Bildirim
PAPARA Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçiyor direk.Sanki kartla odemissin gibi aninda oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam 1 sat sürer diyenler var.
Sizin işlemlerinin ortalama süresi nedir?
Hocam btcturkte papara ile tl yükle diyosun.Seni paparana giris yaptiriyor ve direk parani cekiyor.Hani banka kartinla internetten alisveris yaparsin ya para saniyesinde gecer ya.Paparada da öyle oluyor.Saniyesinde geciyor dakkasi saati falan yok.Baya baya 1 saniyede oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: qwsehmus
Hocam 1 sat sürer diyenler var.
Sizin işlemlerinin ortalama süresi nedir?
Hocam umarım zamanınızı almıyorumdur.
Ben normal bif hesap açacağım yani 15-20 bin tl lik.Atm de hesaba para yuklerkende saniyelik mi işlem oluyor?
Papara karta ihtiyaç var mı hesaba para yuklemek için yoksa kartsız da işlem yapabiliyor muyuz?
Iyi forumlar
Birbirimize yardimci olmak icin forumdayiz hocam ne zaman almasiquote:
Orijinalden alıntı: qwsehmus
Hocam umarım zamanınızı almıyorumdur.
Ben normal bif hesap açacağım yani 15-20 bin tl lik.Atm de hesaba para yuklerkende saniyelik mi işlem oluyor?
Papara karta ihtiyaç var mı hesaba para yuklemek için yoksa kartsız da işlem yapabiliyor muyuz?
Iyi forumlar
Paparadan btctürk'e saniyesinde geciyor ama hesaba para yuklerken saniyesinde geçmiyor hocam.
Papara karta da gerek yok yuklemek icin.Kartsiz islemle yollaniyor.
Papara indirin uygulamasini alttan yatıra basın.
Atm'yi secin en yakin hangi banka atmsi varsa gidin soyledigi hesaba paranizi yatirin.Ben kucuk miktarlar yukledim hep 100 tl falan.3 5 dakikada geçti hesabima.O kadar buyuk paralarda daha uzun suruyor olabilir bilmiyorum ama bence en fazla yarim saat surer gibi geliyor.
Bir de papara size Iban numarasi veriyor.Atm'ye gittiginizde eger ıban'la para yollama degil de hesap no ile para yollama cikarsa eyvah hesap no ne ıban neden yok bende ıban var demeyin korkmayin.
Iban numarasinin son 8 hanesi hesap numarasi oluyor.Bunu herkes biliyormus da ben bilmiyordum afallamistim belki siz de bilmiyorsunuzdur diye söyliyim dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler