Şimdi Ara

Panic.ips Bu hatanın anlamı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yarım saat ara ile bir uygulamadayken telefon 2 kez reset attı kendine kapanırken de görüntü bozulup bozulup kapandı. Karıncalandı mı desem çizgi çizgi oldu mu desem öyle bir şekilde.
     Panic.ips Bu hatanın anlamı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Wiggle -- 26 Nisan 2016; 16:29:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir uygulamadayken demişsiniz, o uygulamanın yapmaya çalıştığı şey telefonunuza kernel seviyesinde hata verdirecek bir şey büyük ihtimalle. Oradaki panic'in kernel panic olduğunu düşünüyorum. Kernel Panic unix/linux dünyasında cihazların genellikle restart atmasına sebep olur. Eğer bu olay başınıza sadece o uygulamada geliyorsa durumu özetleyerek uygulamanın geliştiricisine mail atın. Geliştiricinin gözden kaçırdığı bir şeydir.

Eğer ki o uygulama dışında sürekli devam eden bir şey ise iTunes üzerinden restore edin telefonunuzu.

Genelde bu tür sorunları Apple uygulamayı market için onaylamadan önce yakalar ve reject eder. Bu uygulama marketten indirdiğiniz bir uygulama mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltiCode -- 26 Nisan 2016; 16:43:34 >
  • Bu sorunu zaten daha önce çok yaşadım. Sadece panic.ips hatasını yeni gördüm. Telefon 3 kere mavi ekran hatası verdi. Kanıtlayamafıgım için sorun çözülmedi. Defalarca restore yaptım. Cihazda donanım sorunu var ve bu bariz. Daha önce gittiğimde sorunu videoya alın çözüm üretelim dediler. O günden sonra da sorun yaşamadım ne hikmetse. Şimdi tekrar ortaya çıktı. Safarideyken bile mavi ekran yemiş zaten bu telefon onyüzden ben sorun telefondan kaynaklandı diyorum. Uygulama adı history atlas 6s 64 te açtım 10 dk kurcalayınca reset atıyor kendine.

• Donanımsal sıkıntı var denek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Wiggle kullanıcısına yanıt
    Cihaza kesinlikle yazılım atmayın bu şekilde götürün ve mavi ekran hatası aldığınızı söyleyin zaten tanılardan sizin gördüğünüz gibi onlarda görecektir panic hatası donanımsal bir hatadır daha önce bu sebeple cihaz değiştirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 26 Nisan 2016; 20:15:08 >
  • O zaman süper haber. Subattan beri kanıt olsun diye bekliyordum teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bu hatayı daha önce de aldığınızı yazılımsal olarak bütün alternatifleri denediğinizi de söyleyin ki sizi tekrar başlarından savmasınlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle yapıcam.
    Daha önce mavi ekran hatası tanılarda gözükmeyen bir hata diye geri gönderdiler. Bu kez hallolacak 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Wiggle -- 26 Nisan 2016; 20:21:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yalan söylemişler mavi ekran hatası direk panic.list hatası olarak gözükür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.