Şimdi Ara

PARA ILE GARANTİ BELGESİ LAZIM YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar altta bir konum var ordan bakabilirsiniz,kısaca ihtiyacımı yazıyım

https://forum.donanimhaber.com/parami-vermiyorlar--122512816-2#122526665

Canon Powershot N garanti belgesine ihtiyacım var , 2012 - 2014 olsada birşey farkt etmez belli bir ücrete alabilirim , kaşe olmasın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam seni hala uğraştırıyorlar mı ya? Konuyu takip edemedim ama eşşek gibi o malı geri alacaklar. Dükkandan alınca 7 gün netten 14 gün koşulsuz iade hakkın var TTK ya göre. Yok öyle garanti belgesi falan. Yok mu bi avukat falan bi aloyla haller bu işi.
  • Kill Zone kullanıcısına yanıt
    Hala uğraşıyorum orayı aramanız lazım diyorlar Canona mail attım aradım ama hiçbirşey yok bir sonuç çıkmadı, son olarak bugün Canon N ikinci el satan birine son çare sadece Garanti belgesi duruyorsa 20 TL felan alayım dedim ama oda yokmuş öyle kaldım yani ne param kaldı nede cihazı kullanabiliyorum oda evde duruyor bi umut değiştiririm diye ama cihazı elden alınca o işlemiyor kutu açıktı felan diyorlar öyle duruyorum hatta daha pahalı bi cihaz vardı onu önerdiler 400 TL fark ver bunu al onuda biz geri alırız dediler bende para yok dedim , şuanda ne olucak bakicaz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.