Şimdi Ara

****PANATEL'İN İLGİSİZLİĞİ!***** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: rashuem

arkadaşlar uluslararası garantisi olan bir cihaza bakmamaları gibi bir olayın cowonla olan anlaşmalarında yeri var mıdır? ismi üstünde uluslararası garanti bu, biz bakmıyoruz kardeşim demeleri olur mu? acaba isteyen kimselerin adlarıyla beraber cowon a olan biteni anlatan bi mail göndersek bi fay dası olur mu ?

faydası olmaz bence..yaptıkları tabiki haklı değil..ben yurtdışında yaşayan biri olsam türkiyeye taşınsam bakmayacaklarmı.saçma
  • Bu ülkede tv için kupon toplayıp tv.leri vermeyenler hala etrafta dolaştıktan sonra panatel gibi firmalar bunlardan güç alarak ne kadar satsak kardır mantığıyla iş görüyorlar.
    Bunların yüzüne tükürsek yarabbi şükür derler...
    EY PANATEL FİRMASI YETKİLİLERİ , SIRF SİZİN GİBİ YÜZSÜZLER,ALÇAKLAR YÜZÜNDEN MARKALARDAN SOĞUYORUZ
    Aslında en iyisi cowon mudur iAudio mudur onlara ingilizce şikayet mektubu yazmak ve firmanızın imajı türkiye de hızla kötüye gidiyor diye uyarmak lazım...
    Belki o zaman Panatel'e yaptırım uygulanabilir.
    Yoksa bu pişkinlikle bunlar kimseyi tınlamazlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hammerusta

Bu ülkede tv için kupon toplayıp tv.leri vermeyenler hala etrafta dolaştıktan sonra panatel gibi firmalar bunlardan güç alarak ne kadar satsak kardır mantığıyla iş görüyorlar.
    Bunların yüzüne tükürsek yarabbi şükür derler...
    EY PANATEL FİRMASI YETKİLİLERİ , SIRF SİZİN GİBİ YÜZSÜZLER,ALÇAKLAR YÜZÜNDEN MARKALARDAN SOĞUYORUZ
    Aslında en iyisi cowon mudur iAudio mudur onlara ingilizce şikayet mektubu yazmak ve firmanızın imajı türkiye de hızla kötüye gidiyor diye uyarmak lazım...
    Belki o zaman Panatel'e yaptırım uygulanabilir.
    Yoksa bu pişkinlikle bunlar kimseyi tınlamazlar...

Bak beni gaza getirdin maili yazdım Cowon'a

To Whom may concern,

I am a Cowon owner here in Turkey. And i am also speaking on behalf of lots of
    my another Cowon owner friends. I and my friends are extremely copmlainant from
    Cowon Turkish distributor company "PANATEL".

They even don't take care of the Cowon owners' complaints and problems who have got their Cowon from
    out of Panetel (etc. from USA) even though they have got the global warranty. Another issue which i have
    lived, i wanted to buy a Cowon A2 remote and naturally asked the official distributor PANATEL, and
    they told me that they don't sell remote.Isn't that funny, they are the distributor but do not sell the remote,

We all think that a Cowon distributor should have got a customer oriented perspective unlikely PANATEL.

Please consider our this mail and keep in mind all of these while you decide to renew distributor's aggrement
    with PANATEL.

Regards..
    Emre OZEN

• quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

yaw siz ne diyorsunuz o gerizekalı adamlara benim f2 yi 24 temmuz da gönderdim daha geçen hafta bana cihazın tamiri için fiyat verdiler.o da her gün telefon her gün telefon yoksa daha bekliyor olurdum.yapılıp bana gelmesi heralde 1 ayı daha bulur.lcd ekran ve dışındaki camın değişmesi için 280 ytl fiyat çekti haywan herifler.(um-1 alcaktım yattı)

Yenisini alsana 280 ytl verene kadar !

4gb modeli bendeki 340 ytl fiyatı.aslında 280 e 2gb alabiliyorum ama yaptırmayı tercih ettim ben.

@eozen81

cevap geldiği zaman bizimle paylaşırsan sevinirim ne cevap vereceklerini merak edyorum cowon un.

• Yukarıdaki maili Cowon'unhttp://eng.cowon.net/ sitesinde Contact Us kısmında bulmuştum ancak ne yazıkki mail adresi artık geçerliliğini yitirmiş, kapanmış.

PANATEL'i şikayet ettiğimiz daha dogrusu etmek istediğimiz Cowon bile sağolsun bu kadar ilgili demek müşterilerin kendisine ulaşmasıyla, ana sitelerindeki contact adresi bile kapanmış
  • Eline sağlık emre,
    Güzel yazmışsın.
    Umarım Panatel yetkilileri gerekli uyarıyı alırlar da , garanti kelimesinin sadece satmaktan ibaret olmadığını anlarlar.
  • Tüh ben de sevinmiştim.
    Cowon'a da
    Panatel'e de
    Bu anlayışta olup da para kazanan herkese
  • arkadaşlar kanuni haklarınız var ve bunları kullanacaksınız.burdan ban çekmekle olmaz.aşağıdaki kanunu okuyun,haklarınızı öğrenin size haksızlık yapıldığını düşündüğünüz durumlarda ilçelerin kaymakamlık binalarında bulunan tüketici hakem heyetlerine başvurun,onlar sizi yönlendirir.hakkınızdan sakın vazgeçmeyin çözüm hızlı olmayabilir ama kandırılmaktan,hakkınızın gasbedilmesinden kesinlikle daha iyidir.

http://alomaliye.com/4077_sayili_kanun.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Yukarıdaki maili Cowon'unhttp://eng.cowon.net/ sitesinde Contact Us kısmında bulmuştum ancak ne yazıkki mail adresi artık geçerliliğini yitirmiş, kapanmış.

PANATEL'i şikayet ettiğimiz daha dogrusu etmek istediğimiz Cowon bile sağolsun bu kadar ilgili demek müşterilerin kendisine ulaşmasıyla, ana sitelerindeki contact adresi bile kapanmış

O mail adresini bilerek kapatmışlardır neden diye soracak olursanız. O mail adresi mail ismindende belli olacağı gibi sadece iş ile alakalı kullanılmak üzere açılmış ama bizimde daha önce birçok kez yaptığımız gibi şikayetlerin hep oraya gelmesi üzerine bıkmışlar ve kapatmışlardır. Şikayetiniziwww.cowonglobal.com da forumlara yollarsanız gerekli yere iletilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 12 Eylül 2007; 20:22:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: snowor

quote:

Yukarıdaki maili Cowon'unhttp://eng.cowon.net/ sitesinde Contact Us kısmında bulmuştum ancak ne yazıkki mail adresi artık geçerliliğini yitirmiş, kapanmış.

O mail adresini bilerek kapatmışlardır neden diye soracak olursanız. O mail adresi mail ismindende belli olacağı gibi sadece iş ile alakalı kullanılmak üzere açılmış ama bizimde daha önce birçok kez yaptığımız gibi şikayetlerin hep oraya gelmesi üzerine bıkmışlar ve kapatmışlardır. Şikayetiniziwww.cowonglobal.com da forumlara yollarsanız gerekli yere iletilecektir

Ama saçma olan şu, madem rahatsızlık duyuyorlar madem istedikleri tipte mail gelmiyor oraya o zaman ordan Contact Us yazısını kaldırsalardı bari,

• quote:

Ama saçma olan şu, madem rahatsızlık duyuyorlar madem istedikleri tipte mail gelmiyor oraya o zaman ordan Contact Us yazısını kaldırsalardı bari,

O zamanda iş ile ilgili mailleri alabilecekleri bir adres olmayacaktı. O da büyük bir sıkıntı bence. Emin ol Emre kardeşim onlara o adresten bir sürü iş ile alakalıda mail gelmiştir. Zamanımızda firmalar artık hep internet yolunu tercih ediyor.
    Eğer foruma yolladıysanız sorununuzla ilgilenirler diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: snowor
    O zamanda iş ile ilgili mailleri alabilecekleri bir adres olmayacaktı. O da büyük bir sıkıntı bence. Emin ol Emre kardeşim onlara o adresten bir sürü iş ile alakalıda mail gelmiştir. Zamanımızda firmalar artık hep internet yolunu tercih ediyor.
    Eğer foruma yolladıysanız sorununuzla ilgilenirler diye düşünüyorum

Dostum haklısında sonuçta ordaki maile ben iş amaçlıda göndermek istesem çalışmıyor sence bu Cowon'a yakışan bir mevzu mu

Ayrıca forumlara giriş şifremi unutmuştum ve Forgot Pass kısmından mailime talep ettim, gönderildi dedi o tarihte ama gelen giden bir mail bile yok

• abi adamı cowon almaktan soğutuyolar bee ama kararlayım çekecem altıma bitane a2 tüm zorluklara göğüs gererek.
  • Panatel Leica fotoğraf makineleinin de distribütörü.. fakat leica makineyi nereden alırsan al 1 yıl garanti veriyor...

sanırım bu da markanın distribütörleri üzerindeki etkisi..

ipod da bunu yapıyor..

pentax fotoğraf makineleri de bunu yapıyor..
  • arkadaşlar bu kadarını da yapmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: filiz uyanık

arkadaşlar bu kadarını da yapmayın

nedir o "bukadarı"?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.