Bildirim
para avcısının türkçe dublajı çıkmış yüklenin..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
link at bkm nasıl bi film ? -
bence altyazılı izle öyle daha iyi oluyor ingilizceni de geliştirirsin hem
-
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal adam
bence altyazılı izle öyle daha iyi oluyoringilizceni de geliştirirsin hem
+1 Kesinlikle, altyazılı filmin keyfi bir başka oluyor dostum, dublajlı film izlenmez bence (animasyon,çizgi filmler hariç) -
Türkçe Dublaj ölsem izlemem. -
Emin ol para avcısı tv için dublaj yapılacak son filmdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Kendine bir iyilik yap ve o filmi Türkçe dublaj izleme.Hatta hiçbir yabancı filmi dublaj olarak izleme zor da kalmadıkça. -
Türkçe dublaj film izleyeceğime hiç izlemem daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dublaj izlemedim, izlememeye devam edeceğim. Altyazı en iyisi. -
quote:
para avcısının türkçe dublajı çıkmış yüklenin..
yanlış yol -
altyazılı hızlı konuşulan filmlerde kaçırıyorum önemli yerler olursa geri sardırmak biraz uyuz ediyo -
dublaj izleyen var mı hala :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu film dublajla izlenecek son film.Kesinlikle ve kesinlikle altyazılı izleyin. -
Yorumlara katılıyorum bende.Böyle bir filmin dublaj izlenilmesi büyük hata olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: onlarburdalar
düblaj da iyi aslında
Yassık la -
Dun altyazili izledim. Superdi tavsiye ederim. 3 saat suruyor. Sesler mimiklerr hareket kufurler havada ucusuyor. Dublajli izleyip yazik etmeyin. Ayrica ailece izlnecek film degilm.mumkunse yalniz bakin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X