Şimdi Ara

Panel üzerinde neden tipi yazmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün vatandan 40c530 modelini aldım fakat üzerinde panel tipi yazmıyo bunu nasıl öğrenebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: the turk

Arkadaşlar geçen gün vatandan 40c530 modelini aldım fakat üzerinde panel tipi yazmıyo bunu nasıl öğrenebilirim?

Panelin arkasında Serial numarası yazar,Samung.tr adresinden ürününüzü sorabilirsiniz,size Türkiye'ye ne zaman giriş yapıtığı hangi firmaya kaç adet satıldığına kadar gerekli bilgiyi verirler,yada sadece tvnizin serialinden ne olduğunu söylerler !
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Arkadaşlar geçen gün vatandan 40c530 modelini aldım fakat üzerinde panel tipi yazmıyo bunu nasıl öğrenebilirim?

Panelin arkasında Serial numarası yazar,Samung.tr adresinden ürününüzü sorabilirsiniz,size Türkiye'ye ne zaman giriş yapıtığı hangi firmaya kaç adet satıldığına kadar gerekli bilgiyi verirler,yada sadece tvnizin serialinden ne olduğunu söylerler !

Sayın Andy1 ,

Arkadaşımızın sorduğu soruyu okuduğunuzdan emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Sayın Andy1 ,

Arkadaşımızın sorduğu soruyu okuduğunuzdan emin misiniz?

Enteresan soru olmuş,siz ne anladınız acaba merak ettim ?

Arkadaşın sorusu gayet net ve açık,en azından bana göre öyle,panelden siz ne anlıyorsunuz,belirtin herkeste öğrensin !

• Panel derken komple TV olarak değil sadece içinde kullanılan LCD den bahsediyor olmalı
  • Arkadaşımız, C530 tvde kullanılan panelin (modülün) hangi firma üretimi olduğunu soruyor. Yani panel Samsung , AUO veya CMO firmalarından hangisine ait bunu soruyor. Samsung üretimi tvlerde önden bakışta sağ yan tarafındaki etiktette Model no, Seri no ve Versiyon no yazıyor. Versiyon no yazan yerdeki koda göre tvde kullanılmış olan panelin hangi firmadan temin edildiği anlaşılabiliyor.

Sizin vermiş olduğunuz cavaba göre sorunun :

Arkadaşlar geçen gün vatandan 40c530 modelini aldım . Bu tvyi kimin ithal ettiğini , Türkiyeye ne zaman giriş yapmış olabilir , satış yapan firmalara kaçar adet gönderildiğini gibi bilgileri nasıl öğrenebilirim?

şeklinde olması lazım.

Sayın The Turk ,

Sizin tvnin sağ yan tarafında, bazı dorumlarda arkasında Model no, Seri no ve Versiyon no yazan bir etiket olması lazım. Sizde bu etiket hiç mi yapıştırılmamış yoksa version no yerinde başka bir kod mu yazıyor?

Eğer sizde etiket yoksa tvnin havalandırma ızgarasına akşam odanın ışıklarını kapatıp fenerle ışık tutup bakın. Sizin tv yanlış hatırlamıyorsam 40" ti. LFT400..... veya T400...... yada V400.. şeklinde, tvnin içinde bir etiket bilgisi görürseniz yardımcı olmak mümkün olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Sizin vermiş olduğunuz cavaba göre sorunun :

Arkadaşlar geçen gün vatandan 40c530 modelini aldım . Bu tvyi kimin ithal ettiğini , Türkiyeye ne zaman giriş yapmış olabilir , satış yapan firmalara kaçar adet gönderildiğini gibi bilgileri nasıl öğrenebilirim?

şeklinde olması lazım.

Bunu anlamış olsam zaten cevap yazmazdım,arkadaşın sorusuna en doğru yanıtı yine Yetkili Türkiye Temsilcisi verecektir !

Panasonic üründe bu sorunu yaşadığım için,cevabı verdim sonuçta bana gerekli olan bilgileride Panasonic.tr verdi elbette biraz fazla detaylı oldu verdiği bilgiler,ama yinede müşterilerine saygıları güzeldi !

Halende konulara bakarsanız,sorunların devam ettiğini görürsünüz,Türkiye satıcı firmaların belirttiği ürün açıklamaları net ve kesin bilgiler içermiyor,en son örneğide şuan hangi arkadaş yazdı hatırlamıyorum ama CI slot yuvası olan tv Türkiye'de satış linklerinde yok görünüyor,bu sebeblede İthalatçı (Resmi Türkiye temsilciliklerinin önemi burda ortaya çıkıyor),sormakta fayda var !

yada Farklı ülkelerde üretilen ürünlerin diğer ülkeye göre panel farkı olabileceğide tartışılmaz,as-ıps yada s-ıps gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın andy1 hocam öncelikle uğraşıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben sorduğum soruda tv üzerinde panel tipi yazmıyordu onu sormuştum SQ,AA ve CN panel tiplerinden hangisi diye.

Sayın ender123 hocam tv nin arkasındaki ızgaradan baktımda fener olmadığı için pek göremedim ama geçen demiş olduğunuz açılı baktığınızda grileşme olabilir diye o olay her açıdan aynı görebiliyorum.
  • Sorun çözüldü panel tipinin Samsung panel SQ olduğu öğrenildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.