Şimdi Ara

Panasonic Viera touchpad controller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunu ürünü almak istiyorum. Bir adet buldum ama benim suan kullanmakta olduğum 47ET50E modeliyle uyumlumudur.

• 2012 serisinde WT50 ve VT50 modelleri haricinde ET5 serisinde Dokunmatik Kumanda desteği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 8 Mayıs 2013; 18:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

2012 serisinde WT50 ve VT50 modelleri haricinde ET5 serisinde Dokunmatik Kumanda desteği yok.

O zaman almama gerek yok. Klavye desteği var ama fare destegının olmaması benı bu urune almaya itti ama oda çalışmıyormus. Teşekkürler
  • Bende baybarut arkadaşımın dediği gibi wt50 ve vt50 haricinde yok diye biliyorum.

Senin için olmazsa olmaz ise Akıllı telefonuna ücretsiz programını indirebilirsin. Orada tauch pad var programın adı "viera remote " olması lazım android- apple-blackbary ile uyumlu program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambam1912

Bende baybarut arkadaşımın dediği gibi wt50 ve vt50 haricinde yok diye biliyorum.

Senin için olmazsa olmaz ise Akıllı telefonuna ücretsiz programını indirebilirsin. Orada tauch pad var programın adı "viera remote " olması lazım android- apple-blackbary ile uyumlu program.

Viera remote deneyeceğim ama touch pad calışsaydı kesin alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.