Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.360
Cevap
468
Favori
874.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknosa'dan amazon gift card alamadık iyi mi ! 3 tane teknosa dolaştım, artık nasıl bir açık bulduysanız hepsinde limitleri patlaşmışsınız. adamlar artık satmıyor . buradaki 3-5 çakal yüzünden ihtiyacı olan bireysel kullanıcı da kampanyaları değerlendiremiyor. Her türlü hakareti hakediyor bu insanlar ama gram utanma duygusu, vicdan sahibi olduklarını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 27 Şubat 2020; 0:16:18 >
  • quak kullanıcısına yanıt
    Satmıyoruz mu dedi yoksa bazen satış oluyor bazen olmuyor mu dedi ? ben alırken bazen sistem vermiyor dedi , deneyin o zaman dedim aldım bir tane birde kasiyerle konuşurken mağazaların limiti var felan dedi ayın sonu olduğu için tükenmişte olabilir . d&r de olsaydı bir tanede oradan alacaktım ama d&r satmıyormuş sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

Satmıyoruz mu dedi yoksa bazen satış oluyor bazen olmuyor mu dedi ? ben alırken bazen sistem vermiyor dedi , deneyin o zaman dedim aldım bir tane birde kasiyerle konuşurken mağazaların limiti var felan dedi ayın sonu olduğu için tükenmişte olabilir . d&r de olsaydı bir tanede oradan alacaktım ama d&r satmıyormuş sanırım .
    birinde biz satmıyoruz dedi, diğerlerinde limit dolmuş dediler. limiti nasıl doldurdularsa artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quak

birinde biz satmıyoruz dedi, diğerlerinde limit dolmuş dediler. limiti nasıl doldurdularsa artık?

Alıntıları Göster
    Günlük 3000 TL limit var. Kime yetsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANTI- kullanıcısına yanıt
    yaklaşık bir hafta önce yazı gelmiş şubelere, günlük limit belirlemişler mağaza için
  • Arkadaşlar geçen ay oyun kampanyasına katılıp iadesi yatan var mı?

• Eşim için de başvuru yaptık kuryeye verildi mesajı geldi. Ancak şöyle ki eşimin kimliği eski iken yaptık başvuruyu ve kart üzerinde eski soy ismi var. Şimdi kart geldiğinde kurye soyisimler uyuşmuyor diye bir sıkıntı çıkarır mı acaba?
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar

• quote:

Orijinalden alıntı: 3F3F3RH4T

Papara çipli/çipsiz kart edinmek tamamen ücretsiz ve aylık ücreti de kaldırdılar. Peki paparanın herşeyi mi ücretsiz ? Cevap elbette hayır. Ücretli olduğunu bildiğim kısımları ;
    "ATM'den bakiye sorgulama işlemlerinde 0,25 TL hesabınıza yansıtılır.
    Yurt içi çekim işlemlerinde %1,15 + 1 TL hesabınıza yansıtılır.
    Yurt dışı 500 TL'ye kadar olan çekim işlemlerinde 5,00 TL hesabınıza yansıtılır.
    Yurt dışı 500 TL üzerindeki işlemlerinde %1 TL hesabınıza yansıtılır."
    "Papara card'ımız ile sadece ATM'den yükleme işlemlerinde %1+1 TL, çekim işlemlerinde %1,15+1 TL işlem ücreti  alınır card ile farklı bir ücret kesintisi bulunmaz."

Bakiye sorgulama için uygulamayı kullanmayı tavsiye ederim böylelikle ücret ödememiş olursunuz, para yatırma için de ücretsiz olan yöntem banka hesabınızdan havaledir. Ayrıca bankamatikten kartsız bi şekilde hesaba para yükleme de ücretsiz. Yukarıdaki ücretler kartla yapılan ATM işlemlerinde geçerlidir.
    arkadaşlar papara hesabımı yenı actım o yuzden acemıyım mutlaka yazılmıstır ve daha önce sorulmustur affınıza sıgınarak tekrar sormak ısterım. çipli papara kartım var ve hesabım onaylı.

kendı banka hesabımdan papara hesabıma para gondersem daha sonra gonderdıgım parayı nakıt olarak herhangibir atm den cekebılıyor muyum? veya tekrar kendı hesabıma gönderebılıyor muyum? bu işlemlerin ücretleri var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikat2005 -- 27 Şubat 2020; 14:15:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barikat2005

arkadaşlar papara hesabımı yenı actım o yuzden acemıyım mutlaka yazılmıstır ve daha önce sorulmustur affınıza sıgınarak tekrar sormak ısterım. çipli papara kartım var ve hesabım onaylı.

kendı banka hesabımdan papara hesabıma para gondersem daha sonra gonderdıgım parayı nakıt olarak herhangibir atm den cekebılıyor muyum? veya tekrar kendı hesabıma gönderebılıyor muyum? bu işlemlerin ücretleri var mıdır?

Alıntıları Göster
    sitesinde her şey yazıyor türkçe çok basit anlatım var o kadar basit ki alıntılıyorum ve link veriyorum.

ATM’den Papara Card ile para çekmek ücretli midir?
    Her ay toplam 500 TL olmak üzere ayda 5 kere yurt içi tüm ATM’lerden Papara Card ile para çekmek ücretsizdir. 500 TL üzerindeki işlemlerinizde işlem ücreti Papara Hesabınızdan tahsil edilir.

0-500 TL arası 5 işleme kadar ücretsiz, 5 işlem sonra %1 + 1 TL
    500 - 1000 TL arası %1
    1000 - 2000 TL ve arası %2
    2000 TL üzeri %3
    Tüm vergiler dahildir. 5 işleme kadar 500 TL her zaman ücretsizdir.

• Sinema kampanyasını onaylı veya sözleşmeli hesap türleri olarak güncellemişler. Şimdiye kadar tüm hesap tipleri faydalanabilir durumdaydı. Hangi ara güncellediler, daha bu haftaya kadar hep iadeler geliyordu, dün gelmedi mail gönderdik aynen bunu yazmışlar; onaylı veya sözleşmeli diye. Sitelerinde baktım oradada güncellemişler
  • mahtant kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam epic'ten oyun almıştım hâlâ yatmamıştı iadem bir sorayım dedim.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    kardeşim elinizde geçici kimlik belgesi varsa sorun olmaz
  • *YENİ KAMPANYA

Papara ile alışveriş keyfi, özel avantajlarıyla artık Zula'da!

• Zulaoyun.com’dan "Papara ile öde" seçeneği kullanılarak yapılan harcamalarda %0 komisyon geçerlidir. Buna ek %10 Bonus Zula Altını kazanılır.
    • Kampanya 27.02.2020 00:00:00- 30.04.2020 23:59:59 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Papara kampanyayı istediği zaman sonlandırma hakkına sahiptir.
    • Papara kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3F3F3RH4T -- 27 Şubat 2020; 19:38:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • *HATIRLATMA
    Ay sonu itibariyle bir çok kampanya belirtilen sürenin sonuna gelinmesinden dolayı bitecek. Bu kampanyalardan bir kısmı tekrar etmeyecek bir kısmı ise önümüzdeki dönem için tekrarlanacaktır. Bu sebepten kampanyalardan faydalanmak isteyenler kendilerini ona göre ayarlasın. Faydalanmayı düşündüğünüz kampanya var ise riske girmeden ay sonundan önce alışverişinizi yapmanızı şahsen tavsiye ederim. Mart ayı itibariyle papara yeni kampanyalarla karşımıza çıkabilir.

• Insallah 50 ye 25 kitap indirimi gelir. Bol bol kitap aliriz

• 3F3F3RH4T 3 kullanıcısına yanıt
    Mart ayı için sinema kampanyası haricinde tüm kampanyaları bitirmişler. Genel geçer bir payback sistemi getirmeleri lazım yoksa bir anlamı kalmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosa bence kesin bitecekte :D ciceksepetide kullanmadim ama 100/25 e cekebilirler.
    D&R, sinema aynisi gibi devam ederi
    kahve 50/25 yerine 50/15 e falan cekebilirler.
    teknosa İadeler gelmezse bu karti at çöpe, sinemaya birde kahve seysi kullananla acik tutar gerisi miadi dolar bununda

• Papara yanlışlıkla bana 5 tane kart yollamış...
    Kurye bile şaşırdı ilk kez böyle bir şey görüyorum diye,
    5 kart için imza aldılar diğer 4'ü aktif olmadı onların belirlediği bir kart aktif oldu.
    Diğer kartları imha etmemi belirttiler, ki zaten kartlar kullanılmıyor kayıt dahi ettirilemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.