Şimdi Ara

Para Kasmak için Bir İpucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler Ablalar Maplerde 5-10 lv pokemon arayın hangi pokemon olursa farketmez isterseniz nincada isterseniz riolu bunları trainer ile kasın ve size gelecek para ise 30kdan aşağı olmaz Resimlerde Gördüm Bi arkadaşmıza 74 k geldi sanırım Para sıkıntısı Çekenler Denesin Derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 3 Nisan 2009; 16:28:31 >

• Biliyordum ben
  • Sağol
  • trainer derken biraz açabilir misin?
  • trainer pokemonları çabuk lv atlatmak için yapılan bir şey(ne diyelim bişey diyelim)pokemonları 100 lv yapıp ezik saldırlar (slash) gibi saldıralar ekliyolar ve böylece kasacağımız pokemona saldıramıyolar vede kolayca kasılmış oluyoz 5lvden 50 yapabilirsin pokeni ve trainer istersen 3 tane güzel trainer var(bildiğim) onları arkadaşlar verir bunları yukardaki battle sekmesinden computer battle yerine yazcan 1.ni veriyim diğerlerini unuttum xD

diamond

yaz anlamadıysan resimli anlatımda var xD
  • Pff pokemona offer yapilmiyor confirm offer diyorum bekliyo öle close diyince etmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

trainer pokemonları çabuk lv atlatmak için yapılan bir şey(ne diyelim bişey diyelim)pokemonları 100 lv yapıp ezik saldırlar (slash) gibi saldıralar ekliyolar ve böylece kasacağımız pokemona saldıramıyolar vede kolayca kasılmış oluyoz 5lvden 50 yapabilirsin pokeni ve trainer istersen 3 tane güzel trainer var(bildiğim) onları arkadaşlar verir bunları yukardaki battle sekmesinden computer battle yerine yazcan 1.ni veriyim diğerlerini unuttum xD

diamond

yaz anlamadıysan resimli anlatımda var xD

tmm anladım çok teşekkürler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.