Merhaba elektrikli aracımı şarj etmek için 22kw destekleyebilen bir çıkış yapmak istiyorum. Bina panosunda sayacımız monofaze ancak alt katımız dükkan olduğu panoda trifaze sayaç da var. Öncelikle Aracım maksimum 7 kW destekliyor 3x32a monofaze ile bu güç alınabiliyormuş ancak bende hem 3x32a giriş yapabileceğim adaptörüm yok hem de ileride 22kW şarj edebileceğim bir araç olduğunda tekrar tesisat ile uğraşmak istemiyorum şöyle yapmayı düşündüm eğer sayaç değişimi maliyetli olacak ise sayacı değiştirmeden tüm tesisatı, kabloları trifaze dönüşümüne uygun şekilde çekip ileride 22kw ihtiyacım olduğunda sigortalar ve sayacı değiştirince kullanıma hazır olacak şekilde hazırlamak ekte pano görselleri paylaşıyorum bu işlemi nasıl yapabilirim desteğinizi rica ediyorum. Kablo olarak 5x6 öznür kullanmayı düşünüyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() pano bu şekilde sağ altta bulunan sayaç bize ait . 5x32a prize monofaze bağlantısı yapabilir miyiz 7kw alabileceğimiz şekilde ? 3x32a adaptörüm olmadığı için 5x32a erkek dişi yapıp 3x32A 7kw gibi kullanmak istiyorum eğer sayaç maliyetli olmaz ise direkt 5x32a olarak devam edeceğim Monofaze ve trifaze arasında kullanım bedeli farkı var mıdır ? Örneğin monofaze sayaç 1 kW 2 tl - trifaze 1 kW 4 tl gibi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim