Hocam BJk'ın yatmadığı konusunda hemfikir olduğumu daha önceden söylemiştim.
quote:
buna karşılık sivasspor başkanının taa sivastan istanbula üstelik fenerbahçe spor kulübüne gelip kulüp müdürü ile görüşmesi ile demirörenin papermoonda adnan polat ile yemek yemesi arasında hiçbir fark yok..
Evet bende onu söylüyorum. İki olay arasında da hiç bir fark yok. Ama fark olduğunu daha doğrusu fark olacağını iddaa edenler de sizlersiniz hocam. (Sivas-GS'ı FB için yenecek diyorsunuz gibi geldi bana)
Benim açımdan bir sorun yok hocam. Eğer bu topik sadece arkadaşlar bakın zamanında BJK'ı suçlamıştınız ama buna benzer bir olayı sizin kulubünüzde yaptı. Bu gibi olayların altında çapanoğlu aramaya gerek yok. Bizi suçlayarak hata yapıyorsunuz. Anlamında açıldıysa ve topiğe yazanlar da bu görüşte yazıyorlarsa tamam.
Ama yok bizim yöneticilerimiz yemek yedi ama Takım yatmadı. FB'li yöneticilerde yemek yediler ama Sivas kesin FB için oynayacak düşüncesiyle yazıyorsanız. Bence Yanlış düşünüyorsunuz.
Oldu da Sivas GS'ı iyi bir oyunla yendi. Sivas'ın GS'ı yenmek için oynamaması için geçerli bir neden gösterebilir misiniz?
Eğer Sivas GS'ı Yenerse FB'de küme düşmemek için oynayacak olan GB'liğine puan kaybederse. Sivas'ın belkide şampiyonluk o olmazsa CL ligi şansı olacak. Bunun için mücadele etmemeli mi Sivas. GS'a gelde bana 3-5 atmı demeli ?
quote:
Orjinalden alıntı: soho
cdemir hocam, demirören' in verdiği demeçleri zaten hiçbir beşiktaşlı tasvip etmiyor ki..demirören' e böyle söylettiren içindeki antifb duyguları olsa gerek.
ama bjk-gs maçını hatırlyorsun, cordoba o maçta son dakikaya kadar mükemmel kurtarışlar yapmış son saniyede abuk bi gol yemişti..maçı satan kaleci o ana kadar beklemez, zalad gibi abuk sabuk goller yerdi.. yani bjk-gs maçında bjk gs' ye yatmadığında hem fikriiz sanıırm..
buna karşılık sivasspor başkanının taa sivastan istanbula üstelik fenerbahçe spor kulübüne gelip kulüp müdürü ile görüşmesi ile demirörenin papermoonda adnan polat ile yemek yemesi arasında hiçbir fark yok..
yani bizim yaptığımızı sizde yapıyorsunuz..o halde burda gs-bjk papoermoon ile ilgili topic açan arkadaşlarda kendi takımalarının neler yaptığını görmeleri gerekir..
ben şimdiye kadar aziz yıldırım' ı eleştiren bir tane fenerli yorumu okumadım hocam..
quote:
Orjinalden alıntı: YoK
quote:
ayrıca biz demirören' i eleştirirken de bu hususu hep dile getiriyoruz "neden gs' şampiyon olsun " dedin diye..
bekliyorum bakalım sivasspor başkanının maçtan 3 gün önce fenerbahçe kulüp müdürü ile görüşmesi hakkında bir fenerli arkadaş aziz yıldırımı eleştircekmi..asıl konuşulamsı gereken nokta bu bence..
sence mümkün mü böyle birşey?
cdemir hocam,
haklısın.. ben oynanan maça bakarım, en güzel ispat oynanan maçtır.. burda birçok senaryolar üretilir doğru yanlış..ama oynanan oyun herşeyi belli eder..
ben bjk-gs maçını izledim bence beşiktaş yatmadı. yatmazda..
bakalım sivas maçını izlicez, sivas ölümüne oynarsa da oynar çünkü şampiyon olma ihtimalleri var.. ama bana garip gelen sivas başkanının sivastan kalkıp fener kulübüne gelip görüşmesi hepsi bu..
quote:
cdemir hocam,
haklısın.. ben oynanan maça bakarım, en güzel ispat oynanan maçtır.. burda birçok senaryolar üretilir doğru yanlış..ama oynanan oyun herşeyi belli eder..
bakalım sivas maçını izlicez, sivas ölümüne oynarsa da oynar çünkü şampiyon olma ihtimalleri var.. ama bana garip gelen sivas başkanının sivastan kalkıp fener kulübüne gelip görüşmesi hepsi bu..
Ne sandın .. Galibiyet gelirse çok yüksek bir prim Aziz Yıldırım'dan gelicek.Hem puan için + hemde yüksek miktarda prim için Sivassporlu futbolcular oynuycak.Böylece motivasyonları 2 katına çıktı..
quote:
cdemir hocam,
Hocam hala ufaktan ufaktan laf çarptırmaya çalışıyorsun.
Diyorsun ki BJK yatmadı yatmazda.
Ama Sivas yapar. Hemde FB için yapar.
Niye BJK yapmıyorda Sivas FB için yapıyor. İyiki Sivas'ın şampiyonluk ve ikinci olma şansı devam ediyor.
Milet olarak birilerini suçlamayı birilerine çamur atmayı ne kadar çok seviyoruz. (Genel anlamda söyledim)
SharDDewiL Demek bu işler öyle yürüyor. Eğer öyle yürüdüğünü düşünüyorsan senin mantığınla İBB'nin GS maçında motivasyonunun düşmesinin nedeni nedir?
Selamlar ;
Bülent UYGUN'un demecinden dolayı art niyet var bence.Tarafsız yorum yapabilen herkesin bu buluşmada burnuna kötü kokular gelmiştir.Ne demişti Bülent UYGUN ;
" Ben Fenerbahçe'nin kazanmasını isterim " ( Bu açıklamaya Sivas başkanından en ufak bir tepki gelmedi !!! )
Bu ne demek ? Sivas'ın t.direktörü nasıl olurda Fenerbahçe'nin kazanmasını isteyebilir ?
Senin işine gelen beraberlik veya Galatasaray'ın galibiyeti, çünkü Galatasaray ile maçın var ve senin şampiyonluk için en büyük iki rakibinden birisi.Galatasaray yensede, sen sahanda kazanabilirsen avantajlısın, ama Fenerbahçe kazanırsa Galatasaray'ı yenebilsen bile en iyi ihtimal 2. olursun.
Fenerbahçe'nin kazanıp diğer iki maçta puan kaybedeceğini düşünmüşse de tam saçmalık olur.Çünkü o maçlarda Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini hesaplayan kişi en azından ikinciliği garanti altına almak için yine Galatasaray'ın kazanmasını umar, yenerse neredeyse şampiyon olur.Nereden bakarsanız tutarsız.
Bülent UYGUN için Sivas'ın şampiyon olması değil, Fenerbahçe'nin şampiyon olması önemli.Sivas önemli olsa açıklaması dediğim gibi olurdu.Ve bundan dolayı tarafsızlığı !!! tartışılmaz basınımız bu açıklamanın üzerinde durmadı, durmayacak.Aynı açıklamalar Galatasaray lehine yapılsaydı hep beraber seyrederdik felaket senaryolarını.
Ama şunu açıklıkla söylebilirim ki ben bu buluşmaya hiç şaşırmadım.Sadece Aziz YILDIRIM'ın bilinen işlerini bizzat ve göz önünde yapması değişik oldu benim için.
Saygılarımla.
quote:
Önceki papırmun buluşması için söylenen özlü sözler
------------------------------------------------------------------------ Bakkal Gazi :Allah buyuktur, pazar gunu gereken cevabı bir aksilik olmazsa vereceğiz.
TOMASİNO : demirören değil papermoon da yemek yemek ciğerci hayri ustada sabah 4 de ciğer yese geçti borun pazarı sür tüpleri niğdeye
Bakkal Gazi : Trabzon'dan medet umuyorlar toma
Özellikle bu çok şeker
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Hepinize Karşı Tekiz
HEPİNİZE YETERİZ
gkkt: Hayır elinize ne geçti buluştunuzda. 1 sene beklediniz kritik maç öncesim, buluşmak aklınıza geldi. Ortalığı kimin gerdiği belli.. Maçlar bitsin sonra buluşun madem buluşmadan yapamıyorsunuz.. Demirörende kendi takımına sahip çıkacağına nelerle ugrasıyor.
fromelf: Altin gunune girmis Demirorenle polat o yuzden bulusuyorlar.... hepinizi ust uste koyup iki ile carpsak bir Aziz Yildirim edermisiniz acaba? ------------------------------------------------------------------------
Orda bu buluşma için fikir beyan edenleri burdaki buluşma için de görmek isteriz.
burdayız ne var aslında dinsizin hakkından imansız gelir demek lazım ama içime sindirdim desem yalan olur. hoş olmadı. o kadar laf ettiler şimdi ne farkları kaldı?
quote:
Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Fener'in Sivas+Oftaşlı futbolculara, Galatasaray'ın Gençler+Trabzonlu oyunculara teşvik göndermeyeceğine inanan var mı?
Milyon dolarlar döktükten sonra işi kadere bırakacak bir yönetici varsa yönetici değildir bence....
Bize Teşvik Gönderilmesine Gerek Yok Bizim Topcumuz Feneri Yensin ! sene boyunca biz Teşvik ederiz onu Bu sene maalesef kadro yapımız ne feneri nede Gs yi yenebilecek durumda değil di Ama bu demek değildir ki Fb yi yenmek için elimizden geleni yapmayacağız Beni kimin şampiyon olduğu bu durumda Zerre ilgilendirmiyor bizim Fb yi yenmek içinde Teşvike falan ihtiyacımız yok
Umarım Açıklayıcı olmuştur Daha açıklayıcı olanını 1 Ceza puanı daha alıp ceza almadan yapamıyorum Maalesef
Trabzon teşvik alır-ihtiyacı var demiyorum,futbolculara o teşvik gider.Sonuçta teşvik kulüplere değil futbolculara el altından gidiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: W-Devil
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
ACABA NELER KONUŞULDU? Haberi yazdırın 01 Mayıs 2008 12:31
Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürerken, iki kulüp başkanı dün bir araya geldiler. Bu buluşma gerçekten çok konuşulacağa benziyor.
Neden mi? Çünkü buluşanlar, Galatasaray'ın şampiyonluktaki rakipleri Fenerbahçe ile Sivasspor'un Başkanları, Aziz Yıldırım ile Mecnun Otyakmaz...
Evet iki başkan dün akşam Fenerbahçe Kulübü'nde bir araya geldiler... Neler konuştular bunu bilmek mümkün değil ancak kendileri bu konuda bir açıklama yaptıkları taktirde buluşmanın detayları ortaya çıkabilir.
Gelişmeler anında Maraton.Com.Tr'de olacak.
MARATON.COM.TR ÖZEL
2 takımın (22) oyuncusu gs'ye karşı oynasa yine o maçı alamazlar
ss alındı
Hocam kupa bizim şampiyonluk GS'ın olsun yada buna benzer bii cümleydi. Bu cümleler sana tanıdık geliyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: reef1905
Selamlar ;
Bülent UYGUN'un demecinden dolayı art niyet var bence.Tarafsız yorum yapabilen herkesin bu buluşmada burnuna kötü kokular gelmiştir.Ne demişti Bülent UYGUN ;
" Ben Fenerbahçe'nin kazanmasını isterim " ( Bu açıklamaya Sivas başkanından en ufak bir tepki gelmedi !!! )
Bu ne demek ? Sivas'ın t.direktörü nasıl olurda Fenerbahçe'nin kazanmasını isteyebilir ?
Senin işine gelen beraberlik veya Galatasaray'ın galibiyeti, çünkü Galatasaray ile maçın var ve senin şampiyonluk için en büyük iki rakibinden birisi.Galatasaray yensede, sen sahanda kazanabilirsen avantajlısın, ama Fenerbahçe kazanırsa Galatasaray'ı yenebilsen bile en iyi ihtimal 2. olursun.
Fenerbahçe'nin kazanıp diğer iki maçta puan kaybedeceğini düşünmüşse de tam saçmalık olur.Çünkü o maçlarda Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini hesaplayan kişi en azından ikinciliği garanti altına almak için yine Galatasaray'ın kazanmasını umar, yenerse neredeyse şampiyon olur.Nereden bakarsanız tutarsız.
Bülent UYGUN için Sivas'ın şampiyon olması değil, Fenerbahçe'nin şampiyon olması önemli.Sivas önemli olsa açıklaması dediğim gibi olurdu.Ve bundan dolayı tarafsızlığı !!! tartışılmaz basınımız bu açıklamanın üzerinde durmadı, durmayacak.Aynı açıklamalar Galatasaray lehine yapılsaydı hep beraber seyrederdik felaket senaryolarını.
Ama şunu açıklıkla söylebilirim ki ben bu buluşmaya hiç şaşırmadım.Sadece Aziz YILDIRIM'ın bilinen işlerini bizzat ve göz önünde yapması değişik oldu benim için.
Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Hocam kupa bizim şampiyonluk GS'ın olsun yada buna benzer bii cümleydi. Bu cümleler sana tanıdık geliyor mu?
Selamlar ;
Cengiz hocam eğer bu konu üstüne konuşmak istiyorsan yazımın içinden çıkamazsınız, virgülü bile kaydırılamaz.Gerçekler acıdır, kabul etmek ise erdem.
Yok önceki buluşmaları kastederek muhabbeti o yana kaydırıyorsan sana şunu sorarım ;
Aşağıdaki yazın ile yukarıdaki birbirine tezat.Neyi savunuyorsun önce karar ver Cengiz hocam.Bizde şaşırdık artık, kararını bildirde muhabbete dalalım.
Saygılarımla.
quote:
Hocam doğrusunu söylemek gerekirse yorumlarım tümünü okumadım tabiki. Ama yoğunlukla FB'li arkadaşlar bu konu hakkında konuşuyorlardı diye hatılıyorum. Eğer yine aynı şekilde tepki veren BJK'lı arkadaşlarda varsa onlardan özür dilerim. Ben her zamanki gibi o zaman da o maçın da temiz olduğunu maçın bağlanmış olduğuna inanmadığımı söyledim.
Soho hocam senin külahlı deyim. Ligde maçları olan BJK ve GS başkanlarının papermonda buluşup o şampiyon olacak bu kupayı alacak diye demeçler vermesini nasıl karşılıyor.
Hocam açık açık soruyorum. BJK papermonda maçın bağlanması nedeniyle mi GS'a yenildi ?
Benim külaha sordum. Dediki. "Demirören'in Aziz Yıldırım'ı ve FB'yi sevmediği bir gerçek. FB'nin başarısı yerine GS'ın başarısını tercih etmek istemesi gayet normal. Ama bu isteği gerçekleştirmek için BJK'ın GS'a bilerek yenileceğin sanmam."
Hocam tezat olan bir durum yok.
Ben sana benim düşüncelerim bunlar demedim ki senin düşüncelerini nedir bu konu hakkında diye hatırlatma yapayım dedim. Senin ne demek isteyeceğimi anladığını düşünmüştüm ama sanırım. Açık açık yazmam gerekiyormuş.
Bunca zamandır seninle sohbet ediyoruz. Benim hiç bir kurumu hi bir kimseyi gerçek deliller olmadan suçladığımı gördün mü de aynı topiğin içinde yanar dönerlik yapayım ?
Bülent Uygun hakkında hiç olumlu şeyler düşünmüyorsun da . O cümleler (ilk mesajımdaki) senin için ne ifade ediyor. Acaba GS o sene haketmediği bir şampiyonluk mu aldı sence. Hatta Necati'de GS'ın şampiyon olmasını istiyorum demişmiydi? Necati'nin o sözleri hakkındaki düşüncelerin nelerdir. İBB'yi Necati öyle söylediği için ve 2 hafta önce TD'ne iş teklif ettiğiniz için mi yendiniz.
Hocam ben kimseyi suçlamıyorum. Sadece FB bazı şeylerle itham edilince. Bak senin kulübünle ilgili benzer şeylerde var yada oldu. Onların hakkında ne düşünüyorsunuz diye soruyorum.
Evet Necati'nin söyledikleri dahil. GS ve FB ile ilgili olayları bir karşılaştırır mısın ? Olaylar hakındaki düşüncelerin nelerdir.
Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlayamıyorum. Benim kulübüm yapmaz. FB'e söz konusu olunca FB değilmi o yapar.
Hatta Soho hocamada bu topik hakkında neler düşündüğümüde yazdım.. Ama sen genel düşüncemi değil. Sadece yazdığım bir cümleden alıntı yapıp. Beni dengesiz
Gerçekler acımıdır ? Gerçek olan nedir ? O yemekte neler konuşulduğunu birebir duydun mu hocam. Yoksa senin veya başkalarının yahu bunlar böyle böyle demişlerdir. İşi bağlamışlardır diye düşüncelerimidir gerçek olan ?
Nedir gerçekler??????
quote:
quote:
Selamlar ;
Cengiz hocam eğer bu konu üstüne konuşmak istiyorsan yazımın içinden çıkamazsınız, virgülü bile kaydırılamaz.Gerçekler acıdır, kabul etmek ise erdem.
Yok önceki buluşmaları kastederek muhabbeti o yana kaydırıyorsan sana şunu sorarım ;
Aşağıdaki yazın ile yukarıdaki birbirine tezat.Neyi savunuyorsun önce karar ver Cengiz hocam.Bizde şaşırdık artık, kararını bildirde muhabbete dalalım.
Saygılarımla.
quote:
Hocam doğrusunu söylemek gerekirse yorumlarım tümünü okumadım tabiki. Ama yoğunlukla FB'li arkadaşlar bu konu hakkında konuşuyorlardı diye hatılıyorum. Eğer yine aynı şekilde tepki veren BJK'lı arkadaşlarda varsa onlardan özür dilerim. Ben her zamanki gibi o zaman da o maçın da temiz olduğunu maçın bağlanmış olduğuna inanmadığımı söyledim.
Soho hocam senin külahlı deyim. Ligde maçları olan BJK ve GS başkanlarının papermonda buluşup o şampiyon olacak bu kupayı alacak diye demeçler vermesini nasıl karşılıyor.
Hocam açık açık soruyorum. BJK papermonda maçın bağlanması nedeniyle mi GS'a yenildi ?
Benim külaha sordum. Dediki. "Demirören'in Aziz Yıldırım'ı ve FB'yi sevmediği bir gerçek. FB'nin başarısı yerine GS'ın başarısını tercih etmek istemesi gayet normal. Ama bu isteği gerçekleştirmek için BJK'ın GS'a bilerek yenileceğin sanmam."
Selamlar ;
Cengiz hocam ben gerçekler acıdır derken seninle ilgili değil, olayların akışıyla ilgili vurgu yapmak istemiştim.Ben kimseyi, özellikle DH forumda en çok zevk alarak yazıştığım üyeyi, forum dostumu dengesiz gibi bir kelimeyle itham etmem, edemem.Yanlış anlaşılmışım ama yinede özür dilerim.
Necati olayında düşündüklerin kendince haklı olabilir ama Necati bir şehirin umudu, bir takımın başındaki kişi, Türkiye futbol tarihinin belkide en çok ihtiyaç duyduğu 3 büyükler hegomonyasını yıkacak beyin adamıda değil malumumuz.Yani Bülent UYGUN ile konumları bir değil.Unutmaki baş nereye emrederse ayaklar oraya yöneliyor.Sokaktaki çocuk dahi biliyor Necati'nin sezon sonu Galatasaray'a döneceğini, Galatasaray'lı olduğunu.Kaldıki birisi bana açıklasın ne yaptı veya yapmadı Necati ? Forumdaki arkadaşlar benim kulaklarımla duyduğum, şahit olduğum olaylara şüphe ile yaklaşırken, benim gözümle görüp herhangi bir şüphe duymadığım, beyinlerde kurulmuş asılsız iddalara inanmamı bekleyemezsin.
Hocam yeri gelmişken sana dostane bir çift lafım var.Bu ispatlanmadıkça inanmam lafı genellikle iyimser kalıyor.Yani gereğinden fazla iyimser bakıyorsun.Daha önceki sohbetlerden birisinde laf arasında yazmıştım hatırlarsan, Aziz YILDIRIM hakkında inanmayacağın kadar ilginç iddalar duydu bu kulaklar diye.Duyduklarımı anlatan kişiler sizin eski yöneticileriniz.Şimdi ben bunlara inanmayayım mı ? Kaldı ki Türkiye Cumhuriyeti'nde benim için Aziz YILDIRIM'ın konumu bellidir, kimse ile tartışmam.Eğer bugüne kadar Aziz YILDIRIM ile çalışıp yönetimden kaçan kişilerin efendi tavırları ile tüm toplum tarafından sevilen insanların olması bu camiaya mensup insanların aklına herhangi bir şüphe getirmiyorsa, ikinci başkanın çok ağır bir zan altında olması ve buna rağmen ısrarla Fenerbahçe'yi temsil etmesi bu camiada rahatsızlık yaratmıyorsa bende PES diyorum.
Kaldı ki ben Bülent UYGUN üzerinden Fenerbahçe'yi yıpratmak için yazmadım, bahsi geçen buluşmadan bu sebepten dolayı huylanıyorum dedim.Öyle bir niyetim olsa Aykut KOCAMAN'ın İstanbulspor t.direktörü iken sadece 1 maçlığına, Fenerbahçe karşısına çıkmamasını dilime dolar dururdum bugüne kadar.Sivasspor kesinlikle ve kesinlikle benim gözümde şampiyonluğu hakketmiyor, Bülent UYGUN'un açıklamasına tepki koymayan veya ne dediğini anlayamayan bir camianın şampiyonlukla işi olmamalı bence.
İşin özü ben Necati'nin bizim maçta pozisyona giripte atmadığı, maça asılmadığı fikrine kesinlikle katılmıyorum.Abdullah AVCI'da en az Bülent UYGUN kadar Galatasaray'ın ekmeğini yedi, ama çıkıpta ben Galatasaray şampiyon olsun istiyorum demedi.Abdullah AVCI sezon başından beri isteniyor Galatasaray'a.Ayrıca A.AVCI Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum dese Bülent UYGUN'un söyleminden daha dürüstçe olurdu.Çünkü O'nun takımı Galatasaray karşısına şampiyon olmak için çıkmıyor.Emin olduğum şey ise, eğer A.AVCI böyle bir şey söyleseydi tarafsızlığı su götürmez !!! basınımız ipini çekmişti.
Galatasaray daha şampiyon olmadı, sadece avantaj elde etti.Sorduğun " gerçekler nedir " sorusunun cevabı bu hafta sonu alınır.
Saygılarımla.
Haha t-shirt'e bak. Hani 17 ye karşı 1 diniz Klübünüz bile sizi böyle gaza getiriyordu :) Bkz Aşağıdaki ürün orjinal feneryum ürünüdür
Ben feneryum için yeni bi tane tasarladım. Ayıp olmasın Sivasspor Klübü başkanına adam ta ayağınıza kadar gelmiş. Hem de ben Fenerbahçe taraftarıyım demiş
Bu saatten sonra kimse 1 e karşı 17 yiz de bilmemne de geyiği yapmasın
papermon bilmem ne derler kendi statlarında samsunspor kadrosunu kurarlar
samsunspor şimdi nerde kümede sürünüyor bilmem kaçıncı ligde
bakalım inş yüklü miktarda aziz yıldırımdan alırda sivaslılar teşvik primi bizde sivası yenersek o parada onlara kalır oh
quote:
Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi
burdayız ne var aslında dinsizin hakkından imansız gelir demek lazım ama içime sindirdim desem yalan olur. hoş olmadı. o kadar laf ettiler şimdi ne farkları kaldı?
E biz baştan diyoduk size sizinkilerin de bizimkilerden bi farkı yok ,bizimkiler göstere göstere sizinkiler gizli gizli yapıyor bu işi diye . Biz derken çoğu buraya muhaalar gönderiyordu.
Bu olay gün ışığına çıkınca bize nefret kusanları buralarda göremiyoruz. (Ben de papermoon buluşmalarının etik olduğunu söylemiyorum tıpkı bu olay gibi) Ama hâlâ 1 Allah'ın kulu çıkıp da yazıklar olsun Aziz Yıldırım diyebilmiş değil. (Kimse sivasspor klüp başkanının klübe geldiğinden haberi yoktur demesin salak yok karşınızda)
Bu buluşmada ne var diyen var mıdır acaba. Sahneye bak 3 takım şampiyonluğa oynuyor. "x" ile "y" nin birbirleri ile maçı var bu hafta sonu. O "y" nin başkanı maçtan birkaç gün önce şampiyonluğa aday diğer klüp olan "z" ye gidiyor. Sonra da "z" klübün taraftarıyım zaten diyor.
Siz burda İBB - GS maçından sonra sormuştunuz. Bizim ve diğer şampiyonluğa oynayan takımların maçlarıda Aslan kesilen İBB GS karşısında niye kediye döndü diye. Bu konuşmadan sonra ola ki GS ye karşı galip gelseler veya sahada deli danalar gibi mücadele etseler. Sormalımıyız Sivasspor nasıl olur da 2 maçta da Fenere yenilir. Hatta birinden 4-1 gibi bi skorla malup ayrılır. Adama demezler mi "bu ne bohem" diye
Desenize GS sivası yenerse sadece sivası değil; perde arkasındaki Feneri de 2.kez pardon kupayla beraber 3.kez tuş etmiş olacak
güzel bi yazı olmuş @YoK kimsenin değinmediği bi yere değişnmişsin sivasspor başkanı bülent uyguna tepki gösteremez fener şampiyon olsun isterim deyince çünkü başkanın kendide fanatik fenerli ben taraftarı olduğum klübe geliyorum demek ne demek oluyor o zaman A.Avcı maçtan önce GS ye gelip gitsin sonra ben GS liyim ne var bunda desin tepkileri merak ediyorum.ayrıca ben sivas-fener maçından öncede dedim sivas bu maç yatar ilk yarı olduğu gibi.aynende öyle oldu o herkese kafa tutan sivas sahasında öyle bi oyun oynuyorki sanki amatörden çıkmaya çalışan bi takımdır sonra açıklama geliyor zemin çok kötüydü buzluydu.bi kelime kullancam şimdi ceza alcam.adama sormazlarmı o sahada kötü oynaması gereken fener adamlar alışkın değil.ayrıca sahada buz falanda yoktu o bahsettiği derecede.sen daha kötü saha şartlarında sahanda oynadın ben öyle oynadığını görmedim o maçtamı saha buz bağladı sadece walla doğrudur ne diyelim.galatasaray-konya maçı o sahada oynanan futbolu gördük.bu sene mhk den tut federasyona kadar gs seyircisiz maçları cezaları falan her şeyde gs den bişe eksiltilmeye çalışıldı konya maçında kaç sakat verdik oyuncuların .......si ağladı laf yerindeyse.soruyorum chealse maçı öncesi o şartlarda pazartesi günü sizde bi maç yapıp önemli 3. oyuncunuzu kaybedip sonra gidip chealse den 7-8 yiyip gelseydiniz ne yapardınız ? ben biliyorum eminim sizde biliyorsunuzdur... sonrasında ligde puan kaybettikçe bu iyice ateşlenir giderdi.neyse konuya gelelim.neymiş İBB maçta GS ye yatmış ya kıla mantığa bak adam teklifimizi reddediyor.aslanlar gibi bizi ilgilendirmez biz oyunumuza bakarız diyor.sonra yukarıda arkadaşın biri çıkmış diyor İBB bütün büyüklere oynadıda size nie yattı.ilk yarı eksiklerimize rağmen yenilmedik.bu maçtada üstüne basa basa söylüyorum NASILKİ SİZ SON 3 MAÇTIR BİZE KARŞI POZİSYON BİLE ZOR BULUYORSANIZ O MAÇTADA GS RAKİBİ ÖYLE OYNATMADI MAÇIDA ALDI HATTA DAHA FARKLI DA ALABİLİRDİ SİZİN MAÇTA OLDUĞU GİBİ.herneyse GS sivası inş. yenip gerekli yerlere gerekli cavapları verecek.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi
E biz baştan diyoduk size sizinkilerin de bizimkilerden bi farkı yok ,bizimkiler göstere göstere sizinkiler gizli gizli yapıyor bu işi diye . Biz derken çoğu buraya muhaalar gönderiyordu.
Bu olay gün ışığına çıkınca bize nefret kusanları buralarda göremiyoruz. (Ben de papermoon buluşmalarının etik olduğunu söylemiyorum tıpkı bu olay gibi) Ama hâlâ 1 Allah'ın kulu çıkıp da yazıklar olsun Aziz Yıldırım diyebilmiş değil. (Kimse sivasspor klüp başkanının klübe geldiğinden haberi yoktur demesin salak yok karşınızda)
Bu buluşmada ne var diyen var mıdır acaba. Sahneye bak 3 takım şampiyonluğa oynuyor. "x" ile "y" nin birbirleri ile maçı var bu hafta sonu. O "y" nin başkanı maçtan birkaç gün önce şampiyonluğa aday diğer klüp olan "z" ye gidiyor. Sonra da "z" klübün taraftarıyım zaten diyor.
Siz burda İBB - GS maçından sonra sormuştunuz. Bizim ve diğer şampiyonluğa oynayan takımların maçlarıda Aslan kesilen İBB GS karşısında niye kediye döndü diye. Bu konuşmadan sonra ola ki GS ye karşı galip gelseler veya sahada deli danalar gibi mücadele etseler. Sormalımıyız Sivasspor nasıl olur da 2 maçta da Fenere yenilir. Hatta birinden 4-1 gibi bi skorla malup ayrılır. Adama demezler mi "bu ne bohem" diye
Hocam ben düşüncelerimi söyledim. Olayların göründüğü gibi olmadığına defalarca şahit oldum. O yüzden bana göre aksi ispatlanana kadar herkez suçsuzdur. Bu fikrim değişmez.
GS ile ilgili iddalara mantıklı bir şekilde yaklaşmaya çalışıyorsun. GS'ı haklı görebilmek için en düşük ihtiamalleri değerlendiriyorsun. FB ile ile ilgili iddaalara ise bunların olmuş olma ihtimali yüksektir diye bakıyorsun.
Neyse hocam tartışarak bir şey değişmeyecek. Bu son yazım olsun.
Hocam dengesiz kelimesini de dengesiz yazdığımı söylüyorsun diye tamamlıyacaktım. Yarım kalmış. Ben senin söylemek istediklerini yanlış anlamışım asıl ben özür dilerim.
quote:
Selamlar ;
Cengiz hocam ben gerçekler acıdır derken seninle ilgili değil, olayların akışıyla ilgili vurgu yapmak istemiştim.Ben kimseyi, özellikle DH forumda en çok zevk alarak yazıştığım üyeyi, forum dostumu dengesiz gibi bir kelimeyle itham etmem, edemem.Yanlış anlaşılmışım ama yinede özür dilerim.
Necati olayında düşündüklerin kendince haklı olabilir ama Necati bir şehirin umudu, bir takımın başındaki kişi, Türkiye futbol tarihinin belkide en çok ihtiyaç duyduğu 3 büyükler hegomonyasını yıkacak beyin adamıda değil malumumuz.Yani Bülent UYGUN ile konumları bir değil.Unutmaki baş nereye emrederse ayaklar oraya yöneliyor.Sokaktaki çocuk dahi biliyor Necati'nin sezon sonu Galatasaray'a döneceğini, Galatasaray'lı olduğunu.Kaldıki birisi bana açıklasın ne yaptı veya yapmadı Necati ? Forumdaki arkadaşlar benim kulaklarımla duyduğum, şahit olduğum olaylara şüphe ile yaklaşırken, benim gözümle görüp herhangi bir şüphe duymadığım, beyinlerde kurulmuş asılsız iddalara inanmamı bekleyemezsin.
Hocam yeri gelmişken sana dostane bir çift lafım var.Bu ispatlanmadıkça inanmam lafı genellikle iyimser kalıyor.Yani gereğinden fazla iyimser bakıyorsun.Daha önceki sohbetlerden birisinde laf arasında yazmıştım hatırlarsan, Aziz YILDIRIM hakkında inanmayacağın kadar ilginç iddalar duydu bu kulaklar diye.Duyduklarımı anlatan kişiler sizin eski yöneticileriniz.Şimdi ben bunlara inanmayayım mı ? Kaldı ki Türkiye Cumhuriyeti'nde benim için Aziz YILDIRIM'ın konumu bellidir, kimse ile tartışmam.Eğer bugüne kadar Aziz YILDIRIM ile çalışıp yönetimden kaçan kişilerin efendi tavırları ile tüm toplum tarafından sevilen insanların olması bu camiaya mensup insanların aklına herhangi bir şüphe getirmiyorsa, ikinci başkanın çok ağır bir zan altında olması ve buna rağmen ısrarla Fenerbahçe'yi temsil etmesi bu camiada rahatsızlık yaratmıyorsa bende PES diyorum.
Kaldı ki ben Bülent UYGUN üzerinden Fenerbahçe'yi yıpratmak için yazmadım, bahsi geçen buluşmadan bu sebepten dolayı huylanıyorum dedim.Öyle bir niyetim olsa Aykut KOCAMAN'ın İstanbulspor t.direktörü iken sadece 1 maçlığına, Fenerbahçe karşısına çıkmamasını dilime dolar dururdum bugüne kadar.Sivasspor kesinlikle ve kesinlikle benim gözümde şampiyonluğu hakketmiyor, Bülent UYGUN'un açıklamasına tepki koymayan veya ne dediğini anlayamayan bir camianın şampiyonlukla işi olmamalı bence.
İşin özü ben Necati'nin bizim maçta pozisyona giripte atmadığı, maça asılmadığı fikrine kesinlikle katılmıyorum.Abdullah AVCI'da en az Bülent UYGUN kadar Galatasaray'ın ekmeğini yedi, ama çıkıpta ben Galatasaray şampiyon olsun istiyorum demedi.Abdullah AVCI sezon başından beri isteniyor Galatasaray'a.Ayrıca A.AVCI Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum dese Bülent UYGUN'un söyleminden daha dürüstçe olurdu.Çünkü O'nun takımı Galatasaray karşısına şampiyon olmak için çıkmıyor.Emin olduğum şey ise, eğer A.AVCI böyle bir şey söyleseydi tarafsızlığı su götürmez !!! basınımız ipini çekmişti.
Galatasaray daha şampiyon olmadı, sadece avantaj elde etti.Sorduğun " gerçekler nedir " sorusunun cevabı bu hafta sonu alınır.
Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: yy2
Diyorsun ki. Sivas'ın FB maçlarını sorgularım. Ama GS İBB maçını sorgulatmam.
FB rezil top oynar galip gelir. Yenmesinin nedeni ise Sivas yatmıştır.
GS ise mega muhteşem futbol oynayıp yenmiştir İBB'yi. (Toz konduramayız kendi takımımıza)
FB Sivas maçı için özel önlemler aldı sahaya uygun krampon, soğuk için vücüt kremleri getirtti ve çatır çatır güzel bir oyunla yendi Sivas'ı
FB lehine 2 hata oldumu Beyaz sayfalar açın. GS'ın lehine olanları görmeyin. Biz niye konuşmaya çalışıyorsak.
Galatasaray şampiyon oldumu. Mazlumdur. Bütün engellemelere karşı şampiyon olmuştur. Herkes HATTA HAKEMLER DAHİL(özellikle bu sene hakemler GS'ın 10 puanını gasbetmiştir) GS'ın şampiyon olmaması için uğraşmıştır. Peeeeeeh. ( Hakemlerden bahseden oldumu diyenler olabilir. onlara İroni nedir diye sorayım)
FB Şampiyon oldumu vay efendim şike şaibe hakem yardım etti oydu buydu..
Kimlere bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz.(Yok yok kabahat bizde zaten)