Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.380
Cevap
468
Favori
878.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğiniz en mantıklısı hangi bankayı önerirsiniz ? Ben enpara (QNB) bankasına başvurmayı düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enpara güzel (7-8 yıldır hesabım var) yalnız dolar ve altın hesaplarından çekim yapılamıyor. Çekmem gerektiğine TL'ye çevirmem gerekti. KuveytTürk de Enpara kadar iyi belki daha iyi.. Dolar çekilebiliyor. (belki vezneden Euro'da çekiliyordur ama emin değilim) Hesaptaki doları TL'ye çevirmek gerekmiyor. Altın hesabından altında çekilebiliyor ama GR başına ücreti var, ücret olsa bile böyle bir seçenek sunması güzel. Enpara'da doları GR'ı çekebilmek için TL'ye çevirmek şart

Sadece tek bir bankada hesabın olması gerekmez, avantajlı hizmetleri olanlardan hesap açarsın, aktif kullandığım 4-5 banka var, kullanmadıklarımla 8-9 vardır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Enpara güzel (7-8 yıldır hesabım var) yalnız dolar ve altın hesaplarından çekim yapılamıyor. Çekmem gerektiğine TL'ye çevirmem gerekti. KuveytTürk de Enpara kadar iyi belki daha iyi.. Dolar çekilebiliyor. (belki vezneden Euro'da çekiliyordur ama emin değilim) Hesaptaki doları TL'ye çevirmek gerekmiyor. Altın hesabından altında çekilebiliyor ama GR başına ücreti var, ücret olsa bile böyle bir seçenek sunması güzel. Enpara'da doları GR'ı çekebilmek için TL'ye çevirmek şart

Sadece tek bir bankada hesabın olması gerekmez, avantajlı hizmetleri olanlardan hesap açarsın, aktif kullandığım 4-5 banka var, kullanmadıklarımla 8-9 vardır..
    Şubeden Euro çekiliyor hocam. Bankanın desteklediği tüm dövizler şubede fiziksel olarak o para birimi bulunuyorsa çekilebiliyor.

• Döviz hesabı açma gelmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wakanda W kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım uygulamaya, ana ekranda döviz hesabı seçilip , para transfer e tıklayınca cep telefonuna ve başka papara numarasına dolar göndermimi çıkıyor, başka papara numarası bilmediğim için onu boş geçtim, tutar girdim kesinti veya başka ücret görünmedi o aşamada. Sonuç olarak, 2 papara kullanıcısı birbirine döviz yollayabiliyor ve ücretsiz
  • Döviz hesabında mesai dışı makas çok yüksek. Banka değilsin bir şey değilsin amaç ne? Daha iyi makas aralığı sunan bankalar var.

Heyecan yapmıştım ben de bildirimi görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903

Şimdi baktım uygulamaya, ana ekranda döviz hesabı seçilip , para transfer e tıklayınca cep telefonuna ve başka papara numarasına dolar göndermimi çıkıyor, başka papara numarası bilmediğim için onu boş geçtim, tutar girdim kesinti veya başka ücret görünmedi o aşamada. Sonuç olarak, 2 papara kullanıcısı birbirine döviz yollayabiliyor ve ücretsiz
    Teşekkürler hocam, hizmet güzel. Papara eğer sınıf atlamak istiyorsa o dövizin bir yerden komisyonsuz fiziksel olarak çekilmesini sağlayabilmeli. Bu gelirse efsane olur, daha Papara'nın önünde kimse duramaz.

Bu haliyle dediğiniz mümkün zaten. Misal , A ve B şahsı papara kullanıyor.

A şahsı B şahsına papara üzerinden dövizi ücretsiz yollar

B şahsı da papara hesabına gelen dövizi kendi banka hesabına çeker ( akbank,garanti,finansbank) ordan da napacaksa yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakanda

Teşekkürler hocam, hizmet güzel. Papara eğer sınıf atlamak istiyorsa o dövizin bir yerden komisyonsuz fiziksel olarak çekilmesini sağlayabilmeli. Bu gelirse efsane olur, daha Papara'nın önünde kimse duramaz.

Alıntıları Göster
    Fiziksel olarak oda şubeye gidip banka içi vezneden almak kaydıyla sadece kuveyttürk var sanırım.

• quote:

Bu haliyle dediğiniz mümkün zaten. Misal , A ve B şahsı papara kullanıyor.

A şahsı B şahsına papara üzerinden dövizi ücretsiz yollar

B şahsı da papara hesabına gelen dövizi kendi banka hesabına çeker ( akbank,garanti,finansbank) ordan da napacaksa yapar
    @adanaliboy Papara hesabından banka hesabına dövizi çekmekte ücretiz mi? Bende yeni sürüm olmadığı için sistemi göremiyorum. Ayrıca Garanti şubeden hesap üzerinden nakit olarak dolar çekmek istediğinizde komisyon kesiyordu, akbank ve finansbank'ı bilmiyorum. Para çekilebilen bankalar arasında Kuveyt Türk'de olsaydı onda çekim ücretsiz.

@redloves garanti veriyor hocam ama komisyon alıyor. Kendi şubenizde düşük başka şubede daha yüksek. Kuveyt Türk bildiğim kadarıyla ücretsiz.

Evet ücretsiz.

Ayrıca, uygulaması güncel olmayanlar , papara nın web sitesinden girip bakabilir. Yeni farkettim ki uygulama menüsüne web ten de giriliyor
  • quote:

Evet ücretsiz.

Ayrıca, uygulaması güncel olmayanlar , papara nın web sitesinden girip bakabilir. Yeni farkettim ki uygulama menüsüne web ten de giriliyor
    Sonunda güncelleme bana da geldi ve iki Papara hesabı arasında anında ücretsiz döviz transfer edebiliyormuş, bankaya da çekmede ücretsiz ama sadece 3 bankayı destekliyor. Döviz çekilebilen bankaların şubesinden de komisyon ödemeden fiziksel olarak döviz alınabilirse büyük bir kolaylık sağlayacak. Kuveyt Türk 500 dolara kadar hiçbir masraf almadan şubeden çektiriyormuş Albaraka'da öyle. İş Bankası da hesabın olduğu şubeden çekilirse ücretsizmiş, ING'de ücretsiz denmiş ama limiti göremedim. Papara şahane oldu böyle doları çevir gönder alıcısı tekrar dolara çevirsin arada dört taraflı komisyon ödensin derdini bitirdi. İnşallah buna bir engel koymazlar.

Gözün aydın hocam Ticari/toplu kullanıma karşı bazı limit ve kesintiler var.. Onlara dikkat etsen iyi olur hocam :) 3cü kişilerle yoğun hareketin olacak gibi zira
    Mayıs'ta KuveytTürk XTM'den 1500$ çektim, XTM & vezne hiçbir şekilde çekme limitinde komisyon yoktu, bu da yeni mi geldi..

• quote:

Gözün aydın hocam Ticari/toplu kullanıma karşı bazı limit ve kesintiler var.. Onlara dikkat etsen iyi olur hocam :) 3cü kişilerle yoğun hareketin olacak gibi zira
    Teşekkürler hocam, sistemi biraz önce denedik para transferi ve bankalar arası gidip gelme sorunsuz çalışıyor.

Aylık 730 dolar veya 640 euro %3.40 komisyon kesiyormuş. Örneğin birine temmuz ayında 640 euro gönderdiniz, komisyonsuz dolar gönderme hakkınızda kalmıyor, bundan sonra birine 1 dolar bile gönderseniz %3.40 komisyon kesiyor. Bu şartlarda ancak çok ufak rakamlar için kullanılır.

Bir ekran kartı alsanız komisyonsuz gönderim hakkınız bitecek. Ayrıca komisyonsuz TL hakkınız biterse dolar ve euro göndermek içinde 1 dolar / euro gönderseniz bile komisyon alıyor.

Bu sistem bu komisyon oranı ile elektronik, bilgisayar sektörüne bu şekilde çare olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Mayıs'ta KuveytTürk XTM'den 1500$ çektim, XTM & vezne hiçbir şekilde çekme limitinde komisyon yoktu, bu da yeni mi geldi..
    ATM'den ATM'nin günlük döviz çekme limiti kadar komisyon yok. Şu an 3000 birim altını (para birimi fark etmeksizin) ATM'den çektirtiyorlarmış onunda limiti destekleyen ATM'ler için günlük 2000 dolar, aylık 10.000 dolarmış. Biraz kafam karıştı yarın benim şubeye telefon açıp tam limitleri soracağım.

Şu an TL bile olsa belli bir limitin altında yatırma ve çekme işleri içinde ATM'ye yönlendiriyorlarmış. Şube içindeki ATM'ler ile şube dışındaki ATM'lerin limiti farklıymış. Pandemi dolayısıyla sistem revize edildi herhalde.

• papara kartım vardı şimdide yeni black olanı aldım iki kart aynı hesaba mı bağlı oluyor. yoksa her ikisine ayrı ayrı bakiye yüklene biliyor mu? birde her biriyle ayrı ayrı cashback ala biliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilzi

papara kartım vardı şimdide yeni black olanı aldım iki kart aynı hesaba mı bağlı oluyor. yoksa her ikisine ayrı ayrı bakiye yüklene biliyor mu? birde her biriyle ayrı ayrı cashback ala biliyor muyuz?
    Aynı hesaba bağlı oluyor, ikisi ortak bakiyeyi kullanıyor, sadece bir tanesi için cashback ile iade alabiliyorsunuz.
  • anilzi A kullanıcısına yanıt
    black card ı uygulamadan mı istiyoruz ? Hali hazırda sözleşmeli hesabım var..
  • Evet hocam.Kartlardan başvuruyorsunuz kurye ile kapınıza kadar geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.