Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.694
Cevap
423
Favori
938.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
43 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: shutterbug

Tera Finansal Yatırımlar, PPR Holding bağlı ortaklıklarının pay satışına ilişkin ihale sürecine katılmama kararı aldığını açıkladı. Kararın şirketin finansal öncelikleri ve yatırım stratejisi doğrultusunda alındığı belirtildi.

Tear girmediyse Emlak KATILIM almıştır o zaman gerçekten de açıklayın bu ketumluğa ne gerek var yani?

Aynen öyle 2 kez uzattılar madem Emlak Katılım aldı (iddia) neden 2 kez uzattın direkt Emlak Katılım' a sat gitsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Şu formayı bitirdiler ya helal yani. Son durum ne acaba. Yazık oldu.
    İhale yapıldı diyorlar. Kulislerde Emlak Katılım almış diye haber yapıyorlar ama hala şeffaf bir açıklama yok.

• satıldıktan sonra mı açılacak alışverişe

Orijinalden alıntı: yellow canary01

satıldıktan sonra mı açılacak alışverişe

Kimsenin bir şey bildiği yok.

• 1 aydan fazla oldu ihalesi yapılalı gerçi o da öncesinde 2 kez ertelendi. Kim aldı ne zaman tekrar faaliyete başlayacak en ufak bilgi yok ya kapanacaksa tam kapansın ya da faaliyete tekrar başlayacaksa bununla ilgili doyurucu açıklama yapılsın. Böyle arafta kaldı gibi zira uygulama yarım yamalak çalışıyor şu anda deyim yerindeyse.

Uygulamayı ne yapacaklar açıklasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bakalım Emlak Katılım ne yapacak Papara' yı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 16 Nisan 2026; 22:13:10 >

• Şu an çalışmıyor mu ne durumda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Calısmıyor

Orijinalden alıntı: byJuck

Şu an çalışmıyor mu ne durumda
    Yukarıda yazıldı çokça ama yine yazalım. Yarım yamalak çalışıyor. IBAN ile para yatırma, Paparalılar arası para gönderimi, nakit bakiye ile kıymetli maden alımı yapılabiliyor. Papara kart ile alışveriş, kartla para yatırma ve yeni Papara kart başvurusu yapılamıyor. Emlak Katılım alalı kaç hafta oldu lakin iki taraftan da açıklama yok. Sesli düşünüyorum acaba Emlak Katılım isim değişikliği yoluna mı gidecek? Göreceğiz... Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 2 Mayıs 2026; 22:49:52 >

• Emlak Katılım'a görüntülü müşteri olmayı başaramadım. İlkinde 15 dakika kadar bekledim. İkincisinde beş dakika bekledim. Görüşmeye gelen olmadı. Bunlarla Papara ileriye değil geriye gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Emlak Katılım'a görüntülü müşteri olmayı başaramadım. İlkinde 15 dakika kadar bekledim. İkincisinde beş dakika bekledim. Görüşmeye gelen olmadı. Bunlarla Papara ileriye değil geriye gider.
    Hocam böyle giderse Papara tam anlamıyla açılmayacak gibi aylar oldu ses seda da yok. En azından açıklama yap o da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 8 Mayıs 2026; 17:19:43 >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Hocam s21fe ile müsteri olabildim s25 ultra larda sorun varmıs annemin telefon one ui 7 idi bi de sikayet vardan kayıt açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 8 Mayıs 2026; 17:35:48 >

Orijinalden alıntı: NURİbeyy

Hocam s21fe ile müsteri olabildim s25 ultra larda sorun varmıs annemin telefon one ui 7 idi bi de sikayet vardan kayıt açtım

Honor telefondan denemiştim. Bir de iPhone'da deneyeyim bari.

• Sıkayet var da ise yarıyor bi de su banka kartı uygulama da gözükse en kötü subeden gider alırım istiyorum dedim bi de
    Kredi kartına 250 250 veriyor başvurdum bence vermez de bunun pek bi olayı yok da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 8 Mayıs 2026; 17:53:3 >

• Banka kartı gözükmüyor benimde subeye gitmek sart gibi bi de istiyorum dedim basılınca ya da gözüküyor hocam iphone da cogu bankaya müsteri olmak ya cok zor ya da olmuyor iphone cok sorun cıkarıyor

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.