Şimdi Ara

Para Kazanmak [Forex]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a dostlar bu yaz için kendime uğraş arıyordum ve internette dolaşırken sıkça reklamlarına rastladığımız forex i baya bi araştırdım.Sordum soruşturdum.Kime sorduysam hiç bulaşma kaybedersin ama eğitimini aldıktan sonra kazanmak çok da zor değil dediler.
    Sonra bu işin uzmanıyla tanıştım bana robot sistemlerden bahsetti.Senin için gece gunduz otomatik alım satım yaparak kazanabilirsin hatta bu sistemlere yabancı kaynaklardan ucretsiz ulaşabilirsin.Ama asıl kazandıran sistemlerin ucretli oldugundan bahsetti.1-2 ay eğitim alıp 100 dolarla işe girmek istiyorum sizce değermi? Beraber bu işe başlamak isteyen var mı? Bu işle uğraşanlar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• o işle para kazanılcak olsa o firmadaki adamlar maaşla niye çalışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdestsiz Hamam Böceği

S.a dostlar bu yaz için kendime uğraş arıyordum ve internette dolaşırken sıkça reklamlarına rastladığımız forex i baya bi araştırdım.Sordum soruşturdum.Kime sorduysam hiç bulaşma kaybedersin ama eğitimini aldıktan sonra kazanmak çok da zor değil dediler.
    Sonra bu işin uzmanıyla tanıştım bana robot sistemlerden bahsetti.Senin için gece gunduz otomatik alım satım yaparak kazanabilirsin hatta bu sistemlere yabancı kaynaklardan ucretsiz ulaşabilirsin.Ama asıl kazandıran sistemlerin ucretli oldugundan bahsetti.1-2 ay eğitim alıp 100 dolarla işe girmek istiyorum sizce değermi? Beraber bu işe başlamak isteyen var mı? Bu işle uğraşanlar var mı?

Kardeş o işler yatırım yapmadan zor ve riskli o yüzden bu abimiz sana interneten nasıl para kazanacağın hakkında yardımcı olucaktır.

• Birincisi 1-2 ay eğitimle ve 100 dolarla forex piyasasına girilmez. Robotlar içinde şunu söyleyeyim beleş robot kazandırmaz kaybettirir. Gerçekten kazandıran robotlarda çok sağlam paralara satılıyor. (Çünkü robotlar aslında senin işini yapan borsacılar) Forex piyasasına girmen için bu işi yabancı kaynaklardan falan iyice araştır her terimi çok iyi bilmen lazım. Ekonomi gündemini (Birçok ülkenin hemde) çok iyi bilmen lazım. İktisad ve muhasebe bilginin olması lazım. Ayrıca 100 dolarla forexe girilmez en az 1000 dolar olması lazım ki kazandığın birşeye benzesin.
    -Ama şunu söyleyeyim forexle para kazanılır mı ? Evet kazanılır Türkiye'de herkesin kaybetmesinin nedeni hiçbir halt bilmeden bodoslama olaya girmesidir. Bu da zaten kumardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 15 Haziran 2013; 15:07:16 >
  • Forexde büyük balık küçük balığı yer. En az yarım milyon dolar sermaye lazım

• Arkadas gereksiz bir is, bu marketler genelde senin gibi yatirimcilarin kaybetmesine yonelik isler. Cok ustasi olsan kazanacagin maks getiri ayda %20 olur ki onun icin de ugrasmaya ve aldigin riske degmez. Daha mantikli yatirimlar mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    8 ay önce açıldı
    Reklam izleyerek para kazanma
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

Birincisi 1-2 ay eğitimle ve 100 dolarla forex piyasasına girilmez. Robotlar içinde şunu söyleyeyim beleş robot kazandırmaz kaybettirir. Gerçekten kazandıran robotlarda çok sağlam paralara satılıyor. (Çünkü robotlar aslında senin işini yapan borsacılar) Forex piyasasına girmen için bu işi yabancı kaynaklardan falan iyice araştır her terimi çok iyi bilmen lazım. Ekonomi gündemini (Birçok ülkenin hemde) çok iyi bilmen lazım. İktisad ve muhasebe bilginin olması lazım. Ayrıca 100 dolarla forexe girilmez en az 1000 dolar olması lazım ki kazandığın birşeye benzesin.
    -Ama şunu söyleyeyim forexle para kazanılır mı ? Evet kazanılır Türkiye'de herkesin kaybetmesinin nedeni hiçbir halt bilmeden bodoslama olaya girmesidir. Bu da zaten kumardır.

5-10 kişi toplanıp sağlam robotlardan alınabilir mi?
    Bide hyip siteleri nasıldır guvenilir mi?

• forex olayını bu işi yapmış ve şuan bir bankada en üst düzey müdürlerden biri olan teyzeme sordum aldığım cevap: sakın ha aman ha sakın bulaşma ilk başta ufak ufak yemlerler sonra tüm paranı alıverirler ne olduğunu bile anlamazsın forex denen sistem büyük yatırımcıların küçük yatırımcıları yalayıp yutma sistemidir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

forex olayını bu işi yapmış ve şuan bir bankada en üst düzey müdürlerden biri olan teyzeme sordum aldığım cevap: sakın ha aman ha sakın bulaşma ilk başta ufak ufak yemlerler sonra tüm paranı alıverirler ne olduğunu bile anlamazsın forex denen sistem büyük yatırımcıların küçük yatırımcıları yalayıp yutma sistemidir diye.

teyzeniz bu olayı hiç anlamamış.
    ben inanmıyorum bir aracı kurumda müdürlük yaptığına, eger öyleyse aracı kurumun ismini verin bulayım hemen teyzenizi.

Bu arada forex üzerinden para kazanmak isteyen arkadaşlara şu yazıyı öneririm;http://goo.gl/VnDFKj yatırım yapmadan önce okuyunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetozulku -- 14 Aralık 2014; 12:12:58 >

• türkiye de viop için 7bin lira ile 10 bin lira arasında değişen rakamlara satılan robotlar var gayette çalışıyorlar ama şunu unutmayın bir robot ne kadar çok satılırsa karı o kadar çok düşer çünkü al sinyali geldiğinde aynı anda bir çok kişi alışa yüklenir satta da aynı durum söz konusu bu durum dikkat çeker ve büyük yatırımcılar bu sisteminize karşı bir algoritma geliştirip sisteminizin artık kar getirmemesine neden olurlar robotu az satacağını söyleyen satıcıya da ne kadar inanılır bilinmez
    bu yzden kendi sistemini yazmak en güzeli ama o da borsa hakkında indikatörler hakkında bilgi gerektirir bütün bunlar bir yaz tatilinde halledilir mi üzerine çok düşersen yapılabilecek bişey ama öncesinde senin en azından yaz tatilinde kullanabilmek için algoritma yazabileceğin yazdığın algoritmayı geçmiş zamanlar için farklı periyotlarda değerlendirebileceğin bir programın olması gerekir bunlarda matriks veri terminali gibi programlar var ancak ücretli programlar aylık ücreti var
    Ben bi kaç aydır deniyorum toplamda kar ettiriyor ama zarar da olduğu pozisyonlarda çok yılda 850 liraya 3000 ila 4000 lira civarında kazandırıyor seanslık periyotta güvenipte başlayamadım daha yolu var :D

eksik noktalama işaretleri için kusura bakmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• he unutmadan bu robotlar yatay piyasada genelde kaybettirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi arkadaş 10 milyara ayda 1.5 milyar kazandigi söyledi. Inanmadim ancak her ay hesabina 1.5 milyar gönderiyorlara kadar kolay para kazanilsa herkes evini arabasi satar forexe gonderir.ben bu isi anlamadim gerçekten. Arkadasinda bildigi yok, ben kazandigima bakarim diyor.daha hic kaybetmedi.

• bu işte herkes kaybedecek diye bir şey yok arkadaşlar.
    geçtiğimiz haftalarda dolar hergün yenş bir zirve yaptı o dönemlerde açık pozisyonunuz olsaydı 3/5 e katlardınız.
    keza son bir haftadır da ona yakın bir hızla düşüyor bu piyasayı okuyabiliyorsanız kazanma şansınız var riske atabildiniz tutarlar kadar tabiki

http://www.kucukpara.com/forex-islemleri/forex-islemleri/
  • Arkadaşlar forex'ten para kazanmak öyle anlatıldığı kadar kolay değildir.
    Ancak imkansızda değildir.
    Piyasaları çok iyi takip etmek ve tecrübe kazanmak gerek.
    Bu nedenle ben her zaman ilk sanal para ile demop hesap oluşturmanızı tavsiye ediyorum.

Şuraya bir göz atın:http://borsanasiloynanir.co/para-kazanmak-icin-forex-yatirimi-mantikli-mi/
  • Eğitimler para tuzağı. Finansbankdan bi demo hesap aç. Metatrader di heralde programın adı. 100.000$ veriyo başlangıçta. Kurcalaya kurcalaya öğren.

• arkadaşlar bu tarz şeylere kasmaya hiç gerek yok hem vakit hem nakit kaybı gerçekten girmeyin yazık günah ya zamanında o kadar çok uğraştım ki üzülüyorum şimdi halime kaç para borca girdim zor kurtuldum ben yine şanslıydım siz yapmayın bu forex işine girmek salaklıktan başka bişey değil
  • bmwberk15 B kullanıcısına yanıt
    ille de oturduğum yerden para kazancam diyosanız size şu an da kullandığım yöntemi tavsiye ediyim az az kazanıyorum ama hiç kaybetmiyorum anket doldurup para kazanıyorum çok bi vakitte harcamıyorum en fazla 10-15 dk mı alıyo benderimki.com a üye olun benim gibi siz de kazanın artık bu tarz kumarlara girmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.