Şimdi Ara

para avcısının türkçe dublajı çıkmış yüklenin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vayy be hemde daha izlememiştim süper oldu bu hemen bugün bunu izlicem tabi evde kimse olmaz ise :) sinemalarda bile türkçe dublajı yoktu tv için mi ypıyrlar bunu?

• link at bkm nasıl bi film ?
  • bence altyazılı izle öyle daha iyi oluyor ingilizceni de geliştirirsin hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

bence altyazılı izle öyle daha iyi oluyor ingilizceni de geliştirirsin hem

+1 Kesinlikle, altyazılı filmin keyfi bir başka oluyor dostum, dublajlı film izlenmez bence (animasyon,çizgi filmler hariç)
  • Türkçe Dublaj ölsem izlemem.
  • Emin ol para avcısı tv için dublaj yapılacak son filmdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen dublaj olayı çok iyi değil bir de bizim çeviriler genelde şöyle olduğu için hiç bir zevki kalmıyor filmin  para avcısının türkçe dublajı çıkmış yüklenin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aynen dublaj olayı çok iyi değil bir de bizim çeviriler genelde şöyle olduğu için hiç bir zevki kalmıyor filmin  para avcısının türkçe dublajı çıkmış yüklenin..

ahah karikatür süper bence de orjinal sesiyle izlemek kat kat iyi, tabii bu dublaj meselesi animasyon,çizgi filmler için geçerli değil. ben animasyonları türkçe dublaj izlerim genelde. . konuyu açan arkadaşa da tavsiyem altyazılı seyretmesi,bu benim görüşüm. ama kendi seçimi tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 2 Temmuz 2014; 0:47:21 >

• quote:

aynen dublaj olayı çok iyi değil bir de bizim çeviriler genelde şöyle olduğu için hiç bir zevki kalmıyor filmin  para avcısının türkçe dublajı çıkmış yüklenin..

sorma ya ilk başlarda sinir etti dıt dııt sansürden bi bok anlayamadım

• Kendine bir iyilik yap ve o filmi Türkçe dublaj izleme.Hatta hiçbir yabancı filmi dublaj olarak izleme zor da kalmadıkça.
  • Türkçe dublaj film izleyeceğime hiç izlemem daha iyi.

• Dublaj izlemedim, izlememeye devam edeceğim. Altyazı en iyisi.
  • quote:

para avcısının türkçe dublajı çıkmış yüklenin..

yanlış yol
  • altyazılı hızlı konuşulan filmlerde kaçırıyorum önemli yerler olursa geri sardırmak biraz uyuz ediyo
  • dublaj izleyen var mı hala :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu film dublajla izlenecek son film.Kesinlikle ve kesinlikle altyazılı izleyin.
  • Yorumlara katılıyorum bende.Böyle bir filmin dublaj izlenilmesi büyük hata olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

düblaj da iyi aslında

Yassık la
  • Dun altyazili izledim. Superdi tavsiye ederim. 3 saat suruyor. Sesler mimiklerr hareket kufurler havada ucusuyor. Dublajli izleyip yazik etmeyin. Ayrica ailece izlnecek film degilm.mumkunse yalniz bakin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.