Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.765.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Arkadaslar elimde bir miktar para var sizce 42gt30 mü alsam yoksa 50gw30mu ne diyorsunuz benim için 3d pek önemli değil ama acaba almisken biraz daha küçük ama 3d lımı olsa ?karar veremedim?

???
  • quote:

quote:

Arkadaslar elimde bir miktar para var sizce 42gt30 mü alsam yoksa 50gw30mu ne diyorsunuz benim için 3d pek önemli değil ama acaba almisken biraz daha küçük ama 3d lımı olsa ?karar veremedim?

???

3d li bir televizyon seyrettinmi yani film yada baska bi sey eger seyrettin ve hosuna gitti ise 3d olabilir

kendi adıma aktif 3d gözlük kullanımı beni son derece olumsuz etkiliyor o yuzden ben daha erken oldugu düsüncesindeyim 3d icin ,, teknoloji yerinde durmuyor malum bununda bir caresini buldular pasif gözlüklerle lg de ama onunda cözünürlük düsük

bence su an icin 50 gw30

• Kararsız kardeşim :) sana direk Teknosa çalışanısın demedim zaten..ama bahsettiğin fiyatları herhangi bir yerde göremedim. Keşke dediğin gibi olsa izdiham olur GW30 almak hele o fiyata süper olurdu
  • fiyatlar dogru arkadaslar teknosadan geliyorum ve aldım bir adet 60 yakın stok görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

fiyatlar dogru arkadaslar teknosadan geliyorum ve aldım bir adet 60 yakın stok görünüyor

HANGI MODEL ALDIN? VE KOLIYI SEN MI ALDIN YOKSA EVE MI GETIRECEKLER VE NE ZAMAN KURULACAK? BIRAZ ANLATIRMISIN NASI ALDIN NE SOYLE DILER TEKNOSADAN . SENI BASKA BIR URUNE YONLENDIRMEYE CALISTILARMI?
  • 42gw30 1679 tl 12 taksit aldım önceden alıp ertesi gün iade ettiğim icin baska ürüne yonlendirme olmaz olamazda (ne istediğimiz acık neticede 3 aydır takip ediyorum) :):)

panel elde olmadıgı icin eve teslim gelecek depodan 2 güne kadar

stokta 60 kadar görünüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 29 Temmuz 2011; 10:41:14 >
  • Hayirli olsun alper kardesim,sabrin sonu selamet:)güle güle kullan..
  • Teknosa mağazalarındamı bu indirim sadece sitesinde bir şey yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

Hayirli olsun alper kardesim,sabrin sonu selamet:)güle güle kullan..

çok tesekkür ederim yardımların icin çok sağol

VirtualFrog

evet sadece magazalarda gecerli kampanya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: panelci

Hayirli olsun alper kardesim,sabrin sonu selamet:)güle güle kullan..

çok tesekkür ederim yardımların icin çok sağol

VirtualFrog

evet sadece magazalarda gecerli kampanya

HAYIRLI OLSUN .GULE GULE IZLE
    AYRICA EXXTRA MAGZALARINDA TURUNCU INDIRIM VARMIS. DAHA YENI GAZETE ALDIMDA. BASKA GOZUNE CARPAN INDIRIMLI SEYLER VARMIYDI.

• tesekkür ederim

burada teknosa extra yok o yüzden bilmiyorum ayrıca ihtiyaç sadece televizyon kendi adıma onada noktayı koyduk
  • Hayırlı olsun Alperenugur gerçekten güzel fırsat yakalamışsın Ben de aynı paneli dün Darty'den 1899TL ya aldım:( Ürün yarın gelecek. İzlenimleri burada paylaşırız ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: galois91

Hayırlı olsun Alperenugur gerçekten güzel fırsat yakalamışsın Ben de aynı paneli dün Darty'den 1899TL ya aldım:( Ürün yarın gelecek. İzlenimleri burada paylaşırız ;)

tesekkürler

darty den aradaki farkı alma sansınız var diye biliyorum ,, umarım bu hakkı kullanmıssınızdır

internetten aldıysanızda ürünü sorgusuz sualsiz 7 gün icinde iade hakkınız var acılmamıs olması sartı ile

aradaki fark az degil bence :(:( yani hertürlü sizde farkı telafi edebilirsiniz bu gün icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 29 Temmuz 2011; 15:34:02 >

• alperugur un sicak firsatlardaki başlığını görünce ben de gittim ankamall teknosa ya...orda açılmamış bir tane görüp bu fiyattan aldım ben de,görevli elemanlar bile o fiyata şaşırdılar, daha önce çekmemiş dikkatlerini...devamını sormadım ama gidip sormakta fayda var,ankara da almayı düşünen arkadaşlar için...inşallah memnun kalırız...
  • albani ustanın dediği gibi bu sene fiyatlar cok cabuk ve sert bir sekilde düstü en azından bu modeli icin böyle söylenebilir

genel yorumlarda, burda fazla olmamakla beraber (yani türkiyede ) gw30 icin söylenenler hemen hemen gw20 ile fazla farkı olmadıgı yönünde (teknik detayını bilemem tabiki sadece görüntü olarak)

fiyatta bu seviye inmisken alan arkadasların umarım hepsi memnun kalacaktır cünkü zaten az cok forumu takib eden insanlar

bu fiyata bu ürünü aldıgım icin memnunun, umarım görüntüyü görüncede memnun olacagım

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tplav

alperugur un sicak firsatlardaki başlığını görünce ben de gittim ankamall teknosa ya...orda açılmamış bir tane görüp bu fiyattan aldım ben de,görevli elemanlar bile o fiyata şaşırdılar, daha önce çekmemiş dikkatlerini...devamını sormadım ama gidip sormakta fayda var,ankara da almayı düşünen arkadaşlar için...inşallah memnun kalırız...

Gebze merkez depoda 23 tane vardı birini ben aldım 22 kaldı. Bazı çok bilen arkadaşlar 1679'u da beklerseniz hiç alamazsınız diye 2099'u gazlamıştı ama bekleyenler iyi ki beklemiş. St33 daha çok ilgimi çekiyordu ama 1679'da şahane fiyat....

Alan arkadaşlar size D-Smart HD şifresi verdiler mi? Bana verilmediğini söylediler ve vermediler.

quote:

albani ustanın dediği gibi bu sene fiyatlar cok cabuk ve sert bir sekilde düstü en azından bu modeli icin böyle söylenebilir

genel yorumlarda, burda fazla olmamakla beraber (yani türkiyede ) gw30 icin söylenenler hemen hemen gw20 ile fazla farkı olmadıgı yönünde (teknik detayını bilemem tabiki sadece görüntü olarak)

fiyatta bu seviye inmisken alan arkadasların umarım hepsi memnun kalacaktır cünkü zaten az cok forumu takib eden insanlar

bu fiyata bu ürünü aldıgım icin memnunun, umarım görüntüyü görüncede memnun olacagım

iyi forumlar

Gw30 ile ilgili yorumlar gw20'ye kıyasla daha olumlu benim gördüğüm. Tek bir olumsuz durum var arkasındaki fanları arada bir temizlemenin gerekeceği. Sanırım küçük el süpürgesini en düşük ayarda tutarak tv kapalıyken ayda bir dikkat ederek o bölgedeki tozlanma engellenebilir. Tek korkulacak husus o fanların ileride gürültü yapması.

Bu fiyata bu ürün konusunda ise tamamen hemfikirim sizle. PM'den haber verdiğiniz için teşekkürler, forumun bu bölümüne girmeyip pm ve cevaplanmış mesaj kontrolü için girdim özel mesajınızı gördüm, kısa bir süre düşünme ile hemen gidip aldım. İyi ki beklemişsiniz siz de bir ara 2099'a artı %10 bonus diye almak üzereydiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 29 Temmuz 2011; 18:23:15 >

• bilen birisi 42v20 için en iyi ayarları yazabilirmi.dsmart hd next15000 bağlı.doğal renklerle seyretmek istiyorum.şu ana kadar beceremedim şu ayar işini,yüzlerce mesajı okuyacak vakit olmuyor.bu arada 42v20 olivium teknosada 1760tı biraz önce takip eden varsa şu ana kadarki en düşük fiyat.
  • yaw 1 ay önceki indirimler 46g20 almıştım aslında 42gw30 bekliyordum ama bu fiyata düşeceğini tahmin edemedim kapalı kutu evde duruyor 42gw30 la değişim yaparlar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

yaw 1 ay önceki indirimler 46g20 almıştım aslında 42gw30 bekliyordum ama bu fiyata düşeceğini tahmin edemedim kapalı kutu evde duruyor 42gw30 la değişim yaparlar mı acaba

1 ay dolmadıysa iade hakkın var yalnız fiyat sadece bugün koşa koşa gitmen gerekir cevap beklemek yerine. Umarım gitmişsindir ve kalmıştır.

Bu arada forumda ayrı bir 42Gw30 başlığı var mı? İnciği cinciği derken epey kurcalarız bunu; uydu-teledünya falan ayarları derken.... Derli toplu bir başlık mı açsak :)

Bu arada 42g20 vardı 1099 idi etiketi. %20 pany'lere yansıtmamıştı gittiğim mağaza haberleri bile yoktu. Eğer o da %20'deyse 880'e 42'' Pany olurdu ama aklıma bile gelmedi sormak. Gitmişken alıverirdik onu da burn in'i de olsa o fiyat da çok güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 29 Temmuz 2011; 21:26:02 >

• Ben de az önce Teknosa'dan GW30 siparişi verdim. İki gün önce Darty'nin internet sitesinden 1899 a 5 taksitle almışken şimdi 1679TL ye 12 taksit süper oldu Teşekkürler Alperenugur sayende epey kar ettik :) Laf aramızda sabah 60 olduğunu söylediğiniz stoklar ben alırken 17'ye düşmüştü. Aslında fikrimi değiştirip V20 mi alsam diyordum ki stoğunun kalmadığını öğrendim ama neyse ;)

Bu arada engunaydın G20 lerin teşhir ürünleri kalmıştı yalnız ve fiyatları 1499 du iki gün önce... %20 indirim yansıtılmış halleri de 1199 TL idi gittiğim Teknosa da... Ayrıca bu başlık bence de oldukça kalabalık GW30 için özel bir başlık altında toplanmaya ben de olumlu yaklaşıyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.