Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.743
Cevap
178
Favori
1.750.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15831584158515861587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sorun olmaz hemen hemen alt sınıra yakın izleme mesafeniz düzgün kaynaklarla sorun yaşamazsınız iyi bir uydu alıcı gerekli olur kaynak kötü olursa canınız sıkılabilir

  • PANASONİC VİERRA 3D PLAZMA 55VT50 tv yi satışa sunuyorum, forumda satış alanında paylaşacağım. İlgilenen olursa.

    Saygılar

  • sadays S kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler sadays coktan aldım izliyorum bile vt60ı 👍göz alışıyor.zaten .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt

    Çok başarılı bir Tv dir . Film ve Maç izleyenlere tavsiye ederim . Bulunduğu Salona aheng katan bir Tv .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese iyi akşamlar,bildiğiniz gibi Digitürk artık Türksattan yayın yapmaya başladı ve benim görüntü kalitesi düştü.Ve digitürk modül satışına başlamış.Ben de modüllü olarak Digitürk seyredeyim diyorum görüntü kalitresini attırmak adına.Çünkü Panasoniclerin görüntü işlemcisi günümüzdeki en kaliteli uydu cihazların işlemcilerinden daha iyi görüntüyü işler,acaba aranızda Digitürkü veya başka uydu yayınını direkt panasonic tv den modüllü veya modülsüz seyredebilen var mı?

  • Merhaba, 2012 yılında avrupa yılın tv si ödülü alan panasonic vierra 3d 55vt50 plazma tv ile 4k ya geçiş için ayrılma vakti. Akşam gelip alınacak, değerini anlayan bir arkadaşa gideceği için de plazma sever olarak memnunum. Maalesef önüme çıkabilecek yeni nesil birçok sorunlu tv alabilme seçenekleri ile karşı karşıya kalacağım.

    OLED-QLED-LED mi? derken; yanık-bulutlanma-ışık sızması-ölü piksel mi? derken; bir telaşlı arayışa geçiyorum. 55 İNÇ hedefledim bakalım neler olacak, tüm panasonic plazma severlere selamlar, keyifli kullanmalar

  • BILGILI B kullanıcısına yanıt

    Kaça anlaştınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partir kullanıcısına yanıt

    PANASONİC VİERRA 3DE PLAZMA 55VT50 2012 yılı toplam 10 yıl kullanma sıfır yanık alan arkadaş video işleri ile uğraşıyor 5000 TL üzerinden anlaştık




  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 42ET5E -- 42ET50E -- 60ET5E ile yola hala devam . Görüntüsünden , yapı malzemesinden ve ömründen şüphe duyduğum yeni model Tv lere geçesim hiç yok . Üst katımızda bulunan bir yakınım 2 yıl önce Samsung Curved Tv almış . 15 dk boyunca tv ye baktım ama bir tad alamadım . Bir de görüntüsü sanki puslu ( sisli ) gibi geldi . Bilmiyorum belki de alışkanlık meselesidir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic in Tr piyasasında olmaması çok üzücü bir durum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu an Panasoniclerin giriş seviyesi Modeleri Vestel in fabrikasında montajlanmakta . Bana açıkçası güven vermemekte . Kullandığım bütün Pana Tv ler Çek üretimi . Panasonic alacak olan forumdaşlara tavsiyem Led yada Plazma 2012 ve 2013 model olan Tv lerdir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Panasonic plasma P50ST50E sahibiyim. Tv genelde hep ikinci televizyon olarak kullanıldı. Gün içinde max.2 saat,hatta 2,3 günde bir bu şekilde kullanılarak hizmet ediyordu. Geçen ay evden 15 gün uzaklaşmam sonrası başıma gelen bir durum var . Bu konu hakkında bana yardım edebilecek arkadaşlara ihtiyacım var.

    Tv ye hdmi üzerinden iki cihaz bağlı. Atlanta marka receiver ve miboxs. Eve geldiğimde tv yi açtım. Herzamanki karlı görüntü geldi öncelikle. Ardından hdmi ye geçirsem de hiçbir şekilde görüntü vermedi. Öncelikle kabloları değiştirerek denemeler, ardından baska tv ile denemeler sonucunda mibox un çalıştığı, atlantanın hdmi portunun çalışmadığı ve televizyonda bulunan hdmi portlarının da bununla beraber çalışmadığını anlamış olduk.

    Gel zaman git zaman başka denemeler de yaptım. Dikkatimi çeken bir durum oldu. Bilgisayara bağladığımda aygıt baglandığı ile alakalı windows un sesini alıyorum fakat görüntü gelmiyor. Bununla beraber sanki bilgisayara yüksek voltaj geliyormuş gibi (daha önce yüksek voltajdan dolayı bilgisayarımda sorun yaşamıştım oradan tecrubeme dayanarak) toucpad de düzensizlik, garip hareketler gibi seyler de yaşadım.

    Kısa kesmem gerekirse muhtemel hdmi portun bulunduğu anakartta bir arızam var. Bulunduğum ilde çözüm bulamadım. İnternet üzerinde yedek parça bulamadım. Bu nedenlerle yardıma gerçekten ihtiyacım var. Tamirat, yedekparca yada aklınıza gelecek herhangi bir şekilde bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.


    (Anakart üzerinde bulunan etikette: EA TXN/A1SUUE , pcb üzerinde ise TNPH0989 2 A yazmakta)





  • Besleme kart var internet sayfalarında . Ancak ana kart ben bulamadım . Besleme kartın tamiratı bile mümkün anca iş anakart olunca pek mümkün olmuyor diye biliyorum . Bence bi tamirciye götürün belki onun yapabileceği bişey vardır . 50st50 2012 model bir tv ve hala kullanırlığı vardır !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum ilde birkaç tamirciye götürdüm. Malesef bir çözüm bulamadılar. Ortalama 1 aydan beri derman aramak için geziyorum zaten. Burada bir sonuç bulamayacağımı düşündüğüm için forum aracılığı ile yardım istiyorum malesefki. Gerçekten halen kullanılırlığı olan bir tv. Vicdani açıdan bu da beni çok rahatsız ediyor zaten.

  • Anladım ustad . İlaki bir çağresi bulunur .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic 42ET50 Led Tv min içnde kullandığı panel ! % 100 Panasonic üretimi olan IPS panel kullanıyor . Zamanında bu forumdan biri 42ET50 Lg panel kullanıyor diye atıp tutardı . Keşke yine aynı yazıyı yazsa !


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhappyb D kullanıcısına yanıt
    Aynı tv aynı sorun. Ankarada panasonic yetkili servisinde değişim yapıldı. Televizyonumı keyifle kullanmaya devam ediyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güle güle kullanın . Anakart mı değişti acaba ve anakart değişti ise servis işçilik ile birlikte ne kadar ücret talep eti ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boys_81 B kullanıcısına yanıt
    Evet ana kart değişimi yapıldı.
    Yaklaşık 2 sene önce, parça+işçilik 1000 tl ödemiştim.
    2 senedir sorunsuz şekilde kullanıyorum televizyonu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15831584158515861587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.