Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Patren Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.391
Cevap
467
Favori
880.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Binance için hesap açayım demiştim sessizce uzaklaşayım 

• Dün paparada kişilerin izni dahili ve bilgisi olmadan telefon numaraları kullanarak hesap açıldığıyla alakalı paylaşımlar gördüm. Kontrol etmek için üye olayım dedim ve telefon numaramın sistemde kayıtlı olduğunu gördüm büyük bir şok yaşadım. Paparayla alakam bile yok ismini yeni duyduğum şey Hemen müşteri hizmetlerini aradım, maille iletişime geçtim durumu anlattım iznim ve bilgim olmadan telefonumu kullanarak hesap açıldığını ve derhal hesabın kapatılmasını istedim. Aradan saatler geçti hala sorun çözülemedi. Arkadaşımın papara hesabı varmış oradan para istek Bölümünden telefonumu girdiğimde saçma sapan rastgele bir isim çıkıyor. Saçma sapan diyorum çünkü dünya üzerinde böyle isim ve soyisim olamaz tamamen rastgele yazılmış bir isim. Nasıl oluyorda böyle bir şey olabiliyor. Müşteri temsilcisi kimlik bilgilerinin olmadığını hesabın onaylı olmadığını söylüyor. Böyle bi durumla karşılaşan başka insanlarıda internetten araştırınca gördüm. Aranızda böyle bi durumla karşılaşan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Papara'yı iyi güzel kullanıyoruz da hiç güven vermiyor. Başımıza iş açmasa bari.

• furkanunlu F kullanıcısına yanıt
    Güvenlik açığı paparada değildir de kartı girdiğiniz bir sitededir muhtemelen.
  • Bu sanal kart bilgilerini birisi sanırım patlatti ve exenn blutv vs bedava üyelikleri açıp satıyor. Biliyorsunuz netflix bedayaken 5tlye 1aylik hesap satanlar vardı.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünüyorum
  • cream cheese kullanıcısına yanıt
    Bu kartı kullandığım site YouTube premium hesap aldım. Başka bir yerde kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanunlu -- 12 Ocak 2021; 0:58:55 >
  • furkanunlu F kullanıcısına yanıt

Tshminim bu yönde. Bazi abonelikerli de alip satiyorlar fatura bilgisi için isim soyisim vs istemeyen abonelikleri alip. Ekşi de gördüğüm üzere denenen tutarlar hep ayni.

Yalniz telefon onayi almadan telefon numarasini başkalarının kullanması olayı çok ilginç ve üzerinde durulmasi gereken bir konu. Hadi hackelndin kart bilgileri çalındı diyelim ama başkasının telefon numaralari ile millet nasil kayıt oluyor kolayca ? Ve ne işlemler yapılmış.

Papara güzel oluşum da bu cokmeler ve güvenlik açıkları çok ciddi.

• Önce kucuk miktar çekiliyor 1 TL gibi kartta limit var mı ya da internet alisverislerlerine açık mı diye test edilip sonra yüksek miktar denemesi yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: backisback

Dün paparada kişilerin izni dahili ve bilgisi olmadan telefon numaraları kullanarak hesap açıldığıyla alakalı paylaşımlar gördüm. Kontrol etmek için üye olayım dedim ve telefon numaramın sistemde kayıtlı olduğunu gördüm büyük bir şok yaşadım. Paparayla alakam bile yok ismini yeni duyduğum şey Hemen müşteri hizmetlerini aradım, maille iletişime geçtim durumu anlattım iznim ve bilgim olmadan telefonumu kullanarak hesap açıldığını ve derhal hesabın kapatılmasını istedim. Aradan saatler geçti hala sorun çözülemedi. Arkadaşımın papara hesabı varmış oradan para istek Bölümünden telefonumu girdiğimde saçma sapan rastgele bir isim çıkıyor. Saçma sapan diyorum çünkü dünya üzerinde böyle isim ve soyisim olamaz tamamen rastgele yazılmış bir isim. Nasıl oluyorda böyle bir şey olabiliyor. Müşteri temsilcisi kimlik bilgilerinin olmadığını hesabın onaylı olmadığını söylüyor. Böyle bi durumla karşılaşan başka insanlarıda internetten araştırınca gördüm. Aranızda böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Müşteri hizmetleri işi yokuşa sürüyor, yok hesabı bir türlü kapatmıyorlar. Ben iyice şüphelenmeye başladım artık. Burada ilgili finans kuruluşununda işin içinde olduğu bir tezgah olabilir. CİMERE şikayetimi yazmıştım şimdi BDDK’yada şikayet edicem. Ben buraya hiçbir şekilde kimliğimi fotoğrafımı göndermem. Avukat arkadaşımla konuştuğumda kesinlikle kimliğini ve fotoğrafını gönderme gerekirse hesabın açık kalsın ama kesinlikle bilgilerini paylaşma dedi. Umarım devlet en yakın zamanda bunlarla alakalı aksiyon alır gereğini yapar. Sizlerde 5 lira fazla verin (youtubeda netflix’te vs.) kafanız rahat olsun. Gerekirse yarın gidip savcılığa suç duyurusunda da bulunucam. Hesabım kapatıldığı takdirde burada bilgi vericem.

• Vay arkadaş, Papara kullanalım kullandırtalım diyoruz ama yaptıklarına bak.

• Uygulamada değil sıkıntı sıkıntı papara kart bin inin kısıtlı olmasında.
    Anladığım kadarıyla olay şöyle işliyor paparanın 6 haneli bini ile binlerce kart üretip hepsini, kontrol yapmayan bir firmanın, burada paytr oluyor sistemine girecek bir script yazıyorlar, kart numarası geçerliyse exp doğruysa çekip geçiyor. Çekildiği onayına göre de hesap aktif mi deaktif mi bunu anlıyorlar ve kör çekime devam ediyorlar. Başına gelen arkadaşlar savcılığa gidip dekontlar ile kart dolandırıcılığı için başvuru yapsınlar. Kartlarınızı da online'a kapalı tutmanızda fayda var. Uygulamada sıkıntı olsa, içeride at koşturur kapalıları açarak bakiyeye göre harcama yaparlardı.

Başına gelenler toplu başvuru yapsın. Büyük ihtimalle aynı kişi yapıyor hepsini.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 12 Ocak 2021; 14:57:16 >
  • quote:

Müşteri hizmetleri işi yokuşa sürüyor, yok hesabı bir türlü kapatmıyorlar. Ben iyice şüphelenmeye başladım artık. Burada ilgili finans kuruluşununda işin içinde olduğu bir tezgah olabilir. CİMERE şikayetimi yazmıştım şimdi BDDK’yada şikayet edicem. Ben buraya hiçbir şekilde kimliğimi fotoğrafımı göndermem. Avukat arkadaşımla konuştuğumda kesinlikle kimliğini ve fotoğrafını gönderme gerekirse hesabın açık kalsın ama kesinlikle bilgilerini paylaşma dedi. Umarım devlet en yakın zamanda bunlarla alakalı aksiyon alır gereğini yapar. Sizlerde 5 lira fazla verin (youtubeda netflix’te vs.) kafanız rahat olsun. Gerekirse yarın gidip savcılığa suç duyurusunda da bulunucam. Hesabım kapatıldığı takdirde burada bilgi vericem.

Alıntıları Göster

Ben de hesabımı kapatmak için bir hafta uğraşmıştım. Yok hesabınıza 50 kuruş kalmış yok 4 kuruş kalmış o yüzden kapatamıyoruz tarzında bahaneler söylüyorlardı. En sonunda sert çıktım da öyle kapattılar. Gerçi uygulamaya girmeye çalıştığımda geçici olarak askıya alınmıştır yazıyor. Kapatıldı ya da hesabınız yoktur vs yazmıyor. Arayıp yine kavga etmek zorunda kalacağım herhalde.

• Bu hesap kapatma konusunda yapıkredide aynı şeyi yaptı sanırm bu genelde böyle
    İçinde 3 5 kuruş var size Zararı yok dursun vs
    Bi ton imza attım zarzor bütn ilişiğimi kestim

• Oinu kullanıcısına yanıt

Hesabı benim kullandığım telefon numarasından sahte bir isimle açılmış. Ama hattın 20 senelik kullanıcısı olan ben hesabı kapatamıyorum. Arkadaşlar gizliliğe çok önem veriyorlarmış yersen 

• Oinu kullanıcısına yanıt

geçen birisi yazmıştı sanırım 10 sene duruyormus hesap. İstersen anında aktif edilebiliyormus. Ekşide olması lazım yazanın.

• quote:

Alıntıları Göster

Sonunda telefon numaram ile açılan hesaptan, telefon numaram silindi. Şimdi tekrardan aynı sorunları yaşamamak için kendi bilgilerimle üye olsam mı?

Yarın birgün tekrardan telefon numaram üzerinden izinsiz bir hesap açılması durumunda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Kendi hesabımı açıp kenarda dursun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanunlu

Bu kartı kullandığım site YouTube premium hesap aldım. Başka bir yerde kullanmadım.

Sanal kart mı kullanmıştınız yoksa fiziki kart mı?

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Sanal kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

geçen birisi yazmıştı sanırım 10 sene duruyormus hesap. İstersen anında aktif edilebiliyormus. Ekşide olması lazım yazanın.

Sözleşmede de var zaten alt tarafı eczaneden faydalanmak için aldık. Olaylara gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 12 Ocak 2021; 18:37:35 >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.