Şimdi Ara

Pantheon hangi item dizilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün Pantheon aldım hangi itemleri almam lazım pantheona lütfen söylermisiniz tr serverinde oynuyorum

• ulti at onlar ölür zaten
  • iteml lazım değilmi
  • ninja tabi
    Kara balta
    Frozen mallet
    Son fısıltı bunları kesin çık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saol.
  • her zaman söylüyorum aha yine söylüyorum ve oyunda görenler yahu şuna bu itemler mi dizilir kihkihkih diyip 15-0 oynasan bile ağlayacaklar yerde birilerine söven adamlar varken buraya şunları diz demek fazla ilginç geliyor ama söyleyeyim.

pantheon fb alması en müsait karakterdir 1-2-3-4-5 lvlda.

Doran blade veyahut 400lük 10ad kılıcı 1 mana 1 hp potu al yardır koş soloya.

ilk lvl q last hit kovalıyoruz Q geldikçe adamın kafaya çakıyoruz bir tane, ilk 3 lvlda kill almak şart denebilir veya adamı base gönderip minyondan kazanmakta iyidir.

Erken kastıysan ve karşındaki ad hero ise, ninja tabi- hırpayalan ve karayel evet atak hızı pantheonda çok işe yarar çoğu kişide bunu bilmez.

sonra build şu olabilir ninja tabi- kara balta- karayel- warmog- infinity- sunfire (tanklamıcaksan hydra alınabilir)

+randuin vayne draven hatta şu yeni çıkan dallama adc jinx için süper oluyor.

Diyelim ezildik içine ettik lane in o zaman altın kural tanka dönmektir ninja tabi- sunfire- karabalta- warmog- donmuş balyoz-atma veyahut büyü direnci item.

Pantheon genel olarak CT herosudur yani rankedda iyi oturttuysan solo topta oyun bitmiştir ama çok basit gözüksede yanlış konum almalar hüsran uğratabilir soloda.

+neredeyse hiçbir yerde gözükmez Warwick vs pantheon durumu ama warwick genel olarak soloda biliyorsa işini Q yü Q ile antileyerek pantheonu ezen/zorlayan bir herodur.

Ve solodan kasmış bir ww' nin tanklaması cidden sıkıntı bir olaydır tüm takım için. umarım yardımcı olmuşumdur.

• Allah icin mobility bot almayin su champa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun latee kalirsa bitmesi icin dua et iman önemli

• İtem seçimleri çok detaylı bir olay fakat şunlar kesin olmalıdır.Kanasusamış-Hırpalayan-Son fısıltı

Alış sırasıylada hırpalayan-kanasusamış(AP şampiyon tehlikeli vaziyete geldiyse sihiriçen'in büyüğüde olb)+ihtiyaç varsa bi dev kemeri falan yada 720 lik mr itemi+Son fısıltı.Sonra neye ihtiyac duyarsan ona göre alırsın.Pantheon off tanktan ziyade ad kasılır.Botunuda karşıya göre al.
  • altıya kadar iyi altıdan sonra çöp boşa almışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar07

Arkadaşlar bu gün Pantheon aldım hangi itemleri almam lazım pantheona lütfen söylermisiniz tr serverinde oynuyorum

http://www.lolpro.com/guides/pantheon/106-pantheon-build-guide-mid-lane-by-rhux buradan bakabilirsin buildını bilmediğin diğer champlerin buildınada buradan bak ona göre diz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.