Bildirim
Panel Dünyası Bundan Pahalısını Görmedi !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İçinde ki panel dandikse çok gülerim
Heralde XS1 Paneli koymuşlardır artık... -
SD yayın başarısı nasıl acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: dedektif
SD yayın başarısı nasıl acaba?
-
bunu satın alan olurmu acaba.
3D destekliyormu acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: dedektif
SD yayın başarısı nasıl acaba?
Kablolu tv de yayını nasılki acaba ? -
Tamamen numune bir ürün zengin insanlar tv yi açıp izlemezl'erde sadece evimde olsun der alırlar hiç ilgimi çekmedi param olsada almazdım ya orjinallik sırf altından'sa hiç olmasın eylerim -
İsterse kablosu bile altından olsun, modülü işlemcisi Sharp XS1 gibi bir tv'den düşükse para etmez gözümde. -
Fiyata duvar askısı dahilmidir ? Değilse almam ! -
Motion performansı ??
Input- LAG ?? -
Neden alamayacagımız ürünlere karşı bu tavrı sergiliyoruz acaba, kendimizi avutuyoruz sözde dalga geçtigimizi sanarak siz almayın alan birileri vardır sizene, sizi geren neki, kedi ciger olayı kınıyorum bu tavrınızı, anyalanarınkini ama gerisi davul çalsan anlamaz zügürt yaşamlar. -
Yahu şöyle standart şeyleri alıp altınla kaplayıp pırlanta ile süsleyip en pahalı diye satmıyorlar mı deli oluyorum.Sanki yüksek mühendilik gerektiren yüksek teknolojili birşey olsa gam yemiycem de.Ayrıca hiç te şık değil kıro işi. Ben de evdeki boş sarelle kutusunu altınla kaplayıp pırlanta ile süsleyip dünyanın en pahalı sarellesi ni yapıcam.Ne alaka demeyin aklıma geldi.Olur olmadık şeylerin altın kaplamalı olanını pırlanta olanını yapıyorlar bir de o olsun fena mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 18 Mart 2010; 18:36:06 > -
şu lüks merakına hastayım yakında sony marka japon çekirdeğide çıkartır bunlar
onunda paketi 100 tl yaparlar onuda alamayız sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNOzGuRuM -- 18 Mart 2010; 20:40:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X