Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.694
Cevap
423
Favori
938.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
43 oy
Giriş
    25 tl lerde 50 tl olmuş galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: luis1907fb

25 tl lerde 50 tl olmuş galiba
    Aynen YouTube, Google Play ve AppStore 25' den 50' ye yükselmiş. YouTube için kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 17 Eylül 2026; 16:4:2 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Ben apple tv için ödeme yaptım 12.49 tl cashback verdi.

• Hesabın doğrulanırken bir sorun oluştu. Lütfen destekpapara.com üzerinden bizimle iletişime geç hatasını alıyorum; seneler önce ilk hesabımı açtığımda da aynı hatayı almıştım, müşteri hizmetleri yardımcı olmamıştı ve uğraşmak istemediğim için öylece bırakmıştım; bunun bir çözümü var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pottah -- 18 Eylül 2026; 11:19:9 >
  • luis1907fb L kullanıcısına yanıt

film mi kiraladın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luis1907fb -- 19 Eylül 2026; 10:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pottah

Hesabın doğrulanırken bir sorun oluştu. Lütfen destekpapara.com üzerinden bizimle iletişime geç hatasını alıyorum; seneler önce ilk hesabımı açtığımda da aynı hatayı almıştım, müşteri hizmetleri yardımcı olmamıştı ve uğraşmak istemediğim için öylece bırakmıştım; bunun bir çözümü var mıdır?
    Hesap doğrulama işlemlerinizi kontrol ettim ve kimlik bilgilerinizin kayıtlı olduğu bir Papara hesabı olduğunu gördüm.

Kimlik bilgilerinizin tanımlı olduğu Papara hesabının, kurumumuzun politikaları sebebiyle kalıcı olarak kapatıldığını, bu sebeple Papara'da hesap kullanamayacağınızı belirtmek isterim.

Böyle bir mail yollamışlar, müşteri hizmetleriyle de görüştüm; maildekinin aynısını okuyup duruyor ve ekstra bir bilgi veremediğini söylüyor. Bu durum başına gelen var mı? Hesabı hiç kullanmamıştım daha önceden. Neye dayanarak böyle bir şey yapmışlar anlam veremedim.

• Pottah P kullanıcısına yanıt
    Elektronik para kuruluşları birliğine yazın ama şüpheli işleminiz olmadan kapatma yapmıyorlar sadece devre dışına alıyorlar. Kapatıldıysa ya kimlik hırsızlığı ya da şüpheli finansal işlem üzerine tam kapatma yapmışlardır.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt
    Hocam şüpheli işlemi geçin, Papara'yı hiç kullanamadım. Ayrıca şimdi eski maillere baktım, 2022'de hesabı açtığım zaman yine hesabı onaylayamadığım için mail atmışım. Onlar da fotoğraf, ikametgah gibi evraklar istemişler, ben de göndermişim; sonra yine "kullanıcı sözleşmemize göre hesabınızı kalıcı olarak kapattık" diye bir mail yollamışlar. Sonra ben nedenini sormuşum ve bir şeyler gevelemişler; "onaylı hesabınız mevcut olduğu için güvenlik sebebiyle kalıcı olarak kapattık, onaysız hesabınızı kullanabilirsiniz" falan demişler ama benim herhangi bir onaylı hesabım yoktu, zaten hesabı onaylamaya çalışıyordum. O zamanlar Tosla vardı sanırım, onu kullandığım için Papara'yı pek umursamadığımı hatırlıyorum.

Orijinalden alıntı: luis1907fb

Faturamada cashback geldi güzel çalışıyor.
    Aynen şimdi bende su ve doğalgaz faturalarını yatırdım anında cashback geldi. Umarım fatura cashbackleri devam eder zira Papara' dan başka faturaya iade veren Vodafone pay dışında yer yok

Ne kadar veriyor?

Orijinalden alıntı: shutterbug

Ne kadar veriyor?

2 fatura ödedim totalde 62 TL verdi

Bir daha kullanacağımı sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Su faturasında %50 en fazla 50 lira kazanılır diyor. Diğer faturalarda oran %10 en fazla kazanç 50 lira sanırım. Oran olarak sormuştum ben.

Orijinalden alıntı: shutterbug

Su faturasında %50 en fazla 50 lira kazanılır diyor. Diğer faturalarda oran %10 en fazla kazanç 50 lira sanırım. Oran olarak sormuştum ben.

259 TL su faturası ödedim 50 TL iade verdi.

• 100 lira su faturası mı kaldı?İzmir de hiç kullanmasam kemik 250 tl su faturası geliyor.Yüksek tutarlar için pek işe yaramaz ama küçük tutarlar için işe yarar.Aklımın bi köşesinde dursun.Haber veren forumdaşa teşekkürler

Afyonda 2 ayda bir 200 lira civarı geliyor

Iyimiş hocam

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.