Merhaba arkadaşlar paparaya olanlar hepinizin malumu .Şuan tüm platformlarda binlerce şikayet var .Milletin hesabını sebepsiz yere kapatıp paralarına el koydular .maalesef bunlardan biriside benim .Size tavsiyem beklemeyin çünkü asla iade yapmıyorlar .Derhal adli mercilere başvurun ve davanızı açın .Ben 1 aydır alamadım şikayetvara baktım 2-3 aydır bekleyen var .Yani ödemiyorlar .Herkes parasını kurtarmanın derdinde .İyi forumlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Papara Mağdurları

-
-
Papara gibi elektronik para kuruluşları, 6493 sayılı Kanun ve ilgili BDDK düzenlemeleri kapsamında faaliyet gösteren ve kullanıcı hesaplarını ancak sözleşme hükümleri, şüpheli işlem tespiti, yasal yükümlülükler (örneğin MASAK bildirimleri) gibi geçerli sebeplerle askıya alabilen kurumlardır; ancak bu tür işlem dondurma veya para iadesini geciktirme hallerinde kullanıcıların öncelikle Papara’ya yazılı olarak başvurması, sonuç alınamaması hâlinde BDDK’ya şikayette bulunması ve gerekirse tüketici mahkemesi nezdinde (veya Tüketici Hakem Heyeti yetki sınırı dahilindeyse) dava açması mümkündür. Hesap kapatma ve bakiye iadesi talepleri makul sürede karşılanmadığında, bu durum haksız fiil veya sözleşmeye aykırılık oluşturabileceğinden, yasal yollara başvurarak hem alacağın tahsili hem de uğranılan zarar için tazminat talep edilebilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X