Bildirim
Panda Stick dondurmalar 50 kuruş , diğerlerinin yarısı (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben de panda ilk çıktığında almak için 1.5 km yol gidiyordum.
Dün 10 tane aldım buzluğa attım evde canı isteyen yesin.
Bu buzlu sütler için 1 tl fazla hele bazıları 4-5 tl anlamsız.
Panda 50 kuruş tam fırsat hem tüketimi artarsa piyasaya rekabet gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: cruel_crazy
Bimin 1tllik Didi dodi gibi bir adı vardı, kıyas yapabilecek var mı?
Golf yapıyor.fena değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pandanın da satış ağı dar işte. Her yer algida golf ... -
Marketle sohbette de artık çıktığı yok bi kutuda 1 2 tane anca dedi algıda büyük cornet alınca küçük veriyordu keske olsa
Bizim burada Panda satan bir çiğ köfteci buldum. 1 TL'ye üstünde Sen Ben yazan kornetler vardı aldım 4-5 tane. Fiyat/performans oranı başarılı. Tadını, kalitesini beğendim. Muzlu bir çeşidine denk gelemedim henüz. Çocukluğumun en favori dondurmasıydı. Uzun lafın kısası aradan geçen onca zamana rağmen tadında, kalitesinde bir bozulma görmedim. Tavsiye ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Panda efsanedir ama Ankara'da satan tek bir yer görmedim
burada da mi panda be. panda'nin fabrikasına işçi olarak girdim. günlük 12 saat çalıştırıyorlar ve o yorgunlukla bu şirketten nefret etmeye başladım. iki günde imanim gevredi, ciktim.
quote:
Orijinalden alıntı: BlueLagoN
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Çubuklarından bedava çıktığı dönem (12 sene önce) tek çubukla 14-15 dondurma aldığımı bilirim. Hepsinde bedava vardı galiba, hiç boş tutturmadım. Bö geldi artık yemekten almamaya başlamıştım.
Benim rekor 8 di hey gidi günler. Çilekliden çıkıyo diye 8 tane çilekli gömmüştüm.
Benimde 7 falandı :D
Harbiden acayip bedava çıkıyordu bu stixden bi ara.
Max hiçbir zaman bu kadar bedava veremedi
Güzel günlerdi yav o dondurmanın tadı hala aklımda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07
quote:
Orijinalden alıntı: BlueLagoN
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Çubuklarından bedava çıktığı dönem (12 sene önce) tek çubukla 14-15 dondurma aldığımı bilirim. Hepsinde bedava vardı galiba, hiç boş tutturmadım. Bö geldi artık yemekten almamaya başlamıştım.
Benim rekor 8 di hey gidi günler. Çilekliden çıkıyo diye 8 tane çilekli gömmüştüm.
Benimde 7 falandı :D
Harbiden acayip bedava çıkıyordu bu stixden bi ara.
Max hiçbir zaman bu kadar bedava veremedi
Güzel günlerdi yav o dondurmanın tadı hala aklımda.
O zamandan belliymiş ölücü olacağımız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam marketlerden silinmiş durumda Panda , O nedenle dondurma pahalı rekabet azaldı adamlar yarım lt süt fiyatına , 70 ml şekerli buzlu su veriyorlar.
Panda genelde küçük bakkallarda mevcut.Oysa aklı olan market bunu getirir , rekabette avantaj sağlar.
Ama bizde genelde bakkal vb kendisine zamanla kan kaybettirecek markaları satıyor. -
Satan yer bulsak alacağız.
Allahtan mahalle bakkalı Panda satıyor. Çocuklar dondurma diyince hemen gidip birer çubuk alıyoruz. Gayet güzel. Sonuçta aromalı sütlü buz. Fazla para vermeye değmez. -
Panda Net vardı bembeyaz sütlü. Bide Algida karbeyaz vardı, olsada yesek -
Memo dondurmaları vardı 2000 lerin başında. Daha sonra liseye giderken üretim yeri bizim okulun ordaydı arada sırada eve giderken alırdık bir an geçmişe gittim şimdi
En iyi dondurma Ülker golf'du satılmadan önce. Süt tozu değil, gerçek sütten yapılıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X