Şimdi Ara

Pandarian demek part-time iş demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi önümüzde koskoca pandarian expansion'u var.Bu süreçte oyunu yalnızca oynamak değil,aynı zamanda ticarete de dökmeyi düşünüyorum.Bunun için power-leveling konusunda tecrübeli,en azından zaman ayırabilecek ve benim gibi düşünen iki arkadaş daha arıyorum, detayları merak edenler varsa özel mesajları bekliyorum

arkadaşlar pmlerinizi alıyorum çok teşekkürler,bundan sonra attığınız pmlerde sırasıyla isim,yaş,oyun tecrübesi,çalışabileceğiniz maksimum saati belirterek atarsanız sevinirimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 7 Ağustos 2012; 18:44:51 >

• Sana tavsiyem 10 liralık bir domain al ucuzundan bir site kur pahalıya gerek yok şimdilik. Oradan daha profesyonel gözükürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi önümüzde koskoca pandarian expansion'u var.Bu süreçte oyunu yalnızca oynamak değil,aynı zamanda ticarete de dökmeyi düşünüyorum.Bunun için power-leveling konusunda tecrübeli,en azından zaman ayırabilecek ve benim gibi düşünen iki arkadaş daha arıyorum, detayları merak edenler varsa özel mesajları bekliyorum

7 sene WoW oynadım sayılır. Horde questlerini bilirim. Belf questlerini ezbere bilirim. Hızlı oynarım, class bilgim iyidir. Fakat çalışma saatlerim değişir. Senin için uygunsa PM'den bana bi ara ücret bilgilendirmesi yap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi önümüzde koskoca pandarian expansion'u var.Bu süreçte oyunu yalnızca oynamak değil,aynı zamanda ticarete de dökmeyi düşünüyorum.Bunun için power-leveling konusunda tecrübeli,en azından zaman ayırabilecek ve benim gibi düşünen iki arkadaş daha arıyorum, detayları merak edenler varsa özel mesajları bekliyorum

7 sene WoW oynadım sayılır. Horde questlerini bilirim. Belf questlerini ezbere bilirim. Hızlı oynarım, class bilgim iyidir. Fakat çalışma saatlerim değişir. Senin için uygunsa PM'den bana bi ara ücret bilgilendirmesi yap...

mesaj gönderdim

• maaş + prim + yemek + yol + sigorta varsa mesaj at eğer bunları sağlayamıyorsan çalışma imkanlarınız çok zor bana uymaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenceKsK -- 7 Ağustos 2012; 12:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenceKsK

maaş + prim + yemek + yol + sigorta varsa mesaj at eğer bunları sağlayamıyorsan çalışma imkanlarınız çok zor bana uymaz

Maaş değil primle çalışır bu işler. Ne kadar kasarsan o kadar alırsın.
  • birincisi bir üstteki mesaj alıntı yapılmaz ikincisi ben işverenle konuşuyorum sen işcisin muhattabım değilsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    part time iş bulamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

birincisi bir üstteki mesaj alıntı yapılmaz ikincisi ben işverenle konuşuyorum sen işcisin muhattabım değilsin

Sen guild master olarak nasıl power levelling yaparsın? Hiç bir guild mastera yakışır mı bu işler?

Not: Ahan da yine alıntı yaptım
  • maaş + prim + yemek + yol + sgk versin guildi devrediyim ona :)

not: üstteki mesaj alıntı yapılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenceKsK -- 8 Ağustos 2012; 2:15:51 >
  • quote:

maaş + prim + yemek + yol + sgk versin guildi devrediyim ona :)

hocam altı üstü pwl yapıcaz,yazılım şirketi kuruyoruz diye bi başlık açtığımı hatırlamıyorum meblağ büyük olmasa da,oturduğun yerden para kazanıcaksın işte daha ne olsun ? ayrıca bende guild masterım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 8 Ağustos 2012; 2:17:01 >
  • biraz trolleyelim dedim
  • Bende ilgileniyorum bu konuyla, özel mesaj attım. Cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deus Dominus

Bende ilgileniyorum bu konuyla, özel mesaj attım. Cevaplarsanız sevinirim.

cevap verdim facebook'dan ekleyen arkadaş da benim :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.