Şimdi Ara

Panel Dünyası Bundan Pahalısını Görmedi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stuart Hughes firması'nın son ürünü 55" boyunda bir HD televizyon. PrestigeHD Supreme Rose isimli ürün 72 adet pırlanta taştan oluşmakta ve tam 28 kilogram 18 ayar altın ile yapılmış dış yüzeyi ile adeta şov yapılmış. Televizyonun satış değeri ise tam 2.25 milyon dolar.( 3,5 Milyon TL )

Saygılar

• İçinde ki panel dandikse çok gülerim

Heralde XS1 Paneli koymuşlardır artık...
  • SD yayın başarısı nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

SD yayın başarısı nasıl acaba?

• bunu satın alan olurmu acaba.
    3D destekliyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

SD yayın başarısı nasıl acaba?

Kablolu tv de yayını nasılki acaba ?
  • Tamamen numune bir ürün zengin insanlar tv yi açıp izlemezl'erde sadece evimde olsun der alırlar hiç ilgimi çekmedi param olsada almazdım ya orjinallik sırf altından'sa hiç olmasın eylerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsterse kablosu bile altından olsun, modülü işlemcisi Sharp XS1 gibi bir tv'den düşükse para etmez gözümde.
  • Fiyata duvar askısı dahilmidir ? Değilse almam !
  • Motion performansı ??

Input- LAG ??
  • Neden alamayacagımız ürünlere karşı bu tavrı sergiliyoruz acaba, kendimizi avutuyoruz sözde dalga geçtigimizi sanarak siz almayın alan birileri vardır sizene, sizi geren neki, kedi ciger olayı kınıyorum bu tavrınızı, anyalanarınkini ama gerisi davul çalsan anlamaz zügürt yaşamlar.
  • Yahu şöyle standart şeyleri alıp altınla kaplayıp pırlanta ile süsleyip en pahalı diye satmıyorlar mı deli oluyorum.Sanki yüksek mühendilik gerektiren yüksek teknolojili birşey olsa gam yemiycem de.Ayrıca hiç te şık değil kıro işi. Ben de evdeki boş sarelle kutusunu altınla kaplayıp pırlanta ile süsleyip dünyanın en pahalı sarellesi ni yapıcam.Ne alaka demeyin aklıma geldi.Olur olmadık şeylerin altın kaplamalı olanını pırlanta olanını yapıyorlar bir de o olsun fena mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 18 Mart 2010; 18:36:06 >
  • şu lüks merakına hastayım yakında sony marka japon çekirdeğide çıkartır bunlar
    onunda paketi 100 tl yaparlar onuda alamayız sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNOzGuRuM -- 18 Mart 2010; 20:40:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.