Şimdi Ara

Pandaria Reputation Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    The Tillers - Faction

Şimdi sorum şu ilk başda belirtim inglizcem yok ilk söyledigim rep Emperor Shaohao - Faction bu rep kasmam ıcın legendary cloak gereklimi gerekli degilse nasıl kasabilirim ve sizce kaç günde yada ayda biter

Ve The Tillers - Faction Nasıl kasılıyor ve bu rep kaç gün kaç ay sürer hızlı kasmanın yolu varmı

Şimdiden yardımlarınız ve bilgileriniz için teşekkürler.

• Tillers için Halfhill'deki tarla olayını yapıyosun.Her gün dailyler ve tarlaya tohum ekerek rep kasabilirsin. 2-3 hafta sürer exalted olman. Emperor ise Timeless Isle'de her gün 1 tane günlük verir ama o yetmez o . Timelessda baya bi fazla yaungol keserek rep farmlayacaksın. Tanesi 5-10 rep veriyor yani sabırlı olacaksın ve bol bol zamanın olacak.
  • Böyle şeyler için kendini yorma, hiçbir amacı olmayan boş işler. Char kas, gold kas, pve pvp yap, sevdiğin transmog yada mount varsa onları farmla.

Bunları 23k achili hesaba sahip 11 yıllık bir Wow'cu olarak yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Tanaan öncesi bırakmış 70+ exaltedı olan biri olarak bu rep işlerine hiç girme derim. Tillers'ı exalted yaptın da tüm elemanlarla best friends olma var, haftalarca yemek vereceksin hepsine her gün. Timeless'ta bilmem kaç bin tane mob keseceksin, hadi şimdi tek atarsın hepsine ama onların spawnlarını beklemek bile eziyet. Yazarken bile daraldım.
  • Cesarean C kullanıcısına yanıt
    tillersi soylemisler zaten. emperor icin de legendary cloak yoksa zaten alternatifin yok. ordosa giden yoldaki moblari keseceksin. ama o is biraz sikinti.
    cunku malum bloody coin denen bisi var. ordaki npclerden birinden alabilecegin bir itemle horde karakterler yine horde a saldirabiliyor. o vesile ile bloody coin farmliyorlar.
    ozellikle huolon un ciktigi koprunun orayi tutarlar kasmak lcin. karsiya gecersen cok da sikinti kalmayabilir.
    mumkunse grup bulmaya calis, yoksa arkadas guildden kime rica edebiliyorsan et.
    mount icin mi kasacaksin? ekle, bostaysam, baska isim gucum yoksa sikilana kadar yardim ederim.
    laiyaaa#2606
  • Ben rep farm olayının severim pek bir faydası olmasa da. Hemen her yere exaltedim şu an. Zaten bu vesile ile daily falan yaparak gold ta farmlıyorsun.
  • Ben mount icin kasmak istedim tabi oyunda yeni sayılırım sonra sıkıldım sonra tabard alarak kasılıyor gibi bir sey okudum inandım aldım kasıyor ama yansımıyor sıkıcı geldi bıraktım suan devam görevleri ve hikayeyi bitirmek daha mantıklı geliyor eğlencelide oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. acc ye insane kasmaya başlamış biri olarak bence neyden hoşlanıosan onu yap
  • Tillers rep için biraz ileride tarla var büyük çeşit çeşit şeyler olan,orayı turla,çıkıntı topraktan çıkan taşları rep karşılığı verebiliyorsun Tillers npclerine.Herhangi bir koşulu varmı bilmiyorum.Shaohao ise premadele yapmak daha mantıklı.Ayrıca böyle şeylere ilgin varsa yap,oyunu bıraksan bile hesabın dolu olur hiç değilse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.