Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • Arkadaslar ben i lutfen yanlis anlamayin herkes in nasil alisveris yaptigini yargilamak benim haddime digil ustume vazife hic digil tabiiki insanlar buyuk firma olsun yok saglam olsun falan diye kendi bildikleri alisveris lerini yaparlar kendilerince haklilardirda saygi duyarim ama bu da benim yogurt yiyisim ben bunlari polemik yapmak icin yazmiyorum sadece sizlere faydam olduysa sevinirim o kkadar.

Bide arkadaslar su rodaj ayarlari icin bir arkadas yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 34srkn

arkadaş 42st50 modelini aylardır takip edip uygun zamanı kolluyordum ki, ürün stoklarda tükendi.
    bazı mağazalarda varmış ama orada da fiyat indirimli olan 1599 değil 1799 TL.

neyse Maltepe Teknosa da bir tane kapalı kutu vardı, kısmet oldu onu aldık 1599 a.
    şu anda zaten önceki modellerden olan Panasonic plazma kullanıyordum; aslında stok sorunu olmasa 3-5 ay daha takip edip, fiyatın daha düşmesini bekleyecektim ama bir nevi almak durumunda kaldık sayılır. hayırlısı olsun diyelim

Şu yazdıklarının TV kısmı külliyen "sallama" diğer işlere ben karışmam!

Bu paneller öyle senin dediğin gibi hem gelmez hemde Distribütör+Servis işi de senin
    bildiğin gibi hiç değildir!

Ayrıca USA/Canada dan panel gelemez yaw,onlar hem NTSC hem de ATSC/QAM Tunerlidir
    Voltaj farklıdır(bunu aşabilirsiniz) v.s v.s
    Eğer senin dediğin gibi olsaydı bütün Avrupa veya dünya USA dan panel alır veya getirtirdi

Distribütörlük haybeye işler değildir ve herif bulunduğu ülkedeki mevzuata ve kendi ticari durumuna
    göre servis hizmeti vermektedir!
    Adam legal ithalat yapıyor ve üretici ile de anlaşması buna göre olduğu için,maliyeti de elbette yüksek olacaktır
    (işin risk kısmını geçiyorum)

Elin uyanıkları aynı paneli getirecek ve sonrada gidip bu Distribütörmü hizmet verecek sanıyorsun(BMW ile olayı sakın karıştırma ltf!)

Ayrıca buradaki üyelerinde kafasını karıştırma ve milleti de yalnış yönledirip,maceraya kalkıştırma bir zahmet!

USA dan gelen bir panelin ayrıca tüm SW ve HW sistemi farklıdır!! bunun yedek parçası da Avrupada olmaz ve olamaz!!
    zaten bunu Meksika daki fabrikadan da alamaz o uyanıklar ve bunu bizim serviste zaten bilmez ve yapmaz;daha doğrusu
    yapamaz!

Daha bunun gibi sürü örnekleri tek tek sayabilirim size!

Sadece bazı özel Servisler veya Distribütör servisleri o da ancak ücretli olmak kaydıyla hizemet verebilir(bakınız verir
    demiyorum!)

SonyEurasia ve Pany/TR bu hizmeti vermez,hatta LGE/TR de vermiyor! hele hele NTSC panele hiç kimse vermez,veremez!
    Ancak EU standardı olan bir panele verebilir,o da vermek isterse ve tüm dünya da(panel işinden bahsediyorum)uluslararası
    Garanti ve hizmet diye bir şey söz konusu değildir!! ticari olarak da zaten bu söz konusu bile olamaz!

yaw nereden aklınıza geliyor böyle atraksiyonlar,üstelik de külliyen "yalnış"

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• @erkan

-BIP dosyalarını RS.COM a yüklemiştim ama sanırım indirilemiyor,sonRS.COM daki abuk uygulama sebebiyle
    Bazı dosyalar ise daha önceden silinmişti ama bunu @astramastra tanzim ederek yüklemiş olsada sanırım
    onlar da uçtu

Vakit bulursam bunları yeniden derleyip,başka bir Server a u/l edeceğim!

-BIP süreci ve uygulamalar içinse geçmiş benim msg larımı tararsan tüm bilgiler fazlasıyla mevcuttur!

++

@Levent Bey

-eMail i aldım ve sana da o arkadaşın bilgisini verdim,kendin görüşeceksin bundan sonra ama takılırsan bana
    dönersin OK+

++

@Derman

-bu hafta işlerim sebebiyle eM.ler ile fazla uğraşamadım ama bazı soruları zaten geçiyorum!bunlar bu başlıkta
    fazlasıyla var,defalarca yazdım ve sıkıldım

-VX3x bana ulaş,sanırım yeni parti paneli getirdiler diye biliyorum ama kendin de ara adamları sor,fiyatın da
    değişeceğini sanmıyorum,ancak talep oldukça fazla ve gelen gidiyor diyebilirim,ancak bunlar öyle yüzlerce gelmez tabiki
    5/10 veya 15 tane gibi geliyor ama devamı da çok uzun sürmez!
    Diğer forumda konunun ana başlığı vardır oradan bakarsın

-6090 için de bence düşün,hatta çok ciddi düşün derim sana,panel Orhan nın sattığıdır,satanı da zaten sen de biliyorsun,
    kullananı da ben tanırım ayrıca,KM konusunda aklına bir şey de gelmesin,bazıları olmaz demiş veya gülmüş ama Pio
    işinde biz hiç kimseyi ne güldürdük nede kelek-yamu filan oldu;çünkü hepsini tek-tek biliyoruz

++

@Gürol

-Bir kaç sayfa geride "yine" yazmıştım;BIP ile Retention oluşumlarının hiç mi hiç alakası yoktur kardeşim
    yaw kim sallıyor bu palavra şeyleri bilgi diye(o malumu biliyorum ve onun pisliklerini şimdi ben temizliyorum)
    adam ne Pany kullanıyor ne de PDP ler konusunda sıfır kuruşluk bilgisi yok ve bu hafta onunla ilgili 10/15 tane eMail
    geldi ve sıkıldım artık ve cevaplamıyorum,bu ne yaw,adam sadece sallıyor,karşımıda çıkamıyor bu başlığa gelip ve milletin
    hem sinirini bozuyor hemde sana yazdığı gibi çok ciddi sallıyor yaw

-Verdiğim ayarların dışında bir de "white-wash" işlemi yap bakalım ne sonuç verecek;Analog kanala gel;karıncalı görüntü
    gelsin ve 1/2 saat çalıştır paneli!azalma da olabilir,tamamen de geçebilir veya aynen kalabilir! hiç bir garantisi yoktur
    bu uygulamaların;ancak şansını denemek de şart! çünkü herkeste aynı sonucu vermez!

++

CAN

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Guzel kardesim sozumu bitirirken eklemistim ben bunlari polemik yaratmak icin yazmiyorum herkesin alisveris tarzina karismak benim haddim diilmbenim yogurt yiyisim boyle dedim dikkat etmemisin .
    2.si nerdeyse ben 40 yasindayim ben hic sallamam hukuki olarak haklarimi bilirim onlarida catir catir kullanirim bu haklar arabalar icin firinlar icin ayri televizyonlar icn ayri diildir kannunlarimizda.isallah aldigim televizyonda bir sikinti cikmaz da ben de sana bu sikintiyi nasil cozdugumu sana nasil burda anlatmak zorunda kalmam ama bilki benim dedigim gibi cozerim.

Bu arada baska bir forumda yeni aldigin 950 yi gordum hayirli olsun gule gle kullan mahsuru yoksa ebati ni ve fiyatini soylersen sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler 55/65 kulvarında bir panel bakıyorsanız 6090 var bir tane ve sıfır KM sayılır(250/300KM yol yaptı en fazla)

Absürt paraları vermek bu panellere ne kadar doğru bilemem ama 6090 için 7 civarı rakamı düşünen varsa bana
    ulaşsın ve en iyisini almış olsun böylece

7.000 tl mi hocam?? 55,60,65 hangi inç??

• Pc digilde i pad den yaziyorum belki ondandir.Klavye ayarlarina bir bakiyim yazdiklarim anlasilmiyor o zman.Su anda ingilizce klavye deniyorum okunmuyorsa yine uyarin.

Pana yi nerden aldigim konusuna gelince de benim icin soylemek de hic bir mahsur yok da forum mod kural,olarak yasaklamis olabilir onay verirlerse yazarim.

Orijinalden alıntı: b55555

Pc digilde i pad den yaziyorum belki ondandir.Klavye ayarlarina bir bakiyim yazdiklarim anlasilmiyor o zman.Su anda ingilizce klavye deniyorum okunmuyorsa yine uyarin.

Pana yi nerden aldigim konusuna gelince de benim icin soylemek de hic bir mahsur yok da forum mod kural,olarak yasaklamis olabilir onay verirlerse yazarim.

Özel mesajla bana dönermisin.

• Guzel kardesim dedigim gibi benim icin mahsuru yok ozel de yazarim genelde ama bak burda insanlar faydalnsin kaziklanmasin diye bir seyler yazdim hemen tepki cekti yok uyelerin kafasini karistirma gibi laflar yazildi ben anlamiyorum sanki benim cebime giriyor bu aradaki kazik farklari .Sahsen benim 6.500 liraya aldigim bir seyi baska birisi 5.000 liraya alsa bana koyardi.Eger ozel de pm atmakda bir mahsur yoksa atarim niye atmiyim .?Ama dedigim gibi kurallara uygunsa ve modlar onaylarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b55555 -- 9 Aralık 2012; 0:57:18 >

Orijinalden alıntı: kadir3458

quote:

Beyler 55/65 kulvarında bir panel bakıyorsanız 6090 var bir tane ve sıfır KM sayılır(250/300KM yol yaptı en fazla)

Absürt paraları vermek bu panellere ne kadar doğru bilemem ama 6090 için 7 civarı rakamı düşünen varsa bana

Dostum 6090 yani 60" dir kendileri ve ellerinden öper

İlgilenirsen bana dönersin OK+

CAN

• 6090 kuronun ilanı sahibindende de var.Oda 300 saat kullanıldı yazmış,hemde sehbasıyla 8.500TL istiyor.Acaba 1,500 TL yi sehba içinmi ekstradan koymuş.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-pioneer-kuro-lx6090-plus-ultimate-sehpa-8.500-tl-101243195/detay/

Ama Maşallah 10 numara bi Alet. Napacan yok VT/yok GT yok Hx850/920 bilmem neeeee!!!

Alacan KURO yu hani derlerya Ku(ı)Ro yum ama para bende
    VW Passat 1.6 TDI DSG highline

• Albani hocam ben de bugün 50GT50 ile aranıza katıldım yanında birde bluray player hediyeli 3040tl aldım fiyat iyimidir daha aşağı bula bilir miydim bilmiyorum
    bu güne kadar lcd ve led panaeller kullandım plazma da hiç tecrübem yok sizlerin değerli yorumlarını okuyarak bu kararı verdim inşallah pişman olmam sizden bana kullanma aşamasında dikkat etmem gerekli bir konu varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum inşallah bende kullanmaya başladıktan sonra diğer arkadaşlara yardımcı olamaya çalışacağım
    teşekkürlerimle
  • Artık yeni yıla da beraber önümüzdeki 1-2 ay içinde indirim olabileceğini de düşünerek 65VT50 almaya çalışacağız. Bu TV'nin rainbow effect problemi varmış bu kronik tüm Tv'lerde var mı yoksa loto mu tutturmak lazım. Herhangi başka bir problem yaşar mıyım?

Akım korumalı priz kullanıyorum, bir de UPS almam gerekir mi?

Ve son olarak da bu TV'yi izlemek için (%95 HD yayın izliyoruz) minumum ve ideal ne kadar uzaklık gereklidir?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

Orijinalden alıntı: pasha216

Albani hocam ben de bugün 50GT50 ile aranıza katıldım yanında birde bluray player hediyeli 3040tl aldım fiyat iyimidir daha aşağı bula bilir miydim bilmiyorum
    bu güne kadar lcd ve led panaeller kullandım plazma da hiç tecrübem yok sizlerin değerli yorumlarını okuyarak bu kararı verdim inşallah pişman olmam sizden bana kullanma aşamasında dikkat etmem gerekli bir konu varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum inşallah bende kullanmaya başladıktan sonra diğer arkadaşlara yardımcı olamaya çalışacağım
    teşekkürlerimle

Yeni panelin hayırlı olsun+

Bana göre güzel bir rakama almışsın!(teşhir de olabilir ama hiç önemli değil,sen sadece panelde falso varmı ona bak yeter!)

Bahsettiğin BD Pany nin hangi modeli acaba??? merak ettim,çünkü geçenlerde bana alacağım BD için bazı fiyatlar ve durumlar anlatılmıştı(Teknosa da)
    herifler bazı panelleri satarken yanında BD veriyorlar ve işin garibi "320" yi vermeleri,çünkü bu cihaz 600/750 kağıt gibi satılıyor
    Ben de Almanya dan getirtmiştim €180 kağıda MediaMarktan alınmıştı,şayet sana 320 vermişlerse,çok iyi demektir,alet gerçekten bayağı iyi ve kalite
    ancak "touch-pad" kumandası beni illet etti yahu neyseki Tosh panelin kumandası bunuda idare edebiliyor,sanırım Pany panelinde kumandası edecektir!

Diğer bilgileri bana sorma,geçmiş msg larımı tararsan,her bir şeyi öğrenirsin

Bir de arada birileri gelir "panel efsanelerinden" bahsederler,bunları geç bir kalem!
    Ancak bu "tipler" genelde bu başlığa pek gelmezler ama forumdaki diper başlıklardan abuk subuk bilgi diye sözde yorumlar yazarlar,bunlarıda iteleyin gitsin!

Sürekli bir "sorunlar" tantanası gider ve "DOĞRUDUR" ama bu PDP veya LCD denen meretlerin her tarafı sorun Beyler!!! ltf "alışın" artık bunlara!
    Yada CRT ye devam edin ya da bulursanız dünyanın tek sorunsuz paneli olan Pio alın;Beyler daha ne diyeyim yaw
    Ya da bir panel aldınız ve o zaman Bardağın sürekli Dolu tarafına bakınız orasını burasını eşelemeyin,nereye elinizi atsanız çünkü sorun çıkacaktır!

++

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadir3458

quote:

Dostum 6090 yani 60" dir kendileri ve ellerinden öper

İlgilenirsen bana dönersin OK+

CAN

Hocam PM attım ama pio için sanırım gelmedi size

• Kadir benim normalde forumlarda PM alışım kapalıdır!
    Ltf eMail gönder+

CAN

• quote:

Orijinalden alıntı: hakemay

6090 kuronun ilanı sahibindende de var.Oda 300 saat kullanıldı yazmış,hemde sehbasıyla 8.500TL istiyor.Acaba 1,500 TL yi sehba içinmi ekstradan koymuş.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-pioneer-kuro-lx6090-plus-ultimate-sehpa-8.500-tl-101243195/detay/

Ama Maşallah 10 numara bi Alet. Napacan yok VT/yok GT yok Hx850/920 bilmem neeeee!!!

Alacan KURO yu hani derlerya Ku(ı)Ro yum ama para bende

Birileri "ciddi" alıcı olursa o fiyatı aşağıya çektiririm

Ayrıca Sehpası 1,5 kağıt filan değildir,sadece bu panel mono-display olduğu için(bazı Pio lar böyledir ve
    diğer marka paneller ile karıştırmayın bu özelliğini)

Stand ve Speaker ları optionaldir;ayrıca para ile satılır veya hiç bunları satın almaz,kendi ses siteminizle
    ve panelide askılı bir sehpaya veya duvara asarak kullanabilirsiniz! zaten bu saatten sonra Pio lar
    için ne Stand kaldı ne de Speaker filan ancak hala arayanlar var tabiki!

Bütçe sorunu olmayan ama özellikle "işi bilen" ve bizim gibi harbi FILM ci olanlara hitap eder Pio lar!
    Ve tabiki "doğru renk" neymiş bir tek Pio da görürsünüz;Siyah nasıl olmalıdır bir tek "KURO" görürsünüz

Ama Film ci değilseniz,Vividçi iseniz veya abuk renkleri çok canlı ve güzel buluyorsanız,aşırı sature renkleri de
    doğru kabul ediyorsanız v.s gibi bir kullanıcı iseniz,sizin zaten Pio ile hiç işiniz olmaz!

• 2008-09 serisi değilmi 6090 ? 5 senelik bir tv için o fiyat abuk ötesi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 9 Aralık 2012; 15:13:35 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.