Bildirim
PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (109. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Efektler güzel ama şarj götürür. -
quote:
Orijinalden alıntı: getta
Efektler güzel ama şarj götürür.
Götürmüyor.. -
Nereden bakacağız alamadım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Haddat
Nereden bakacağız alamadım..
Youtube videosu ekli. -
bende o tarz ana ekranın arkasındada yaldızlar olan bi efekt kullanıyorum gayet hızlıda telefon çok kasmıyo ama belli bi kasma orjinal efektde bile var -
quote:
Orijinalden alıntı: Aang67
quote:
Orijinalden alıntı: getta
Efektler güzel ama şarj götürür.
Götürmüyor..
O zaman tamam güzel.Kasmasın yeter -
Cep ten girdigim için göremiyorum herhalde .. NEyse.. -
süper görünüyor da şarjı sömürmüyor ve kasmıyordur inşallah :D birde menülere falan girip çıksaydın keşke -
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
süper görünüyor da şarjı sömürmüyor ve kasmıyordur inşallah :D birde menülere falan girip çıksaydın keşke
Girip çıktım en sonda var videoda. Ama çektiğim programdan dolayı kasmış görünüyor ve efekt belli olmamış. -
quote:
Orijinalden alıntı: dj_mero
Merhaba,
Sorunum klasik olacak ama diğer arkadaşların dediği gibi müziklerim. Telefonu PC ye depolama olarak bağlayınca kütüphanedeki müzikler gitti, yenile dediğim halde gelmedi. sonrasında burada sizinde dediğiniz gibi hafıza kartına Music diye klasör açıp şarkıları onun içine kopyaladım ancak tekrar Müzik kısmına girdiğimde telefon kilitlendi, kapatıp açtım ama açılmadı, hafıza kartını çıkartıp öyle açtım açıldıktan sonra kartı tekrar taktım ama müzik kısmına yine giremedim kilitlendi. hafıza kartını kart okuyucu olarak taktım PC ye, şarkıları Music klasöründen alıp tekrar Sounds klasörüne taşıdım. Music klasörünü sildim. ancak şimdide kütüphaneyi yenile dediğimde 50 den fazla şarkıyı görmüyor. ve telefonu kart takılı olduğu zaman açamıyorum. şimdi karta bir daha format atıcam, sormak istediğim şu
1. Hafıza kartına Music diye klasör açmalımıyım?
2. Eğer açmam gerekiyorsa Sounds klasörünü siliyormuyuz? çünkü ikisi olunca sanırım kafası karıştı aletin
Teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: Scaevola
Başka bir sorunum daha var. Facebook application'ı açmaya çalıştığımda "An unrecoverable error occurred." diye bir hata veriyor ve login olmadığım için ilgili widget da çalışmıyor.
Çok araştırdım; fakat bu sorunla ilgili hiçbir şey bulamadım, cfw'den kaynaklanan bir sorun gibi görünüyor.
Aynı sorunları bende yaşıyorum yardımcı olacak birileri var mı?
-
efektler mükemmel.. -
wala gayet güzel görünüyo be effectler:))bunu ayrı cfwde yayınlıcakmısın aang yoksa effect dosyası olarakmı vericeksin arkadasın biri yeni cfw cıkarabilir diye yazmıstı ondan soruyorum -
hocam yeni efekleri ekliyeceğin cwfye tam ekran menüde ekleyip 4x4 olarak sunabilirmisin :D -
Bu sunrise rtl ile pandora c6v20 arasında bi fark varmı orada herkez fark yok diyor..Fark yok diyenlerede kimse cvp vermiyor.. açıkcası bende fark göremedim ..hatta sunrise da ofis ve oyun ikonları klasör olarak gözüküyor:) -
quote:
Orijinalden alıntı: atacan06
Bu sunrise rtl ile pandora c6v20 arasında bi fark varmı orada herkez fark yok diyor..Fark yok diyenlerede kimse cvp vermiyor.. açıkcası bende fark göremedim ..hatta sunrise da ofis ve oyun ikonları klasör olarak gözüküyor:)
Çeşitli farklar var tabiki herkesin kullanım amacına göre farklılıklar var tercih meselesi bazıları için bu cfw uygunken bazıları için diğeri uygun oluyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: GsliKahraman
quote:
Bu sunrise rtl ile pandora c6v20 arasında bi fark varmı orada herkez fark yok diyor..Fark yok diyenlerede kimse cvp vermiyor.. açıkcası bende fark göremedim ..hatta sunrise da ofis ve oyun ikonları klasör olarak gözüküyor:)
Çeşitli farklar var tabiki herkesin kullanım amacına göre farklılıklar var tercih meselesi bazıları için bu cfw uygunken bazıları için diğeri uygun oluyor..
ama tarafsız olmak gerekirse ikisini de kullandım iconlara tıklayınca tepkime süresi olarak kesinlikle pandora daha başarılı... -
quote:
Orijinalden alıntı: vertigo.
quote:
quote:
Çeşitli farklar var tabiki herkesin kullanım amacına göre farklılıklar var tercih meselesi bazıları için bu cfw uygunken bazıları için diğeri uygun oluyor..
ama tarafsız olmak gerekirse ikisini de kullandım iconlara tıklayınca tepkime süresi olarak kesinlikle pandora daha başarılı...
o çeşitli farklılıklar dediğin nedir? çok merak ettim!....
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: vertigo.
quote:
quote:
ama tarafsız olmak gerekirse ikisini de kullandım iconlara tıklayınca tepkime süresi olarak kesinlikle pandora daha başarılı...
o çeşitli farklılıklar dediğin nedir? çok merak ettim!....
Amacım burada olay yaratmak değil sözlerimi ters anlıyorsunuz.
Pandoranında kendine göre avantajları var.Sunrise'ın de kendine göre avantajları var.
Ama şöyle bir bakarsak çoğu mod her ikisindede ortak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X