Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: doziz

Nofear hayırlı olsun... Bende İB'den 42PX80 aldım 2 gündür kurulu ve servis menüsüne girdiğimde Time 0 Count :1 şeklindeydi... Tabi Vatandaki 560 saatlik skandaldan sonra gözümü kapatıp internetten aldım TV'yi... problemsiz geldi ve kuruldu şu an 2 günlük durumda bir sorun görünmüyor artık keyfini çıkaralım...

sanada hayırlı olsun
    servis menüsüne nasıl girdin ?

@TWiST_oF_FaCe

1800 demiştin vatanda dalgamı gectin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 28 Temmuz 2008; 11:30:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

Nofear hayırlı olsun... Bende İB'den 42PX80 aldım 2 gündür kurulu ve servis menüsüne girdiğimde Time 0 Count :1 şeklindeydi... Tabi Vatandaki 560 saatlik skandaldan sonra gözümü kapatıp internetten aldım TV'yi... problemsiz geldi ve kuruldu şu an 2 günlük durumda bir sorun görünmüyor artık keyfini çıkaralım...

sanada hayırlı olsun

@TWiST_oF_FaCe

vay vay vay kardeşim hayırlı olsun

servis menüsüne giriş şöyle tvnin altındaki kapağı aç ordan -V tuşuna basılı tut parmağını hiç kaldırma sonra kumandadan "tvye tutarak" "0" tuşuna sürekli bas menü çıkınca basmayı bırak

Food For The Fun Of It!

• quote:

quote:

sanada hayırlı olsun

@TWiST_oF_FaCe

12 Ay taksitle aldım 2180 YTL....Serkanın dediği gibi -v tuşuna basılı tutarken TV üzerinden kumandadan "0" tuşuna menü çıkana kadar bas benim 13. basışta çıktı bu arada dediğin etiket bende de yok sadece sağ altta bir etiket var artık kafaları serin tutalım güzel güzel seyredeleim bu arada bilgisayar VGA performansı bile yapacaklarımı düşünerek bana yetti diyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doziz -- 28 Temmuz 2008; 11:58:16 >

• quote:

quote:

quote:

sanada hayırlı olsun

@TWiST_oF_FaCe

12 Ay taksitle aldım 2180 YTL....Serkanın dediği gibi -v tuşuna basılı tutarken TV üzerinden kumandadan "0" tuşuna menü çıkana kadar bas benim 13. basışta çıktı bu arada dediğin etiket bende de yok sadece sağ altta bir etiket var artık kafaları serin tutalım güzel güzel seyredeleim bu arada bilgisayar VGA performansı bile yapacaklarımı düşünerek bana yetti diyebilirim...

@doziz ve @nofear72 plazmanın arka üstünde ibnin etiketleri var aman onlara dikkat edin vidaların üstüne yapıştırmışlar silerken falan koparmayın ona göre silin garanti dışı kalmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::SeRKaN::.. -- 28 Temmuz 2008; 12:06:20 >

Food For The Fun Of It!

• quote:

Orjinalden alıntı: ..::SeRKaN::..
    @doziz ve @TWiST_oF_FaCe plazmanın arka üstünde ibnin etiketleri var aman onlara dikkat edin vidaların üstüne yapıştırmışlar silerken falan koparmayın ona göre silin garanti dışı kalmasın

Evet ben de farkettim sağol...

yaklasik 3 haftadir 42px80 kullaniyorum. digiturk altin uclu scartla bagli, dvd player component kablo ile bagli ve progressive scani acik, xbox (360 degil) compozit ile bagli. hepsinin verdigi sonuclardan cok cok memnunum. gecen gun bir arkadasima gittim onda da pio 4280 var uydu alicisi altin uclu scartla bagli. kesinlikle px80 daha basarili. sirf pionun siyah doygunlugu yuzunden aradaki farki vermenin bir anlami yok. 1-2 hafta icinde digi+ ve xbox 360 da baglayacagim ve bu sayede hdmi lari da kullanmis olacagim, eminim tatmin seviyem coook ustlere tirmanacak.

burn in konusuna bence cok takilmamak lazim, zira 4-5 saat ayni kanali seyrettikten sonra (bizim hanim dizi max hastasidir) bile en ufak bir image retention gozlemlemedim. ama tabiki dikkat etmekte fayda var, kontrolu elden cok kacirmamak lazim.

42-50 inc arasindaki fark konusunda tv ye olan mesafenize dikkat edin derim zira benim mesafem 2.80lerde 50 incin gozumu cok yoracagini tahmin edebiliyorum bazenkanepe yerine yere oturup bir 50 cm one gelince hakkaten gozlerde bi garipseme oluyor.

ilk basta bu forumu okumaya baslarken tercihim full hd ve lcd idi. sonra plazmaya ve en nihayetinde de hd readye dondum 42 inch alacagim icin. bu karari almamda bana yardimci olan yorumlariniz icin herkese cok tesekkur ederim...

• quote:

quote:

sanada hayırlı olsun

@TWiST_oF_FaCe

ya kardeşim almışın tv yi bir giremedin servis menüye.
    vatan konusunda dalga geçmedim yanlış anlama. şaka yaptım. soğuk duş ihtiyacın vardır diye...
    serkan kardeş görünmüyordun...

• @TWiST_oF_FaCe
    soğuk duş yaptırdın bi an
    sıradaki sensin bakalım alınca görüşeceğiz soğuk duşu

servis menüsünü deniyecem akşam ama zaten etrafına dikkatlice bakınca hiç acılmadığı belli...

@..::SeRKaN::..

bende dikkat ettim ona uyarı için sağol

yine döndük buralara

nofear72 yalnız sana çok fena oyun oynadı yapılmaz yani bu intikam alınması lazım

adamın kalbine indirecekti gerçi nofear72'nin 1960a 12 taksit aldığını duyunca bende 42"'i o fiyata aldı sandım birden başımdan ayaklarıma kadar bir ısınma hissetmedim değil hani ama sonra baktım 37"miş

Food For The Fun Of It!

• Herkese selamlar,

Ben Panasonic HT-990 kullanıyorum. Hem HDMI çıkışı olmadığı için hem de PS3'ümü bağlayamadığım için (digital optical giriş) sinema sisteminin sadece dvd/receiver kısmını değiştirmek istiyorum. Hoparlörler ve subwoofer dan çok memnunum, o yüzden onları değiştirmek istemiyorum. Şimdilik PT-850 düşünüyorum ama sadece dvd/receiver olarak (hoparlörler hariç) bulabilir miyim bilmiyorum. Yani hem DVD'lerimi HDMI bağlantıyla izlemek hem de PS3'ün sesini ev sinema sisteminden almak istiyorum. Bu bağlamda:

1- Elinde satılık PT-850 sadece DVD/receiver olan var mı?
    2- Başka marka receiver kullanabilir miyim, tavsiyeniz var mı?
    3- Bu sorunu çözebilmem için başka bir yol tavsiye edebilir misiniz?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar.
    yinede bakalım ne diyecekler..
    -Karavan
    .GALATASARAY...
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

maxim tsigalko aynı durumda bende varım..
    Ama benim bildigim bunlar komplike cihazlar...bir kısmını degiştirmek imkansız gibi idi..
    Hatta bu konuda forumda daha evvel geçmişti...

MÜDÜRÜM 3000. MESAJIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Food For The Fun Of It!

• quote:

Orjinalden alıntı: maxim tsigalko

Herkese selamlar,

Ben Panasonic HT-990 kullanıyorum. Hem HDMI çıkışı olmadığı için hem de PS3'ümü bağlayamadığım için (digital optical giriş) sinema sisteminin sadece dvd/receiver kısmını değiştirmek istiyorum. Hoparlörler ve subwoofer dan çok memnunum, o yüzden onları değiştirmek istemiyorum. Şimdilik PT-850 düşünüyorum ama sadece dvd/receiver olarak (hoparlörler hariç) bulabilir miyim bilmiyorum. Yani hem DVD'lerimi HDMI bağlantıyla izlemek hem de PS3'ün sesini ev sinema sisteminden almak istiyorum. Bu bağlamda:

1- Elinde satılık PT-850 sadece DVD/receiver olan var mı?
    2- Başka marka receiver kullanabilir miyim, tavsiyeniz var mı?
    3- Bu sorunu çözebilmem için başka bir yol tavsiye edebilir misiniz?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar.

bu tür şeylerde reciver ayrı almanda fayda var deck deck sonra istediğin gibi değiştirirsin

burdan seç yada sony sayfasından arastır mümkünse HDMI lı bol giriş cıkıslı bir şey almanda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 28 Temmuz 2008; 16:33:18 >

• nofear72, ilgilendiğin ve cevapladığın için teşekkür ederim.

Sanırım sorunun çözümü için HDMI çıkışlı bir DVD player ile digital optical girişli bir receiver almak da mantıklı.
    Yalnız bu biraz pahalıya patlıyor. Hoparlörleri olmayan bir panasonic dvd/receiver bulabilirsem daha iyi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: ..::SeRKaN::..

quote:

Orjinalden alıntı: müdür

maxim tsigalko aynı durumda bende varım..
    Ama benim bildigim bunlar komplike cihazlar...bir kısmını degiştirmek imkansız gibi idi..
    Hatta bu konuda forumda daha evvel geçmişti...

MÜDÜRÜM 3000. MESAJIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN
    -Karavan
    .GALATASARAY...

• quote:

Orjinalden alıntı: maxim tsigalko

nofear72, ilgilendiğin ve cevapladığın için teşekkür ederim.

Sanırım sorunun çözümü için HDMI çıkışlı bir DVD player ile digital optical girişli bir receiver almak da mantıklı.
    Yalnız bu biraz pahalıya patlıyor. Hoparlörleri olmayan bir panasonic dvd/receiver bulabilirsem daha iyi olur.

evet ama fazla para tutan receiver o da bir defa alınacak bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 28 Temmuz 2008; 22:57:56 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 28 Temmuz 2008; 23:01:52 >

• arkadaşlar merhaba,
    uzun süredir forumu takip ediyorum.. plazma bölümünü özellikle. sonunda bir karara vardım sayılır.
    gördüğüm kadarıyla pioneer ile panasonic arasında kıyasıya bir mücadele var :) hangisi daha iyidir bilmiyorum, herkes tabi o kadar para verip aldığı bir cihaza kötü demek istemez..zaten dese almaz:)
    şimdi ben sizden bir karşılaştırma yapmanızı rica ediyorum. pioneer 507xa(ve xd) ile 50pv70f yi karşılaştırmanızı rica ediyorum. ayrıca

xa yı 3500 ytl.
    xd yi (teşhir) 4000ytl
    70f yi 4000 ytl

ye buldum. fiyatlara göre karşılaştırırsanız sevinirim.. hangisini tercih etmeliyim sizce? teşekkürler...

Orjinalden alıntı: toxteth

arkadaşlar merhaba,
    uzun süredir forumu takip ediyorum.. plazma bölümünü özellikle. sonunda bir karara vardım sayılır.
    gördüğüm kadarıyla pioneer ile panasonic arasında kıyasıya bir mücadele var :) hangisi daha iyidir bilmiyorum, herkes tabi o kadar para verip aldığı bir cihaza kötü demek istemez..zaten dese almaz:)
    şimdi ben sizden bir karşılaştırma yapmanızı rica ediyorum. pioneer 507xa(ve xd) ile 50pv70f yi karşılaştırmanızı rica ediyorum. ayrıca

xa yı 3500 ytl.
    xd yi (teşhir) 4000ytl
    70f yi 4000 ytl

ye buldum. fiyatlara göre karşılaştırırsanız sevinirim.. hangisini tercih etmeliyim sizce? teşekkürler...

pioneer 507xa tabiki
    panasonicte ancak fiyat avantajın varsa o da yeni seri px80 ler yada pz80 ler olabilir

• bu saatten sonra 507 alınmaz, alacaksanız ya 508 alın ya da G11 panasonic

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.