Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Finsternis

Arkadaşlar bu sürüme geçtikten sonra kurduğum oyunlar çalışmıyor. Javayla mı ilgilidir? Symbian oyunları da çalıştırmıyor gerçi.

javayı yükle
  • Ne zaman yeni bi PANDORA gelir eğer uzun süre gelmicekse üzerinde oynama yaptığım PANDORA'yı kurup kullanmaya başlicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Ne zaman yeni bi PANDORA gelir eğer uzun süre gelmicekse üzerinde oynama yaptığım PANDORA'yı kurup kullanmaya başlicam

Pandora gibisi yok bee.. Yenisini bende bekliyorum... Gelmezse senden alırım artık :) dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Bakın bakalım nasıl. Efekt geçişleri Remote Professional yüzünden telefonu kastırıyormuş gibi gösteriyor + Remote Professional telefonu bayağı bir kastırdı en fazla bu kadar çekebildim. Bakın bakalım nasıl

Sevgili Aang67,

Yeni özelliklerle birlikte artık, videodaki efek ve temayıda bizlere sunarsınız diye düşünüyorum. Saygılarla.

• quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Ne zaman yeni bi PANDORA gelir eğer uzun süre gelmicekse üzerinde oynama yaptığım PANDORA'yı kurup kullanmaya başlicam

Pandora gibisi yok bee.. Yenisini bende bekliyorum... Gelmezse senden alırım artık :) dimi

Tabi canım neden olmasın Cicor v1.1'i beğenmedim galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 27 Ocak 2011; 23:05:31 >

• Yeni sürümü ben de bekliyorum.
    Sensörle çalışan tam klavye olursa süper olur.
    İstemesi bizden, yapması Aang67'den.
    Tabii canı isterse... Keyfi bilir.
  • sadece bi yıldız efekti var videoda teli kasmazmı ?
  • pandorada son çıkan yenilikleri bekliyoruz sabırsızlıkla
  • bisi sorcam ben yukledim spb themelerde normalde 5 6 tane ayri ekran oluyordu ama simdi olmuyo sanirim en giris menusu sabitmi yani nasil degistircez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzYumy -- 2 Şubat 2011; 21:53:01 >
  • Kardeş ne zaman gelecek acaba yeni sürüm? Fazla zaman oldu...
  • Valla öyle büyük birşey olmadıkça ben sürüm değiştirmeyi düşünmüyorum, gayet stabil ve memnunum. Ne gerek var yeniliğe ? Mis gibi böyle..
  • merhabalar önemli bi sorunum var mesajların saati 1 saat önceden gelmiş gibi gözüküyor. buna bi çözüm var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KucukKurbaga -- 7 Şubat 2011; 13:28:38 >
  • Merhaba Günaydin.
    Telefonum Gelen arama Numara gösteriyor Sım Kartı isimli göstermiyor...
    Cevap arama.. Gelen arama.. Aranan Numara..
    Rehber Ekli Görüyor Gelen arama Sadece Numara görüyor..

Yardımcı Olurunsan Sevirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanseveR51

Merhaba Günaydin.
    Telefonum Gelen arama Numara gösteriyor Sım Kartı isimli göstermiyor...
    Cevap arama.. Gelen arama.. Aranan Numara..
    Rehber Ekli Görüyor Gelen arama Sadece Numara görüyor..

Yardımcı Olurunsan Sevirim..

UP
  • aang67 artık konuyu takip etmiyorsun. Birinemi küstünuz acaba merak ettim
  • arkadaslar ben pandoray yukleedim açarken spider man e benzeye bi adam çıkıyo :D mesaj tonu hoşuma gitti :D ama yukardaki videodaki gibi restart seçeneği yok ya aslında restart özelliğinin bütün telefonlar da olması lazzım pandoranın farklı bi sürümümü arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa100
    arkadaslar ben pandoray yukleedim açarken spider man e benzeye bi adam çıkıyo :D mesaj tonu hoşuma gitti :D ama yukardaki videodaki gibi restart seçeneği yok ya aslında restart özelliğinin bütün telefonlar da olması lazzım pandoranın farklı bi sürümümü arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim

o yüklediğin başka bir arkadaşın çalışması bende yüklemiştim deneme amaçlı ismi aklıma gelmedi . Pandoranin açılış ekranında pandora yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa100
    arkadaslar ben pandoray yukleedim açarken spider man e benzeye bi adam çıkıyo :D mesaj tonu hoşuma gitti :D ama yukardaki videodaki gibi restart seçeneği yok ya aslında restart özelliğinin bütün telefonlar da olması lazzım pandoranın farklı bi sürümümü arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim

o yüklediğin başka bir arkadaşın çalışması bende yüklemiştim deneme amaçlı ismi aklıma gelmedi . Pandoranin açılış ekranında pandora yazar.

tamam sağol kardeş ben şimdi güzel bi siteden buldum istersen sende bi göz at sende yükle ben daha yüklemedim sence hangisini yükliyim

• şu an pandora yenilenmedigi için sunrise yükleyebilirsin daha çok içerik mevcut.
  • teşekkürlr
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.