Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.781
Cevap
180
Favori
1.761.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben de artık Panasonic'çiler grubuna dahil oldum

Bir tane TH-42PZ800E aldım.
    Bilgiler aşağıdaki linkte

http://forum.donanimhaber.com/m_26244198/mpage_1/key_//tm.htm#26244198
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Evet arkadaşlar ben de artık Panasonic'çiler grubuna dahil oldum

Bir tane TH-42PZ800E aldım.
    Bilgiler aşağıdaki linkte

http://forum.donanimhaber.com/m_26244198/mpage_1/key_//tm.htm#26244198

Sn. ihg70 ,

İyi günlerde ve sorunsuzca kullanmanı dilerim.Sorduğun soruya gelince.Bahsettiğim Hyundai aparatları Hyundai ürünlerinin distrübitörü olan Sönmez Grubu'na ait Teknolojix Mağazasında görmüştüm.Selamlar...

Papirus

Papirus

• gunaydın arkadaslar

50pv71f modelıne laptopa bagladıgımız zaman en ıyı hangı cozunurluk verıyor
    ben anlayamadım bu ısten bırsey de

bılgısı olan varsa lutfen?
    msaltik sen baglıordun hangı cozunurlukte kullanıyorsun ?

bırde bagladıktan sonra sadece plazmamı acık kalmalı? yoksa ıkısınde de olmalımı goruntu ? Cunku ıkısınde de cıkan cozunurlukler farklı oluyo
  • @msaltik;
    çok alıngan birisin sanırım..daha önce gerilerde başka birini de yine yanlış anlayıp sert çıkmıştın ben düzeltmiştim..
    şimdi de herkes iyi niyetli olarak yorum yapıyor:
    bir arkadaş gözüne takılan birşeyi yükselik-devrilme-çocuk ilişkisinden bahsediyor gayet dosthane olarak
    ben hoparlor yerleşimi konusunda yorumumu yapıyorum ama sanki yorumlarımız tü-kakaymış gibi davranıyorsun..

bu kadar alıngan olmamak lazım hayatta
    yabancıların bi sözü var bildin mi : take it easy man
  • Arkadaşlar selam

PV70 kullanıcısı olup digiturk plus kullanan var mı;? haftasonu itibariyle digiplusa geçtim. daha önce philips kutu varken digiturku açtığımda tv otomatik digiturke geçiyordu. yeni pace kutuyu hem hdmi hem de scarttan bağladım fakat digiturku açınca otomatik geçiş sağlayamıyorum. illa av tuşuna basmma gerkiyor. görüşlerinizi alabilir miyim?
  • Kürşad pek görünmediğinden midir nedir, Panasonic topiği yavaşladı. Aşağıdaki yeni 50PZ800 incelemesi belki ilginizi çeker:

Conclusion

Pros
    Excellent black level (measured 0.04 cd/m2)
    Suitably accurate colour reproduction
    Renders motion fluidly with minimal motion blurring
    Displays 1080p/24 video signal without telecine judder
    [Picture Overscan] control allows for 1:1 pixel mapping for 1080 sources
    Video jaggies reduction is fairly effective
    Excellent viewing angle
    Relatively low input lag

Cons
    Lack of per-input settings
    Not enough video controls, especially given the display’s price
    No user accessible greyscale control
    Standard-def video processing lacking, no 3:2/2:2 film mode detection
    The usual issues of PWM noise, glass reflection, phosphor trails and panel buzzing, which are present on all plasma televisions to a certain extent

Summary
    Although we were a little disappointed by the lack of image calibration options on show given this display’s price (roughly £500 more than the 50-inch PZ80), we were still very pleased with the image quality produced by the Panasonic TH50PZ800B. More control over aspects of the picture, especially the Greyscale, would be welcome, but as it stands, the Panasonic TH50PZ800B really is a sight to behold thanks to its great colour reproduction and black level. And, while it might go without saying for a Plasma display television, the fantastic motion rendition pleased us greatly.

• quote:

Orjinalden alıntı: iTsUp2u

gunaydın arkadaslar

50pv71f modelıne laptopa bagladıgımız zaman en ıyı hangı cozunurluk verıyor
    ben anlayamadım bu ısten bırsey de

bılgısı olan varsa lutfen?
    msaltik sen baglıordun hangı cozunurlukte kullanıyorsun ?

bırde bagladıktan sonra sadece plazmamı acık kalmalı? yoksa ıkısınde de olmalımı goruntu ? Cunku ıkısınde de cıkan cozunurlukler farklı oluyo

en güzel çözünürlük her zaman panelin doğal çözünürlüğü. LCD'lerde aradaki fark daha da belirgin oluyo. Ben de 1360x768 çözünürlüğünü kullanıyorum. Bağladıktan sonra da film seyrederken plazmaya geçiyorum. İkisi aynı anda kullanmıyorum, gerek yok. Ama şunu yapabilirsin mesela. Çift görüntüyü aynı masaüstünde kullanabilirsin. Ekranın yarısı Plazmada olur, yarısı laptopta. Ne işine yarar? yenge hanım film seyrederken, sen excel'de plazmanın borcunu, elektriği, suyu falan hesaplayabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: CaRaBeeN

@msaltik;
    çok alıngan birisin sanırım..daha önce gerilerde başka birini de yine yanlış anlayıp sert çıkmıştın ben düzeltmiştim..
    şimdi de herkes iyi niyetli olarak yorum yapıyor:
    bir arkadaş gözüne takılan birşeyi yükselik-devrilme-çocuk ilişkisinden bahsediyor gayet dosthane olarak
    ben hoparlor yerleşimi konusunda yorumumu yapıyorum ama sanki yorumlarımız tü-kakaymış gibi davranıyorsun..

bu kadar alıngan olmamak lazım hayatta
    yabancıların bi sözü var bildin mi : take it easy man

güzel kardeşim gereksiz mesajlara uyuz oluyorum da o yüzden. Şimdi baştan peşin peşin demiştimki sehpam yüksek o yüzden değişmeyi düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum dedim. Son halin fotosunu da gönderdimki koyulacak yer belli olsun, belki arkadaşların bildiği güzel modeller falan vardır. Olay bu, bu konunun dışında, bence gereksiz mesajlar gelince de o şekilde tepki verdim.

Hem madem huyumu biliyosun ona göre davran dimi güzel kardeşim

Hayır ramazan diyip orucun üstüne atacam ama sen de ben de huyumu iyi biliyoruz, saygılar...

• şimdi bırakın onu bunu da, bu donanimhaber'den gelen mailler bi süre sonra gelmemeye başlıyo. Özellikle gelenlerin içinden tıklayıp girmediğim zamanlarda. Yani sanki bi zaman aşımı gibi bişe var. 2 gün girmezsen daha mail atmıyo. Gıcık bi durum. Bunu kime bildirecez? yardım iletişim bişe bulamadım,

zaten oruçluyum
  • Murat kardeşim bende de olmuştu..
    profilinde gsm no nuzu belirtmemişsiniz. yada aktif etmediniz.
    pm lerde ve benzeri bildirimlerde gsm nosunu belirtmeyince böyle sorunla oluyor
    bir denesen..bende düzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

Murat kardeşim bende de olmuştu..
    profilinde gsm no nuzu belirtmemişsiniz. yada aktif etmediniz.
    pm lerde ve benzeri bildirimlerde gsm nosunu belirtmeyince böyle sorunla oluyor
    bir denesen..bende düzeldi.

günaydın müdürüm, bak mesela bu mail bile gelmedi bana. Bi deniyim bakıyım, ama ne alakası varki. Tuhaf işler
  • arkadaşlar ben sehpamı panasonic bayiisinin de tavsiye üzerine yine ayakla koyulan tiplerden aldım. Iconn ST 400 120BB modeli. O arkaya asmamılardan vardı bana çok sağlam gelmedi yaw, hatta orda bi tane 42" vardı hafif eğilmiş gibi duruyodu. Sonuçta terchimi yapmış bulunmaktayımi ilgilenenlere teşekkür...

Şimdi kaldı ses sisteminin hoparlörlerine ayak bakmaya. Carabeen var mı tavsiyen, bak topu direk sana atıyorum şimdi. Hadi bakalım geçen gülüyodun, güzel fikirlerini bekliyorum.
  • Yukarı...
  • arkadaşlar dün 42px80E darty den aldım. servis geldi kurdu. kurdu dediğim ayakları bağladı digiturk'u bağladı tamam dedi. Bende onkyo anfi vardı onu tam bağlayamadık kablo uyumsuzluğu vardı sonraya kaldı.
    servise kullanım saatıni göster dedim bana gösteremedi forumda arkadaşlar anlatmıştı nasıl bakıldığını da bir türlü bulamıyorum, bana bi yardımcı olun lütfen.
    Birde bugün arakablo aldım altın uclu sistemi bağladım da pek istediğim gibi olmadı.
    anfiyi açıyorum digitürkte açılıyor sonra kumanda ile TV'yi açınca digitürk görüntüsü gelmesi gerekirken DVB geliyor karşıma tekrar kumandadan AV tuşuna basmam gerekiyor . Kullanım klavuzunda otomatik olarak görüntünün gelmesi gerektiğini söylüyor, HDMI veya SCART ile bağlantı yapıldığında, seçili ama bir türlü başaramadım. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender73

arkadaşlar dün 42px80E darty den aldım. servis geldi kurdu. kurdu dediğim ayakları bağladı digiturk'u bağladı tamam dedi. Bende onkyo anfi vardı onu tam bağlayamadık kablo uyumsuzluğu vardı sonraya kaldı.
    servise kullanım saatıni göster dedim bana gösteremedi forumda arkadaşlar anlatmıştı nasıl bakıldığını da bir türlü bulamıyorum, bana bi yardımcı olun lütfen.
    Birde bugün arakablo aldım altın uclu sistemi bağladım da pek istediğim gibi olmadı.
    anfiyi açıyorum digitürkte açılıyor sonra kumanda ile TV'yi açınca digitürk görüntüsü gelmesi gerekirken DVB geliyor karşıma tekrar kumandadan AV tuşuna basmam gerekiyor . Kullanım klavuzunda otomatik olarak görüntünün gelmesi gerektiğini söylüyor, HDMI veya SCART ile bağlantı yapıldığında, seçili ama bir türlü başaramadım. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

kardeş sadece 42px80e' nin işlendiği bir konu var forumda ama baya gerilere düşmüştür sanırım bakman lazım.
    oradan istediğin bilgilere ulaşırsın gibi geliyor.
    bu arada hayırlı olsun iyi bir plazma aldın. darty'de çok iyi bir kampanya vardı sanırım oradan aldığına göre.

• quote:

Orjinalden alıntı: ender73

arkadaşlar dün 42px80E darty den aldım. servis geldi kurdu. kurdu dediğim ayakları bağladı digiturk'u bağladı tamam dedi. Bende onkyo anfi vardı onu tam bağlayamadık kablo uyumsuzluğu vardı sonraya kaldı.

Ben aldığım zaman, ne nakliye ne de kurulum istedim. Direk arabanın bagajına atıp eve getirdim. Nakliyeye ayrı randevu, kuruluma ayrı randevu hiç uğraşamam valla . Zaten hafta içi işteyiz hanımla beraber, evde teslim alacak kimse de yok.

Teslim almadan önce TV'yi ambalajından açtırıp TV'yi prize bağladık orada. Ekranın ve kasanın detaylı bir hasar, çizik kontrolünü yaptım. Görüntüde bir terslik falan var mı yok mu iyice kontrol ettim. Sonra tekrar paketleyip arabaya taşıdık. Adamlara sordum "Kurulum dediğiniz olay ambalajından çıkarıp enerji verip birde receiver bağlamaktan başka bir işlem, bir ayar içeriyor mu?" diye. Yok dediler, hepsi bu. "Peki kurulumu ben yaparsam garanti ile ilgili bir sorun çıkar mı ?"dedim. Hayır dediler. O zaman kurulumu ben yaparım dedim. Bunca yıllık elektronik mühendisiyim, kendi işimde müşterilere milyon dolarlık karmaşık elektronik sistemleri kuruyorum, bir TV'yi de kendimiz açıp bağlayalım yani artıkın

Eve gelip paketi açtık, güzelce kendi ayağı üzerine monte ettik (sehpayı bir gün sonra aldık). Gerekli bağlantıları yaptık ve çalıştırdık. Sonra laptop bağlayıp testler yaptım. Sırasıyla ekranı her türlü renge boyayarak bir terslik var mı yok mu kontrol ettik. Her renkte gözümüzü ekrana dayayarak nerdeyse satır satır kontrol ettik

Alalı 8 gün oldu. Ambalajı benim önümde açıldığı için saat kontrolü yapmamıştım. Zaten ürün Türk piyasasında çok yeni olduğu ve aldığım yerin stoklarına gireli daha 2 gün olduğu için teşhir ürünü olması gibi bir kaygım yoktu. Bugün (yani 8 gün sonra) sırf meraktan servis menüsüne girerek saatine baktım: 35 saat. Yani kız gibi plazma daha Demek ki ortalama günde 4-5 saat seyretmişiz.

• Bu arada TV'nin önündeki girişler (HDMI, S-video-AV, SD kart) bazılarına göre elşetiri konusu olsa da bana göre çok pratik ve kullanışlı. Burayı açınca, kapak TV'nin içine doğru giriyor. TV'nin arkasına, sağına soluna dolanmadan, arkadan bağlantı yapma zorluğu yaşamadan bağlantınızı hemen yapabiliyorsunuz. Kısa bir geçici bağlantı, test yapmak isterseniz 4.HDMI bağlantısı ve diğer bağlantılar önden çok pratik oluyor. Zaten 3 tane HDMI var arkada sabit cihazlar için.

Yine fotoğraflara bakmak için, SD kartı takmak için arkaya dolanma zorluğuna girmeden, direk öndeki girişe takarak kullanabiliyorsunuz. Benim gibi ikide bir TV'nin arkasına geçip kablolar arasında boğuşmak istemeyenler için çok pratik ve kullanışlı.
  • sistem deişmediyse panel üzerindeki " -V " tuşunu basılı tutarken, kumandadaki " 0 " tuşuna menü gelene kadar basmak gerekiyor. İlk sayfada bu bilginin olması lazım, nasıl bulamadın, ya da aratırınca gelmesi lazım, çünkü sadece ben 50 kere yazdım heralde.
  • @msaltik bende 2 farklı ayak modeli var 2side estetik sayılır bana göre..fotolarını çeker koyarım..fikir verirse direk bir demircide kolayca yaptırırsın..
    ama senin yerinde olsam duvara monte eder kabloları gizlerim..daha minimalist bir görüntü olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRaBeeN

@msaltik bende 2 farklı ayak modeli var 2side estetik sayılır bana göre..fotolarını çeker koyarım..fikir verirse direk bir demircide kolayca yaptırırsın..
    ama senin yerinde olsam duvara monte eder kabloları gizlerim..daha minimalist bir görüntü olur

makbule geçer, Z5500 başlığındaki bazı arkadaşlar Arçelik'te satılan bi ayak modelini aldığını biliyorum, yanılmıyorsam 60cm yüksekliğinde, onlara da bi bakacam, olmazsa bakıyım kendim ahşaptan yapabilir miyim,

duvara düşünmüyorum çünkü odanın şeklini değiştirdimya yeni bakarsın bi daha değişirim, ev delik deşik olmasın. Plazmalar yeterince gerçekçi görüntü veriyo, western filmi seyretmiş etkisini artırmaya gerek yok diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.