyorum senin araban var..

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 9 Nisan 2021; 15:27:29 >
  • Bak o araçların hiçbirisinin sahibi yok. Var gibi gördüklerinde yanılsama. Tüm o görüntüler seni sisteme balayıp köle gibi çalıştırmak için. Hiçbir zaman sahibi olamayacağın şeylerin hayalini kurup robota bağlatıyorlar. Özgürleşmeye çalış. Çocukluğuna git ve hayatında para kavramı olmadan önce nasıl yaşadığını çevrendeki nesnelere nasıl yaklaştığını hatırlamaya çalış. Bütün done orada.
  • Arabamız yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Bak o araçların hiçbirisinin sahibi yok. Var gibi gördüklerinde yanılsama. Tüm o görüntüler seni sisteme balayıp köle gibi çalıştırmak için. Hiçbir zaman sahibi olamayacağın şeylerin hayalini kurup robota bağlatıyorlar. Özgürleşmeye çalış. Çocukluğuna git ve hayatında para kavramı olmadan önce nasıl yaşadığını çevrendeki nesnelere nasıl yaklaştığını hatırlamaya çalış. Bütün done orada.

o arabalar dupe mi kardeş sahibi kim bunların

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Bak o araçların hiçbirisinin sahibi yok. Var gibi gördüklerinde yanılsama. Tüm o görüntüler seni sisteme balayıp köle gibi çalıştırmak için. Hiçbir zaman sahibi olamayacağın şeylerin hayalini kurup robota bağlatıyorlar. Özgürleşmeye çalış. Çocukluğuna git ve hayatında para kavramı olmadan önce nasıl yaşadığını çevrendeki nesnelere nasıl yaklaştığını hatırlamaya çalış. Bütün done orada.

o arabalar dupe mi kardeş sahibi kim bunların

ilüzyon
  • Saadet zinciri seziyorum
    Ref linki yasak koyacaksan adam akıllı sitenin linkini koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 23 Haziran 2016; 16:07:09 >
  • Yine dinciler gelmiş şükredin diyorlar. Şükürle falan olacak iş değil bunlar çalışacaksın kardeşim torpilli işler kovalamaya çalışacaksın başka türlü parayı bulamazsın. Rahat yaşamak istiyorsan dini katma araya o ayrı bir boyut zenginlerin hepsi şükrederek mi o hale geldiler sanıyorsunuz.
  • Tualeti-Tıkayan-Adam kullanıcısına yanıt
    arkadaş 3 kişi çalışıyoruz borç harç sça sça bitirdik ve zar zor 16 binlik araç alabildik bunada şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Maalesef insanlar şükretmeyi bilmiyor ya da yeterince şükretmiyor. Hiç balkona çıkıp senden aşağıda olan insanlara baktın mı ? Arabası olmayan, evi olmayan, hatta balkonu olmayan insanları düşündün mü ?

Balkon ne alaka ve neden balkonu kalın yazdın ?

• verdi001 V kullanıcısına yanıt
    Ekmek bulamıyorsun ama dh ye girip yorum yapabiliyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.