Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.382
Cevap
467
Favori
879.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart geldi, ilk kez kullanalım dedik, hem temassız hem de pinli red yedik. Patladı gitti eczane faydası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    Kartı kullanmak için herhangi bir ATM den şifre yüklemesi yapmanız gerekiyor. İlk alışverişi pin ile yaptıktan sonra da temassız özelliği aktif oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalderons -- 8 Mayıs 2020; 23:32:40 >
  • kalderons K kullanıcısına yanıt
    Atm'de kullandım kartı. Sonra eczanede önce temassız denedim, sonra pin ile, hep red dedi. Şifre yanlış vb demedi. Atm'de şifre yüklemeden kastınız nedir hocam?

• Ben ilk alışverişimden önce atm ye takıp yeniden şifre oluşturdum, sonrasında internetten alışveriş yaptım.

Kartı dışarıda kullandığım ilk alışverişim ise eczanede oldu, şifre girmeden direk temazsızdan ödeme oldu. Yani ilk alışverişi şifre girerek yapmaya gerek yok gibi. Yalnız kullanımdan önce dediğim gibi atm ye takarak yeniden şifre oluşturmak şart sanırım.

Kart teslimatında ya da geldiği zarfta bunu belirtseler iyi olacak. Uygulamadan nasılsa şifre oluşturdum diye düşünüp dışarıdaki ilk alışverişinde mağdur olan çok ne yazıkki.
  • uygulama üzerinden hemen kartı kullanıma kapatıp açın düzeliyor. ben de hem temassız hem normal çekimde red yemiştim şifre yüklememe rağmen bankamatikten. bu şekilde hemen düzeldi
  • Bir ara öyle oldu ama sonra düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, tosla mı papara mı diye bir soru sorsam ?

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Ekstrene yansıycak

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkm

Arkadaşlar selam, tosla mı papara mı diye bir soru sorsam ?
    Kullanım yerine göre hocam. İkisi de ücretsiz olduğu için ben ikisi de diyorum
  • fatihkm kullanıcısına yanıt
    Net papara :) netflix spotify eczahane kampanyaları devam ediyor

• Perşembe başvuru yaptım aynı gün kart basıldı, cuma kargoya verildi bugün teslim aldım. Gayet hızlı oldu işlemler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman76

Perşembe başvuru yaptım aynı gün kart basıldı, cuma kargoya verildi bugün teslim aldım. Gayet hızlı oldu işlemler.
    Garip bir şekilde çok çabuk gelmiş
    Hayırlı olsun bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkm

Arkadaşlar selam, tosla mı papara mı diye bir soru sorsam ?
    Şu an için papara çok iyi ama 2 sinide bulundurmakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosla kullanan var mı ki ? 100/20 hepsiburada dışında adam gibi bir kampanyası yok merak ettim yani varda biz mi bilmiyoruz? Paparanın şuanki kampanyaları çok iyi. Şartta koşmuyor enpara gibi yok kredi kartı olacak yok 2 otomatik ödeme olacak yok iade 3 gün sonra yatacak felanda yok. Diğer nakit olarak da yatıyor iadeler. En para kullanıyor muyum ? Kullanıyorum ama şu aralar çöp . Toslanında şuanlık bir avantajı yok . Papara diğerlerinden çok daha iyi diye düşünüyorum.

• kurdeşen K kullanıcısına yanıt
    Hocam şifre yükleme şart mı? Örnek veriyorum kartınız elinize geldi uygulamadan şifre oluşturdunuz karta. Daha sonra aç kapa yaparsk kullanılabilir mi yoksa illa atm ye gidilmek zorunda mı ? Durduk yere aklıma bu geldi nedense :)

• cngzsnl57 kullanıcısına yanıt
    Ben de şaşırdım Teşekkür ederim.
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Tosla hakkında app store'da çok fazla olumsuz yorum olduğu için paparaya başvurdum, dediğiniz gibi encard bu ara ölü.
  • Hocam valla tosla kullanmadım hesabım var ama kullanılacak bir kampanya yok . Enparada kampanya var şart koşuyor . Paparada hem kampanya var hem şart yok en iyisini yapmışsınız.

Edit: Hayırlı olsun demeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. B. Cooper -- 9 Mayıs 2020; 19:11:57 >
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Ben de şartlardan kurtulmak için aldım açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.