Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31.780
Cevap
180
Favori
1.757.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurt dışındaki AVS forumlarında, 2009 model Panasonic plazmalarda belirli bir kullanım süresi sonrasında (idaalara göre 1000 saat civarında) siyah seviyesinin aniden yükseldiği yönünde şikayetler vardı bir süredir. Önde gelen test sitelerinden olan CNET de bir süre kullanılmış olan TVleri teste aldıktan sonra bu durumu teyit etti ve hatta G ve V serileri için geçen sene yaptığı "al" önerisini geri çekti.
    Ben de geçen yıl Eylül ayında İB'den 46GW10 modelini almıştım. Doğrusu ölçüm yapma şansım yok ama ben de özellikle ekranda görüntü olmadığında ekranın eskisine göre daha parlak olduğunu düşünüyorum, ekran tam anlamıyla siyah değil gibi . 2009 model G serisi kullanıp da benzer tecrübesi olan var mı diye merak ettim. Teşekkürler...
  • Bugün internet üzerinden Teknosa'dan 2.789 TL peşin fiyatına 10 taksit ile TX-P42V10E aldım.1 yıl geçerli 200 TL lik hediye çeki verdiler yanında.

Kafamda sadece tuner ile ilgili soru işareti var. Uydu alıcısı olarak next ye2000 xci kullanıyorum. Uydu antenden gelen kabloyu takarak kullanabilecekmiyim? Teknosa ve Hepsiburada da tunner tipi olarak DVB-T görünüyor. DVB-T sadece karasal yayını ifade ediyor. Panasonic sitesinde 3 tipten de bahsediliyor. (DVB S/T/C). Üzerindeki tunner i uydu alıcısı olarak kullanamıyorsam, eski reciver a düzgün bir scart gerekiyor sanırım. Scart için öneriniz nedir?. Tunner uydu yayınlarında kullanılabilir durumda ise digiturk ile kullanılabilir mi?

Teşekkürler.
  • vatanda 2033 tl idi..Ellerinde kaldımı bilmiyorum ama g15 hala var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcan78

vatanda 2033 tl idi..Ellerinde kaldımı bilmiyorum ama g15 hala var.

Su anda 42V10 ellerinde yok.Stokta da bulunmuyor.Gelir mi gelmez mi belli degil.Sanirim yeni modeller gelmeden onceki son kampanyaydi.Kacirdik yazik oldu:((
  • ^sanırım son 42v10 plazmayı ben aldım vatan dan
    aranıza yeni katıldım benide kaydederseniz sevinirim
  • ellerinde olan diğer firmalarda bu fiyata mecburi çekecekler.
  • Merhaba,
    Üzerinde entegre receiver (DVB/T/C/S) bulunan bir LCD ya da Plazma Tv almayı planlıyorum. Piyasada yaptığım araştırmada Sony Bravia KDL-32W5800 model LCD Tv ve Panasonic TX-P42G15E Plazma Tv arasında kararsız kaldım.

1- Görüntü kalitesi açısından hangisini tercih etmeliyim. TX-P42G15E Plazma Tv'nin görüntüsünü Teknosa da gördüm. Karşılaştırmada fiyat performans açısından en iyisi gibi görünüyordu. Ancak Sony Bravia KDL-32W5800 modeli görme şansım olmadı. Teknosada satılan diğer Sony modelleriyle ile karşılaştırdığımda Panasonic daha iyi gibi geldi bana. Yanılıyorsam uyarın lütfen.

2-Her iki Tv de de (DVB/T/C/S) özelliğinden sorunsuz olarak yararlanabilir miyim. Kablo Tv abonesiyim. Dijital Kablo Tv yayınına geçmeyi planlıyorum. Ayrıca, Uydu antenim var ve Türksat 3A uydu yayınlarını izlemeyi planlıyorum. Karasal dijital yayın şu an Türkiye gündeminde olmadığı için kullanılabilirliği önemli değil.

3- Elektrik tüketimi açısından ikisi arasında çok büyük fark olur mu? Panasonic TX-P42G15E Plazma Tv için güç tüketiminin 350 Wat olduğu belirtiliyor dökümanında, Sony Bravia KDL-32W5800 için bu değeri bulamadım

4-Vatan Bilgisayarda Panasonic TX-P42G15E Plazma Tv'nin Fiyatı :
    a) KDV Bizden WorldCard 6 Taksit, Havale 1.863 TL+KDV 1.863 TL (310,5 x 6)
    b) %12 İndirim WorldCard 12 Taksit 1.639 TL+KDV 1.935 TL (161,25 x 12 taksit)
    c) %10 İndirim Axess, CardFinans, Maximum, Advantage, ve AsyaCard 5 Taksit; Bonus 2+3=5 Taksit, 1.677 TL+KDV 1.979 TL
    şeklinde. Daha uygun fiyata satıldığı bir yer bulamadım. Bilen var mı?

5- İstanbul Bilişim'de Sony Bravia KDL-32W5800 LCD TV'nin Fiyatı:
    a) KDV Dahil taksitli Fiyatı: 1.908,50 TL (Axes, Finans ve World Karta 159,04 x 12 taksit)
    b) İndirimli Kredi Kartına Tekm çekim Fiyatı: 1.774,90 TL
    c) İndirimli Nakit Fiyatı : 1.755,82 TL

şeklinde. Daha uygun fiyata satıldığı bir yer bulamadım. Bilen var mı?

Ayrıca her iki üründe de DLNA (Network) özelliği var, bu özellik nasıl kullanılır bilen var mı?
    Ve son olarak Panasonic sadece SD kart girişine, Sony marka olan hem SD kart hem USB girişine sahip.

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidivar -- 11 Mart 2010; 1:12:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: y0rk

Bugün internet üzerinden Teknosa'dan 2.789 TL peşin fiyatına 10 taksit ile TX-P42V10E aldım.1 yıl geçerli 200 TL lik hediye çeki verdiler yanında.

Kafamda sadece tuner ile ilgili soru işareti var. Uydu alıcısı olarak next ye2000 xci kullanıyorum. Uydu antenden gelen kabloyu takarak kullanabilecekmiyim? Teknosa ve Hepsiburada da tunner tipi olarak DVB-T görünüyor. DVB-T sadece karasal yayını ifade ediyor. Panasonic sitesinde 3 tipten de bahsediliyor. (DVB S/T/C). Üzerindeki tunner i uydu alıcısı olarak kullanamıyorsam, eski reciver a düzgün bir scart gerekiyor sanırım. Scart için öneriniz nedir?. Tunner uydu yayınlarında kullanılabilir durumda ise digiturk ile kullanılabilir mi?

Teşekkürler.

Selam,
    www.istanbulbilisim.com.tr
    VIERA TX-P42V10 Panasonic Plazma Tv
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TX-P42V10-PLAZMA-TV,8952.html
    adresinde ürünün (pANASONIC VIERA TX-P42V10 pLAZMA TV ) hür üç Dijital yayını da (DVB/T/C/S) desteklediği yazıyor.( Extra özellikler bölümünde : DVB-T Tuner: Var, DVB-S Tuner: Var ve DVB-C Tuner: Var yazıyor. ) Umarım bilgiler doğrudur. Bu durumda siz uydudan gelen kabloyu receiver kullanmadan direkt olarak DVB/S girişine takabileceksiniz. Aynı özellik Panasonic TX-P42G15E Plazma Tv de de var. Ben bu ürünü Teknosada inceledim. Arkada uydudan gelen kabloyu takmaya uygun bir F konnektor var ve ayrıca aynı yerde her üç Dijital yayını desteklediğini belirtir DVB/T, DVB/C ve DVB/S yazıları var. Plazma TV'nin arkadaki kablo giriş bölümünü inceler misiniz.
    Dijitürk için sanırım CI girişine (kart girişi için) bir modül almanız gerekecek. Dijitürk kartını her modül desteklemeyebilir. TV lerin CI girişleri uyumlu olmayabilir. Bu hususu Dijitürk'e telefonla sormakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidivar -- 11 Mart 2010; 1:35:07 >

• panasonic türkiye'yi aradım. DBD-S DVB-T ve DVB-C desteginin oldugunu, servise kurulum esnasında uydu kullanmak istedigimi söylersem , servisin kurulum yapabilecegini söylediler. Ürün bugün kargolanır, yarında servis çagırıp açtırırım. Tahminimce kurulumda DVB-S destegi olan bir ülke seçerek kurulum yapılıyor. Google da yaptıgım aşagıdaki gibi bir aramadan sonra kullanıcı kitaplarına ve dil bilgisine ulaştım.
    quote:

filetype:pdf TX-P42V10E "DVB-S"

"Sanırım" kurulum esnasında seçilecek olan "Almanya" seçenegi bize

quote:

• Multi Audio für DVB
    • Multi Video für DVB
    • Gemstar EPG für DVB-T
    • Now & Next EPG für DVB-S
    • Profile für DVB-S x4
    • Profile für DVB-T x4
    • Signaleigenschaften für DVB
    • LNB Grundeinstellungen für DVB-S
    • Antennensystem / DiSEqC 1.0 für DVB-S
    • Full Scan / Quick Scan für DVB-S
    • Hotel Modus

özelliklerini kazandıracak. Tabi menülerden dil seçenegi olarak "Türkçe" seçerek bu ufak "Ülke" farklılıgını unutabilir ve yeni özelliklerin zevkini çıkartabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y0rk -- 11 Mart 2010; 11:24:51 >

• quote:

Bugün internet üzerinden Teknosa'dan 2.789 TL peşin fiyatına 10 taksit ile TX-P42V10E aldım.1 yıl geçerli 200 TL lik hediye çeki verdiler yanında.

Teşekkürler.

Uydu antenden gelen kabloyu direkt TV'ye bağlayarak kullanabiliyorsunuz, ayrıca uydu alıcıya gerek yok. Ben o şekilde kullanıyorum. DVB-S, DVB-T ve DVB-C özelliklerinin üçünü de aynı anda aktif olarak kullanamıyorsunuz, ülkeden ülkeye değişiyor. DVB-S 'i kullanabilmek için kurulum esnasında ülkeyi Almanya olarak seçebilirsiniz (Türkiye olarak seçerseniz DVB-S çalışmıyor).

• quote:

Orijinalden alıntı: denizcan78

vatanda 2033 tl idi..Ellerinde kaldımı bilmiyorum ama g15 hala var.

Vatanda kalmamıştı :( 5 taksit 431 TL fiyat verdiler. stokta görünen ürün teşhir ürünüymüş. satmıyorlarmış vs. vs. zaten teşhir ürünü almaya niyetim yoktu :) teknosa internet sitesinden 1 yıl kullanılabilecek 200 TL lik hediye çekini düşersem, 2589 TL ye geldi. Sanırım teknosa stoklarında da kalmamış çünkü sitede gelince haber ver butonu seçili şu anda.

Teşhir ürünü olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz? Kullanım zamanını gösteren bir timer varmıdır? tx-p42v10e nin servis menülerine erişim ile ilgili bilgisi olan arkadaş varmı?

Teşekkürler.
  • Kurulum esnasında ülke Almanya, dil TÜRKÇE olarak seçin.

Böylelikle DVB-T ve DVB-S açılacaktır.

Kurulum tamamlandıktan sonra, menüden DVB-S alt menüsüne ulaşın, burada bir seçenek göreceksiniz, DVB-C yi aktif et diye.

Bunu da açınca her 3 DVB de TV nizde aktif olacak. TD kullanmayacaksanız DVB-C yi açmasanızda olur. Şimdiden hayırlı olsun.

Kurmaya gelenler bu detayları bilmeyebilirler, dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Kurulum esnasında ülke Almanya, dil TÜRKÇE olarak seçin.

Kurulum tamamlandıktan sonra, menüden DVB-S alt menüsüne ulaşın, burada bir seçenek göreceksiniz, DVB-C yi aktif et diye.

Bunu da açınca her 3 DVB de TV nizde aktif olacak. TD kullanmayacaksanız DVB-C yi açmasanızda olur. Şimdiden hayırlı olsun.

sriderya ve deepkurt her ikinizede bilgiler için çok teşekkürler.

Kurulum sonradan degiştirilebilir bir uygulamamıdır? Daha sonra tekrar çalışıtırılabilirmi? Nasıl çalıştırılır? Evimin bulundugu caddede kablotv var. ama bizim apartmanda yok :( Kablotv olsa hemen 512 lik sınırsız internet(17tl) ve teledünya hd alacagım. Sizin TX-P50G10E incelemenizde gördügüm kadarıyla CI kullanıyorsunuz. Digiturk yada HD Smart içinde kullanılabilirmi bu arayüz?
    Teşekürler.

• Panasonic tecrübesi olan arkadaşlar, Panasonic'in TX-L42S10E 42" LCD'si için ne dersiniz. Şimdilik pek TV seyretmediğimden kullanım amacım ilk etapta salonda HTPC'ye monitör için olacak. Yorum grüş ve alternatif önerilerinizi beklerim ??
  • Geçen hafta itibariyle 42c10 ile aranıza katıldım. Pany lerin en ucuzu ve bu fiyata bu özellikleri fazla bile. Son derece memnunum.

Syg.
  • arkadaşlar İB de bazı yeni seri ürünler gelmiş gözüküyor.fiyatları yazılmış.cidden stokta varmıdır

acep?

50x20 düşünüyordum o yok ama 50x25 diye bir model var.çözünürlükte 1360 degil 1024.detaylı

bir araştırayım.

x25 bulamadım ama x20 nin çözünürlügü x10 ile aynı degil.yani 1366x768 yerine 1024x768 e dönmüş

panasonic 50" de.sd için mükemmel bir alet

panasonic.net
    ページが見つかりません | Panasonic
    http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/x_plasma_spec.html

gözümden kaçmış 50x20 de mevcut fiyat olarak ib de.fiyat olarak x10 ile aynı durumda.yorumlarınıza

göre ve ellerinde varsa x20 alıp katılacagım aranıza arkadaşlar...

STOK YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 11 Mart 2010; 15:36:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Kurulum esnasında ülke Almanya, dil TÜRKÇE olarak seçin.

sriderya ve deepkurt her ikinizede bilgiler için çok teşekkürler.

Kurulum sonradan degiştirilebilir bir uygulamamıdır? Daha sonra tekrar çalışıtırılabilirmi? Nasıl çalıştırılır? Evimin bulundugu caddede kablotv var. ama bizim apartmanda yok :( Kablotv olsa hemen 512 lik sınırsız internet(17tl) ve teledünya hd alacagım. Sizin TX-P50G10E incelemenizde gördügüm kadarıyla CI kullanıyorsunuz. Digiturk yada HD Smart içinde kullanılabilirmi bu arayüz?
    Teşekürler.

Kurulum elbette daha sonra da tekrar tekrar yapılabilinir. Bunun için menüden "fabrika ayarlarına geri dön" seçeneğini seçiyorsunuz. Ama unutmayın bu işlem herşeyi sıfırlar, adı üstünde yeni almışsınız gibi bütün ayarlarınız gider.

CI slota kart takarak Digi veya Dsmart izleyebileceğinizi düşünmüyorum, zira artık bu platformlar kart kutu eşleşmesi istiyor. Digitürk e sadece kart ile abone olan eski bir üyelik bulursanız sanıyorum ancak böyle olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

arkadaşlar İB de bazı yeni seri ürünler gelmiş gözüküyor.fiyatları yazılmış.cidden stokta varmıdır

acep?

50x20 düşünüyordum o yok ama 50x25 diye bir model var.çözünürlükte 1360 degil 1024.detaylı

bir araştırayım.

x25 bulamadım ama x20 nin çözünürlügü x10 ile aynı degil.yani 1366x768 yerine 1024x768 e dönmüş

panasonic 50" de.sd için mükemmel bir alet

panasonic.net
    ページが見つかりません | Panasonic
    http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/x_plasma_spec.html

gözümden kaçmış 50x20 de mevcut fiyat olarak ib de.fiyat olarak x10 ile aynı durumda.yorumlarınıza

göre ve ellerinde varsa x20 alıp katılacagım aranıza arkadaşlar...

STOK YOK

Bende şimdi inceledim, 42X25E gerçekten stoklarında. Fiyatıda 12. nesil ile hemen hemen aynı.

Evet ilk alıp inceleyecek arkadaşı sabırsızlıkla bekliyoruz...

• Selam arkaşdaşlar. TX-L42S10E modeli panosonic alarak bende aranıza katılmış bulunuyorum. Benim bir sorum olacak. Tv'nin üzerinde dts out diye yazıyor fakat nekadar uraştıysam z-5500 de dts yazısını göremedim. Laptobun hdmı çıkışından bağladım. 720p dts sesli bir filim açtım. Arkadan optic digital çıkıştan z -5500 e bağladım fakat bir türlü dts yazısı çıkmadı. Ses geliyor onda bir sorun yok yarumlarınızı ve yanıtlarınızı bekliyorum.
  • Türkçe kullanıcı kitaplarını altaki adresten edinebilirsiniz.

quote:

http://dlc.panasonic-europe-service.com/EUDocs/default.aspx

bendeki TX-P42V10E modeli için aşagıdaki resimdeki gibi arama yaptım.
     '_______ PANASONİCLİLER_______'

son sayfada türkçe el kitabı var. view diyerek dökümanı açtım sonrada masaüstüne kaydettim. :)

yok ben o kadar ugraşamam diyen varsa r.a_p-i.d_s-h:a-r.e linkini vereyim.

quote:

http://rapidshare.com/files/361979285/TQB0E0828T.pdf

• 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.