Şimdi Ara

Para isteyen çocuklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır yani biz Fikirtepe çocuğuyuz deyip kafa göz dal sen onlardan para iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

Hayır yani biz Fikirtepe çocuğuyuz deyip kafa göz dal sen onlardan para iste.

işte sorun orda hiç fikirtepe çocuğu olamadım genelde ana kuzusu
  • Helal et dedilerse niyetleri kötü değildir benim buradada bir kadın istedi bende ona verdim ihtiyacı olan birisine benziyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikirtepede çok var öyle tipler kentsel dönüşüm nedeniyle sanayi tarafları tehlikeli ailene söyle bi savunma sporuna yazdırsınlar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: yigosus

quote:

Orijinalden alıntı: leqolas07

çocuklarla nasıl konuştun nasıl bir diyalog geçti

bunlar önümde yürüyodu bi tanesi dedi 1 lira buldum tam yolumu değiştiriyodum geldiler önüme 1 tl varmı dediler sonra bende (sütlüğümü yapıp) var dedim verdim sonra giderken hakkını helal et dediler gittiler. konuyu abartıyo muyum

hakkini helal et demisler birsey icin lazim olmustur belki bidaha olmayabilir. olursada yok, bana lazim falan de hemen buyuk seyler dusunme baktin ısrar ediyolar canini sıkıyorlar gerekeni o zaman yaparsin

• Adres ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Adres ver

?
  • Yahu sanki paraya gerçekten ihtiyacı olanı görmedik. Gerçekten ihtiyacı olan adam rica eder. Şehir eşkiyalarını idam edeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Adres ver

haha yakın degilim malesef yakin olanlari topla dhli arkadasimizi yem etmeyiz

• yigosus Y kullanıcısına yanıt
    as gardaş. sana en iyi tavsiye kick ass adlı filmi izle sonra gerçek hayatında uygula.

• 3 kişi önünü kesse ve bıçak çekse merak etme özel harekatçı bile olsa adam hiç uğraşmaz verir üç kuruş çeker gider. o yüzden kendini ezik hissetme.

olası bir kavgada her ihtimalde tek bir taraf kaybeder. o da normal, düzgün bir hayatı olan taraftır. sen onları dövsen de dayak yesen de başın verdiğin 1 liradan çok daha fazla belaya girerdi. o yüzden hiç girmeyin öyle boş beleş kavgalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

3 kişi önünü kesse ve bıçak çekse merak etme özel harekatçı bile olsa adam hiç uğraşmaz verir üç kuruş çeker gider. o yüzden kendini ezik hissetme.

olası bir kavgada her ihtimalde tek bir taraf kaybeder. o da normal, düzgün bir hayatı olan taraftır. sen onları dövsen de dayak yesen de başın verdiğin 1 liradan çok daha fazla belaya girerdi. o yüzden hiç girmeyin öyle boş beleş kavgalara

Elbette bende bundan yanayim ama hergun adam gelip para isterse ne olucak benim korkum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

Devlet devlet degilki herkes haraç kesiyor.

The time of Anarchy

Senin beynin intihar etmiş. Devletin sokaktaki çocuklardan ne haberi olsun konuyu açan kişi buraya konu açacağına haraç kestiler diye polisi arayaydi ki devletin haberi olsun geregini yapsin yapmassa konus.

• Sen mantıklı değilsin asıl! Devletin görevi nedir? Devlet ne için vardır? Devlet sokakdaki cocukları bilmezse biz mi önlem alalım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen mantıklı değilsin asıl! Devletin görevi nedir? Devlet ne için vardır? Devlet sokakdaki cocukları bilmezse biz mi önlem alalım?

Yaptığın şey muhalefet olmaktan başka bir şey değil her seyi devlete mal etmek. Napsin devlet her sokak başına devriye aracı mi diksin. Ararsin polisi gelirler. Daha kizina oğluna goz kulak olamayan millet devletin sokaklardaki cocuklara goz kulak olmasini istiyorsa vay halimize ulke beyni olup fikri olmayanlara kalmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 10 Mart 2015; 19:43:44 >
  • Mesela o değil ne yapsın devlet ne demek? Sen kızına, çocuguna sahip çıkmayan, eğitim vermeyen adama çocuk mu baktıracaksın? Devletin amacı halkını huzur içinde(!), refah içinde(!), güvenli(!) yaşatmaktır. Devlet bunu sağlayamıyorsa cumhuriyetin gereği , yeni seçim döneminde hükümet değişir. Sonuçta bu devlet Cumhurbaşkanı veyahut Başbakanın değildir!

Bu devlet halkındır! Halk devletden üstündür. Devlet benim isteklerimi yerine getirmesi için meclis açmışız! Bunların gereğini öğren sonuçta demokratik ve gelişmiş ülkelerde böyle olmuyorsa demek ki sorun devlet de! Sonuçta eğitimi her evde ayrı ayrı vermiyorlar! ''Tevhid-i Tedrisat Kanunu'' diye bir şey var sen halkını eğitmezsen ben mi eğiteyim? Azıcık akıllı ol! Türkiye vatandaşı olarak muhalefet edebilirim! Eksik yanlarını söyleyebilirim! Bunu diyemeyen insan Cumhuriyetçi ve Demokrat değildir demektir!

• çocuğun uslubu nasıldı? haraç keser gibi miydi ihtiyacı olan biri gibi miydi? ve helal ettin mi?
  • quote:

Mesela o değil ne yapsın devlet ne demek? Sen kızına, çocuguna sahip çıkmayan, eğitim vermeyen adama çocuk mu baktıracaksın? Devletin amacı halkını huzur içinde(!), refah içinde(!), güvenli(!) yaşatmaktır. Devlet bunu sağlayamıyorsa cumhuriyetin gereği , yeni seçim döneminde hükümet değişir. Sonuçta bu devlet Cumhurbaşkanı veyahut Başbakanın değildir!

Bu devlet halkındır! Halk devletden üstündür. Devlet benim isteklerimi yerine getirmesi için meclis açmışız! Bunların gereğini öğren sonuçta demokratik ve gelişmiş ülkelerde böyle olmuyorsa demek ki sorun devlet de! Sonuçta eğitimi her evde ayrı ayrı vermiyorlar! ''Tevhid-i Tedrisat Kanunu'' diye bir şey var sen halkını eğitmezsen ben mi eğiteyim? Azıcık akıllı ol! Türkiye vatandaşı olarak muhalefet edebilirim! Eksik yanlarını söyleyebilirim! Bunu diyemeyen insan Cumhuriyetçi ve Demokrat değildir demektir!

1.si halk egitilmek icin musaitse egitilir.
    2.si devletin yerine getirmesini istedigin güvenlik cart curt var ya o devletin görevi fakat görevini yapmaya çalışır tam anlamiyla yapabilen devlet yoktur. Siz avrupayi asyayi nere olursa olsun cennet mi saniyorsunuz hic kusura bakma sandigin gibi degil hic bir yer. Avrupanin Turkiyeden daha beter sokaklari var dolasmaya ..,,, ister donuna kadar alirlar polisi ararsin polis gecistirir olayi. Arkadas bilip bilmeden bilgisizce yorum yapmayin gozunuzu seveyim.
    Daha yazardim da telden zor oluyor,
    Edit
    3.su adamlik (ahlak vs) ailenin ogretecegi bir seydir okulun (devletin) degil. Hic bir kisi okuldan ahlakini almaz ailede ahlaki yerlesir. Adamlik ogretilmesse sonuc budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 10 Mart 2015; 20:16:58 >

• bende 17 yaşında anadolu lisesi öğrencisiyim
    hergün gittiğim sosiscide çalışan acayip bi tip vardı. bugün. yarın teoga girecek kuzenimle yan yana yürürken önümü kesti 2 arkadaşıyla beraber birde boyum kadar köpeği vardı
    gasp etmeyen çalıştı 2 lira istedi
    para sıkıntım yok 1 er lira verdim şimdi her gördüğü yerde abim diyor sıkıntı olursa gel diyor

• kilic cevirme at yere dustuklerinde hamle bas sektir kac

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.