Şimdi Ara

Panelvan Doblo Kangoo alıp koltuk ve cam eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar panelvan doblo connect veya kangoo alıp sonradan cam açma ve koltuk takma işlemi nasıl oluyor ? işin resmi prosedürünü geçelim o sorun değil de bu araçlarda şaft tüneli nasıl açılıyor ? Biliyorsunuz ki van araçların zemini düz bu araçların zemini nasıl orjinaldeki gibi yapılabiliyor ?

• Araçlarda şaft tüneli yok çünkü saydığın araçların hepsi önden çekişli.

O ayak koyma kısımları çukurda kalması tamamen fabrikasyon,sonradan yapıldığını hiç görmedim bu tarz araçlarda.

Cam açılır,arkaya düz zemin olsa bile 3'lü koltuk bağlayıp proje çizilir muayeneden vs geçer kullanırsınız.

Ama hiç bir şekilde sağlıklı bir yöntem değil. Koltukarın sağlamlığı,montajı gibi unsurlar tamamen yaptırdığın yerdeki kişinin ustalığına kalmış bir durum.

Sonradan ekletilen koltuklar zamanla gevşediğinden ötürü,sürekli kontrol etmek gerekli. Özellikle muayene zamanı,adamlar kotuğu elleri ile tutup sallıyorlar ve sallantı varsa araç muayene geçemiyor. (kendim yaşadım)

Koltuklarda emniyet kemeri olması zorunlu,2 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri muayaneden geçiyormu bilmiyorum,araştırırsan senin adına iyi olur.

0 km kapalı kasa araç alıp cam açtırıp,koltuk koydurcağına. 2 el fabrikasyon camlı ve koltuklu modellere yönelmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Araçlarda şaft tüneli yok çünkü saydığın araçların hepsi önden çekişli.

O ayak koyma kısımları çukurda kalması tamamen fabrikasyon,sonradan yapıldığını hiç görmedim bu tarz araçlarda.

Cam açılır,arkaya düz zemin olsa bile 3'lü koltuk bağlayıp proje çizilir muayeneden vs geçer kullanırsınız.

Ama hiç bir şekilde sağlıklı bir yöntem değil. Koltukarın sağlamlığı,montajı gibi unsurlar tamamen yaptırdığın yerdeki kişinin ustalığına kalmış bir durum.

Sonradan ekletilen koltuklar zamanla gevşediğinden ötürü,sürekli kontrol etmek gerekli. Özellikle muayene zamanı,adamlar kotuğu elleri ile tutup sallıyorlar ve sallantı varsa araç muayene geçemiyor. (kendim yaşadım)

Koltuklarda emniyet kemeri olması zorunlu,2 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri muayaneden geçiyormu bilmiyorum,araştırırsan senin adına iyi olur.

0 km kapalı kasa araç alıp cam açtırıp,koltuk koydurcağına. 2 el fabrikasyon camlı ve koltuklu modellere yönelmeni tavsiye ederim.

Connect arkadan çekişli ama benim bahsettiğim ayak koyma yeriydi

Bizde sonradan açma kangoo vardı ayak yerleri vardı düz zemin değildi ama o gün bir dobloya baktık düz zemin olduğu için almadık ben her şeyi geçtim sadece merak ettiğim şey o düz zeminde nasıl ayak yerleri oluşturuluyor ben onu merak ediyorum Bilenler cevap verirse sevinirim.

• Connect onden cekisli. Dosemeciler biliodur herhalde isin esprisini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.