Şimdi Ara

Papağanım uyumuyor sanırsam acilen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlarım lütfen yardım edin papağanım uyumuyor led ışşık açık bırakıyoruz ayrıca ses cıkarmıyoruz gece 3 ve 5de kontrol ediyorum hep uyanık oluyor bu nasıl bir iştir anlamadık,yapmam gerekn bişey varmı papağan emanet arkaaşlar lütfen yardım allah için yazık hayvancagıza

• Sen yanina gittigin icin uyaniyodur isik gozune vurmuyorsa los bis isikta rahat rahat uyur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ledi kapatmıyı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Sen yanina gittigin icin uyaniyodur isik gozune vurmuyorsa los bis isikta rahat rahat uyur

kesin uyuodur dimi ya ışık gozune vurmuyor zaten son kez sesszce bakııcam sagol icimi rahtlattın elim ayagıma dolanmıstı nasıl yazdıoydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oynakbalina

quote:

Sen yanina gittigin icin uyaniyodur isik gozune vurmuyorsa los bis isikta rahat rahat uyur

kesin uyuodur dimi ya ışık gozune vurmuyor zaten son kez sesszce bakııcam sagol icimi rahtlattın elim ayagıma dolanmıstı nasıl yazdıoydum

Uyuyordur merak etme en hafif tikirtiya uyanan hayvanlardir kuslar istersennled isigi kapatabilrsn

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oynakbalina

quote:

Uyuyordur merak etme en hafif tikirtiya uyanan hayvanlardir kuslar istersennled isigi kapatabilrsn

ya yeni geldi ya karanlıkta korkmasın diye açmıştım çok da parlak değil zaten sorun olur mu sence
  • Ben isigi kapatıyorum karanlikta goremezler zaten direk uyku moduna gecerler. Sen bakmak icin yaklaştığında hisseder ve direk gozlerini açar. Bende sultan papagani var seninki ney?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM yavru kuş buldum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirenia

Ben isigi kapatıyorum karanlikta goremezler zaten direk uyku moduna gecerler. Sen bakmak icin yaklaştığında hisseder ve direk gozlerini açar. Bende sultan papagani var seninki ney?

aynısı bendede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.