Şimdi Ara

Para konusu, bir fikir sunabilecek arkadaslari bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba, nakit olarak 2700 TL degerinde bi dijital piyano almak istiyorum uzun zamandir. Denklesmiyor. Bilgisayarimi satmaya calistim birkac hafta oldu kimseden teklif gelmedi. Telefonum zaten o kadar degerli degil. Taksitle almak istedik, kredi kartimiz yok, alamayiz da babamin borclarindan dolayi. Taksitli fiyati 3000 lira, tanidiklara falan soruyoruz kredi karti bir aydir, ya limitleri yok ya da yanasmiyorlar. Alacagim yerde de kredi kartsiz taksit imkani yok.

Ben soyle bir cozum buldum, senet vb. Tarzi seylerle taksit yapan bi firmadan 3000 lira degerinde 0, kutusu acilmamis bir sey almak, telefon olabilir diye dusundum, sonra bu sifir cihazi ayni parasina satip, nakitle 2600 liralik dijital piyanoyu alip digerinin taksitlerini odemeye devam etmek.

Sizlerin dusuncelerini de duymak istiyorum, boyle bi cozum mantikli mi sizce ya da baska ne tur cozumler uretilebilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonlarda taksit kalktı hem o dediğin risk hiç girme git kredi çek
    paşa paşa faiz öde.
  • Feysbuk kullanıcısına yanıt
    Cekemiyoruz hocam iste sikinti o.

• Eğer satmak için aldığın ürünü alıcısı hazırken yaparsan olur. Onun dışında alınmış bir ürün sıfır da olsa onuda satman çok zor olacaktır. Hemde aynı fiyata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solam kullanıcısına yanıt
    Tamamdir tesekkur ediyorum.

• durumun düzelince alırsın ölüm kalım meselesi değil sonuçta
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Orasi da var da uzun zamandir istiyorum, durum duzelmez imkani yok, bir sekilde cozmeye calisiyorum iste.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir iş fikri ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum durumunuz kötüyken daha fazla sıkıntıya sokma kendini. Elbet o gün gelecektir. Hevesin var fakat aldıktan sonra keşke böyle birşey yapmasaydım bekleseydim zamanı gelince alırdım diye dert yanarsın. Yavaştan biriktir köşeye 10 krş dahi olsa koy, uzun süreli olacaktır ama sıkıntıya girmezsin en azındankaran rahat olur, keyfini çıkarırsın.

• En mantıklısı paran denkleşene kadar piyano alma

• Kac yasindasin hocam ? Yasin musaitse garsonluk vs gibi bir ise gir veya mahalle esnaflarina sor yardimciya ihtiyac varsa orada takil . Her ay 3-5 biseyler atarsin kumbaraya .

Birde nacizane tavsiyem cekirdek aileniz disinda kuzen hala dayi vs. ile para olaylarina hic girmeyin .

• Hocam 2.el neden dusunmuyor sunuz

• No VI kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ediyorum düşünceleriniz için, sadece bir heves değil, 5 aydır okulun müzik grubuyla birlikte çalacağım, 19 Mayısta performansım var, gerçekten almam gerekiyor ve daha da geç kalmak istemiyorum, çok büyük bir tutku benim için, çok istiyorum.
  • uA-kktc kullanıcısına yanıt
    Okuldan sonra çalışmak için iş arıyorum hocam zaten, 2 ay çalışsam yetecek parayı çıkartabilecek duruma gelebileceğimi düşünüyorum. Sorun şu ki, gerçekten o kadar çok istiyorum, 5 ay oldu çalmaya başlayalı, okulda çalıyorum, bir gün bile azalmadı bu konudaki hevesim, çok istiyorum, geç kalmayı istemiyorum. Teşekkür ederim düşünceleriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvangibicalıstım

Hocam 2.el neden dusunmuyor sunuz

Bir kez aldığımda 5-6 sene kullanmayı düşünüyorum hocam, ikinci ele bu yüzden pek yanaşmak istemiyorum. Ayrıca garanti meselesi de sıfırda bir avantaj.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.