Şimdi Ara

Pantolon nerden alıyorsunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
7
Favori
14.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmkan varsa en iyisi Diesel derim. Birkaç yıl önce sağlıksız gıdalardan, abur cuburdan dolayı göbek, basen ve baldır bölgelerinden kilo almıştım. Pantolon bulamamanın o zaman ne demek olduğunu iyi anlamıştım. Slim fit'ler tayt gibi oluyordu. Şimdi oh be diyorum. Artık sorun olmuyor. Neredeyse uğradığım her mağazada bulabiliyorum. Bu sefer de zor kısmı karar vermek oluyor. Çünkü malum gidince 4-5 ürün beğeniyoruz, 2 tanesini falan satın alıyoruz. İnternetten kıyafet/ayakkabı gibi ürünleri satın almıyorum. Her zaman giderim mağazaya denerim, öyle alırım. Slim fit zaten zayıf veya *** & göbek birbirine karışmamış, basenleri/baldırları kalın olmayan insanlara yakışıyor. Tam tersi olanlar ise mağazaya gittiklerinde slim fit pantolonlara hevesleniyorlar ve alacak birşey bulamıyorlar. Ya da buldukları hoşlarına gitmiyor. Çünkü artık çoğu mağaza slim fit modelleri öne çıkartıyor. Doğrusunu belirtmek gerekirse slim fit pantolonlar çok daha hoş duruyor.

• Niye herkes fakir ya? Her neyse kullanıcı adımdaki markayı giyiyorum fiyatlar ortalama 650€ dan başlıyor siz de çöp lives’a devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam indirim buldumu alırım. Geçen sene bir outlette mavi nin sağlam indirimi vardı bir önceki yılın ürünleri için pantolon 50 liraydı 6 tane değişil renk ve modelde aldım.Memnun kaldığım için daha fazla almaya gittim ama indirim kalmamıştı. Daha önce de yüzde yüz pamuk ve çok kaliteli chino bulmuştum çok uygun fiyata aşağı yukarı 10 tane aldım farklı renklerde. Onu da tekrar gittiğimde bulamadım.

• Indirim oldugunda levis tan aliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LTB & Mavi
  • sadece mavi. cuk diye oturuyor bana.
  • beğenip alıcaksam genelde koton oluyor
    yok kaliteli olsun senelerce giyeyim dersem armani dolce versace bunları alıyorum ki bunlarıda alabilme sebebim piyasa fiyatının neredeyse %80 ucuzuna alabilmem
  • Mavi - zara. Yaklaşık 10 yıldır mavi giyiyorum. Tüm modelleri var dolabımda. Çeşidi de az olduğu için yeni pantolon almak istediğimde çok zorlanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kere levis’tan aldım iki senedir aynı ilk günkü haliyle duruyor. onun dışında kotondan alıyordum sürekli yırtılıp rengi soluyordu. maviye geçtim rengi soldu daha uzun sürede soldu. şuan da genel olarak mavi.

• En uzun süre kullandığım kot Emporio Armani olmuştu. Tam 4 yıl. Halen aynı kalite mi var bilmiyorum denemek lazım.
  • kot pantolonun kralı dieseldir. orj. uyguna diesel bulabilirseniz alabilirsiniz trde varmı bilmiyorum. çok tuzludur fiyatları ama bütçeniz varsa fiyatına kesinlikle değer. aşağdaki linkten modelleri inceleyebilirsiniz.

• Koton'un siyah kotları güzel ama soluyor çok çabuk
  • Mavi pantolonların apış arası 6 ayda deliniyor. Garantiden yenisini alıyorum o da 6 ay anca dayanıyor. Network 2 yılda falan deliniyor. Network öneririm internet sitesinden mavi fiyatında kot yakalayabilirsin iyi takip edersen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunetennım

Genel olarak insanımızda var bu çok olsun benim olsun felsefesi.Kendimde yapmıyor değilim sürekli dışarda olan sosyal insana 2-3 kot yetmiyor hocam.kaliteli almaya kalksan gitti 400 500 kağıt indirim beklicez artık...
    Dogru hocam sadece kot giyiyorsaniz gunluk hayatta dedigim olmaz. Biraz daha ucuz ama hala kaliteli olan wrangler texas ve arizona serisine bakabilirsiniz. Bu ikisi de slim kesim degil, regular da degil ama artik hicbir yerde adam gibi regular bulunmuyor. Giydiginizde biraz slim gibi hissettirebilir ama gorunus olarak regular diyebilirim.

• Skinny kesimi en iyi yapan grup zara-pull&bear-bershka grubu 1.85 78-79 kiloyum 31 beden giyiyorum fikir olsun.Casual içinde Ds Damat öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 20 Kasım 2019; 22:1:0 >
  • Biraz farklı alternatiflere yönel .
    Loft, jack jones,bershka,pill and beer, hm,ltb
    Gayet güzel kotları oluyor fiyat olarakta indirimi yakalarsan hiç üzmez

• Giyim kuşama fazla para vermeyi sevmediğim için koton'dan alıyorum.Bence lcw ve de facto'ya göre kotonun pantolonları daha kaliteli özellikle slim fit veya skinny olanlar.
  • Bim a101

• Evelden lewis alırdım,son zamanlarda loft colins ve lcw aldım.Dün de 2 tane mavi yi 200 e aldım outlet ten.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.