Şimdi Ara

Panosonic TM 700 neden Canon HF s20 den daha ucuz, Bu iş Beni KANSER Edecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tatilde hafif sertçe yere bıraktığım TM700'üm bozuldu. Şu an tamirde ve sanırım objektif sorunu var. Fiyat bekliyoruz. :( Çok memnundum makinamdan ama fiyat çok çıkarsa yenisini almak gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anycall

Tatilde hafif sertçe yere bıraktığım TM700'üm bozuldu. Şu an tamirde ve sanırım objektif sorunu var. Fiyat bekliyoruz. :( Çok memnundum makinamdan ama fiyat çok çıkarsa yenisini almak gerekecek.

Geçmiş olsun.. Hafif sertçe yere bırakmayı canlandıramadım şimdi gözümde, düştü gibi bir şey mi oldu?
  • tm700 hakkında sormak istediğiniz bizimde elimizden gekebilecek bişey varsa yardımcı olabilirim.kamerayı aldıktan sonra eski konularımda orjinal çekilmiş bazı dosyaları upload etmiştim onlardanda istifade edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

quote:

Orijinalden alıntı: anycall

Tatilde hafif sertçe yere bıraktığım TM700'üm bozuldu. Şu an tamirde ve sanırım objektif sorunu var. Fiyat bekliyoruz. :( Çok memnundum makinamdan ama fiyat çok çıkarsa yenisini almak gerekecek.

Geçmiş olsun.. Hafif sertçe yere bırakmayı canlandıramadım şimdi gözümde, düştü gibi bir şey mi oldu?

Oğlumu havuzda oynarken çekiyordum. Birden dengesini kaybeder gibi oldu. Bende panikle kamerayı yere bıraktım. Düşmedi ama biraz sertçe bırakmış olabilirim. Objektif arızalanmış. Servis bugün aradı 470 lira sıkışmış kenarına :(
  • Sayın Anycall

Geçmiş olsun. Çocuk söz konusu olunca , insan o durumda hızlı haretet eder , en azında tamamen de kırılmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemi71

tm700 hakkında sormak istediğiniz bizimde elimizden gekebilecek bişey varsa yardımcı olabilirim.kamerayı aldıktan sonra eski konularımda orjinal çekilmiş bazı dosyaları upload etmiştim onlardanda istifade edebilirsiniz

Sayın Sendemi71 ,

http://forum.donanimhaber.com/m_40448475/tm.htm başlığında vermiş olduğunuz videolar için teşekkürler. Çok faydalı bir paylaşım olmuş.

Bu arada birşey sormak istiyorum. Steves Digicam sitesini çoğunuz biliyorsunuz (http://www.steves-digicams.com ) bu sitedeki şahıs her yeni fotoğraf makinası kendisine test için verildiğinde sürekli aynı yerlerin fotosunu çekiyor. Makinaların kalitesini karşılaştırmak için çok süper bir kaynak. Hatta tripodu fotoğraf çektiği yerlere betonlamış diye düşünüyorum .

Forumda diğer arkadaşlarla bu tarz bir paylaşım içine girilemez mi. Biliyorum zor ama imkansız değil. Dosyalar boyutlu olacağı için paylaşım sitelerine upload etmek istemeyenler belki edonkey veya bittorent gibi yöntemler de düşünülebilir. Hertürlü fotoğraf makinası ve video kameralar için bu tarz paylaşımlar yapabilsek çok faydalı olur. Hatta arkadaşlarımız bulundukları şehirlere göre belli yerlerin fotolarını çekebilir , izmir saat kulesi , istanbul kız kulesi , taksim meydanı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender123 -- 29 Eylül 2010; 20:08:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Sayın Anycall

Geçmiş olsun. Çocuk söz konusu olunca , insan o durumda hızlı haretet eder , en azında tamamen de kırılmamış.

Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi. O durumda insan kamera falan düşünmüyor. Kamerayı alma sebebim oğlum zaten :))
  • Kamera için servis aradı. Yeni objektifi takmışlar ama sorun çözülememiş. Ana kartta da çatlak olduğunu söylüyorlar. Değişim için 1200 küsür lira vermek gerekiyormuş. Tamir ihtimali var ama tamir ederken tamamen bozulma durumu da var hi-tech entegreler yüzünden. Makinayı 1250 liraya almıştım zaten. :))

Bakalım bi şansınızı deneyin dedim. Sonucu bugün yarın bildirirler.

Hevesimiz kursağımızda kaldı. Şu yeni 3 boyutlu olanından sipariş etmek lazım ama çok narinmiş bu Panasonic. Bu kameraya gitti gözüyle bakıyorum artık
  • Selam
    TM700 Alan arkadaşlar varmı acaba ?
    Nereden kaça aldıklarını söyleyebilirlermi ? Teşekkürler...
  • Arkadaşlar HDC-SD707 modelini SANALKAPTAN nickli arkadaştan satın almış bulunuyorum. Kendisiyle çok kaliteli ve dürüst bir iletişimimiz ve alışverişimiz oldu, buradan kendisine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum

Kendisinin de bana alışverişten önce ilettiği gibi cihazın yazılım CD'si kaybolmuş. Elinde bu CD'den olan arkadaşlardan ricam CD'nin imajını herhangi bir upload sitesine yüklemeleridir. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
  • Merhaba anycall
    Cihazın objektif F değerleri 1.5 - 2.8 midir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem SELAMET

Arkadaşlar HDC-SD707 modelini SANALKAPTAN nickli arkadaştan satın almış bulunuyorum. Kendisiyle çok kaliteli ve dürüst bir iletişimimiz ve alışverişimiz oldu, buradan kendisine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum

Kendisinin de bana alışverişten önce ilettiği gibi cihazın yazılım CD'si kaybolmuş. Elinde bu CD'den olan arkadaşlardan ricam CD'nin imajını herhangi bir upload sitesine yüklemeleridir. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaşlar, yok mu şu CD'yi upload edecek bir hayır sahibi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.