Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Fiyati en aşağı 1999 düştü sanırım bu ürünün

Nerede 1999tl'ye satılıyor ben görmedim hiç.
  • arkadaşlar,panasonic st30-33 için size birkaç sorum olacak
    1)st30 ile st33e arasındaki tek fark hd uydu alıcısı mı?.panel kalitesi, usb veya hdmi sayısı değişti mi?(bana uydu alıcısına gerek yok.zaten dsmart hd var,digitürk te zaten lig tv yi kendi uydu alıcısından başka diğer uydularda çalıştırmıyormuş .)
    2)samsung aktif gözlüğü olan pilli gr3300 gözlükle 3d film seyrettim.bende mide bulantısı ya da baş ağrısı oluşturmadı.panasonic inde yeni çıkan şu EW3D3SE serisi gözlükle izleyen oldu mu?Eski seri olan EW3D2E serisine göre hem daha hafifimiş hemde baş ağrısında iyileştirmeler yapılmış diye duydum.nu konu hakkında özellikle yorum yapmanızı istiyorum.keşke Lg gibi sorunsuz 3d çıkarsalar 1 dakika bile düşünmem direkt neoplazma(st-gt)den birini alırım.
    Ben de c650 de var.görüntüsü hd de gerçekten güzel.zaten ultra clear panel,fakat türkiye de hala kanalları çoğu sd kalitesinde bu ise bence led ve lcd ler için negatif bir durum.(c650 de digitürk hd yayın var)

• tüm st33 kullanıcıları..

46ST33E bugün kargo ile teslim edilecek...

kurulumdan sonra ilk izlenimlerimi buradan paylaşacağım..

iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Fiyati en aşağı 1999 düştü sanırım bu ürünün

Sayın Buzmavili

ben de hiç rastlamadım bu fiyata..

hangi tarihlerde hangi mağazada 1999 tl ye verildi 46ST33E?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroch

tüm st33 kullanıcıları..

46ST33E bugün kargo ile teslim edilecek...

kurulumdan sonra ilk izlenimlerimi buradan paylaşacağım..

iyi forumlar..

Gözünüz aydın o halde Beklediğinize değer umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: imiroglu

Arkadaşlar altyazı problemli doğru. Ayrıca mkv dosyalarını okumuyor Ayrıca bazı mp4, mov, flv gibi dosyaları da okumuyor. Görüyor ama desteklenmiyor diye uyarı geliyor. Müşteri hizmetlerini aradım. HDD formatınız fat 32 olacak dediler. Uyguladım ama yine olmadı. Kafadan salladılar gibi.
    Ayrıca TV den kayıt nasıl yapılıyor. Ne yaptıysam beceremedim. Bu konuda da Panasonic temsilcileri fat 32 olacak ve 160GB ile 2TB arasında harici disk olacak dediler. Denemedim henüz ancak olacağını pek sanmıyorum. Ek bir aygıt kullanacağız gibi görünüyor. Bu konularda bilgisi veya tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfen.

altyazı titremesini çözen var mı?

st33 kullanıcısıyım, servis çağırmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Arkadaşlar TV den kayıt nasıl yapılıyor diye daha önce sormuştum. Kimse cevap vermedi. Hiç kayıt yapan veya bu işe kafa yoran yok mu. HDD yi fat 32 yaptım yine kayıt yapmıyor. Bu konuda yardım edecek yok mu?

kayıt şu şekilde benim kullanım kılavuzundan anladıgım, karasal ya da digital yayında kanal izin veriyorsa oluyor o iş
    ya da cihazın varsa

ayrı cihaz istiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yildirayy

42st33 ün dahili uydu alıcısı ile kullanan varmı? dahili uydu alıcısı olan bir modelde karar verirsem st33 almayı düşünüyorum..tüm kanalları buluyormu vede kanalların yerlerini değiştirmek kanal silmek mümkünmü daha önce bazı olumsuz yorumlar okumuştum....hd rıcever almak istemiyorum..dahili uydu alıcısı işimi görürmü..?

işini görür ben kullanıyorum sıkıntı yok

ben de kullanıyorum, gayet iyi ama geçişler biraz yavaş, yer değişimi, silme vs herşey var tabii, olumsuz sadece geçiş hızı..
    o kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: greatottoman

quote:

Arkadaşlar altyazı problemli doğru. Ayrıca mkv dosyalarını okumuyor Ayrıca bazı mp4, mov, flv gibi dosyaları da okumuyor. Görüyor ama desteklenmiyor diye uyarı geliyor. Müşteri hizmetlerini aradım. HDD formatınız fat 32 olacak dediler. Uyguladım ama yine olmadı. Kafadan salladılar gibi.
    Ayrıca TV den kayıt nasıl yapılıyor. Ne yaptıysam beceremedim. Bu konuda da Panasonic temsilcileri fat 32 olacak ve 160GB ile 2TB arasında harici disk olacak dediler. Denemedim henüz ancak olacağını pek sanmıyorum. Ek bir aygıt kullanacağız gibi görünüyor. Bu konularda bilgisi veya tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfen.

altyazı titremesini çözen var mı?

st33 kullanıcısıyım, servis çağırmayı düşünüyorum

servisin yapacagı birşey yok bildigim kadarıyla

• 46st33e dün kurulum yapıldı..

ölü piksel çıkmadı çok şükür..

buzzing tv nin yanına gidip kulak vermedikçe duyulmuyor..akşam izlememe rağmen yansıma rahatsız etmedi..

sd tatminkar, hd ve 3d performansı çok iyi..

flash da 2 tane hd ve 3d demo video vardı, hiçbirini açmadı biri mkv diğeri ts formatında..

46" 4mt için fazlasıyla yeterli, tv elektronik marketlerde durduğu gibi durmuyor, epey geniş (bana öyle geldi)

çok ince gerçekten.. şimdilik bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroch -- 18 Ocak 2012; 16:12:15 >
  • @ heroc dostum aldığın televizyon gerçekten muhteşem. Bence USB den film açmaması o kadar büyük sorun değil. Belki yazılımla halloluyordur ama ben pek ihtiyaç duymadım. En kötü 70-80tl ye HD media player alırsın. Hem ses codeclerinde hemde film formatlarında sorun yaşamadan 1-2TB lık HDD ile tüm filmleri izleyebilirsin. Yani demek istediğim yaşadığın sorun çok kolay hallolabilecek bir şey. Ama diğer tv lerde yaşanan SD görüntüdeki kötü performans, akıcı olmayan görüntüler gibi yapısal sorunların çözümü yok
  • MERHABALAR

ACİL BİR KONUDA KARAR VERMEM GEREKİYOR BENDE SALONA PANASONIC TX-46GW30E MODELİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT BİR ELEKTRONİK MAĞAZASINDA ÇALIŞAN ARKADAŞIM ŞU AN ELİNDE PANASONIC 46ST30 3D MODELİNİN ELİNDE TEŞHİRDE OLDUĞUNU FAKAT ÇOK TEMİZ BİR DURUMDA OLDUĞUNU KENDİSİ BİR KAÇ AY ÖNCE AÇIP ÖYLECE EN ÜST RAFTA DURDUĞUNU SÖYLEDİ FİYATIDA 2,000 TL AMA BUGÜN Bİ CEVAP VERMEM LAZIM

PANASONIC TX-46GW30E ŞU ANDA 2,150 TL CİVARINDA İKEN

PANASONIC 46ST30 3D Yİ 2,000 TL YE ALMAK SİZCE UYGUN MUDUR?

BUGÜN YARIN BİR CEVAP VERMEM GEREKİYOR.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

TEŞEKKÜRLER
  • evet, sayın metulen ben de çok sorun etmedim.. muhteşem hd görüntüsünü gördükten ve sd dedki performanstan sonra geri kalanı teferruat..

media player o sorunu çözüyor, sonuçta tv alıyoruz medya oynatıcı değil..

sayın brkylmz87; TV nin servis menüsünü açtırıp çalışma saatine baktırın.. fiyat olarak en uygun şu aralar vatan %25 indirim zamanı 2324 gibi bir rakama veriyor 46st33 ü..

3d önemli değilse sizin için 46gw30e olabilir..son durumu bildirirseniz, arkadaşlarla birlikte yardımcı olmaya çalışırız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroch

evet, sayın metulen ben de çok sorun etmedim.. muhteşem hd görüntüsünü gördükten ve sd dedki performanstan sonra geri kalanı teferruat..

media player o sorunu çözüyor, sonuçta tv alıyoruz medya oynatıcı değil..

sayın brkylmz87; TV nin servis menüsünü açtırıp çalışma saatine baktırın.. fiyat olarak en uygun şu aralar vatan %25 indirim zamanı 2324 gibi bir rakama veriyor 46st33 ü..

3d önemli değilse sizin için 46gw30e olabilir..son durumu bildirirseniz, arkadaşlarla birlikte yardımcı olmaya çalışırız..

Anladim cok tesekkurler aslinda aklimda 3d yoktu ama boyle bir firsat gelince degerlendirmek istedim aslinda. Teshirden kasti galiba sadece acilip en ustteki rafa kaldirilmis yani devamli olarak calismiyormus. Ama yine dediginiz gibi calisma saatinine baktiracagim. Benim cekincem 3d oldugundan sd yayin veya hd yayindan alacagim verimliklik ile ilgili bir dusus olmasi cunku 46gw30e nin herkes tarafindan sd ve hd yayinindaki verimlik cok övülüyorr. Bide 3d deki kalitede cok cesitli oliyomus 46st33 un 3d goruntusunu tam bilemiyorum.

• brkylmz87
    3d senin için önemli degilse temizini al derim

heroch
    mkvmerge ile halledebilirsin o sorunları
    hayırlı olsun sana da
    3d açmadıysa 3d performansı neye göre iyi dedin anlayamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

brkylmz87
    3d senin için önemli degilse temizini al derim

heroch
    mkvmerge ile halledebilirsin o sorunları
    hayırlı olsun sana da
    3d açmadıysa 3d performansı neye göre iyi dedin anlayamadım?

sn enreka_tr

digiturk hd uydu alıcı var.. orda nat geo hd ve fashion akşam 3d yayın vardı..

özellikle nat geo hd 3d de dağlar ve ormandaki ağaçlar dışa doğru çıkıyor, oğlum elini uzattı çiçeklere

flash taki 2 görüntüyü açamadım 3d ve hd..bugün vatran dan hd+3d film alıcam, sonuçları yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroch -- 22 Ocak 2012; 11:31:37 >

• bugün tchibo wattmetre ile güç tüketimini ölçtüm..

normal modda 130-40w sinema modunda 160-180w arası değişiyor..

eski 72 crt tüketimim 90 w civarıydı...

boyutuna göre ve eski nesil plazmalara göre çok iyi değerler..
  • Merhaba arkadaşlar, 3D olayını düşünmezsek, 46ST33 ile 46GW30'u karşılaştırabilir misiniz? SD ve HD yayınlarda çok fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

Merhaba arkadaşlar, 3D olayını düşünmezsek, 46ST33 ile 46GW30'u karşılaştırabilir misiniz? SD ve HD yayınlarda çok fark var mı?

Aradaki tek fark 3D değil. panellerinde de fark var. GW30 Infinite Black, ST33 Infinite Black Pro. Ama dersenki tam olarak fark nedir onu bilemiyorum 3D ile işim olmaz dersen GW30 ile de sanırım aynı görüntüyü alırsın. 3D özellikli tv SD yayını daha kötü verecek diye bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

Merhaba arkadaşlar, 3D olayını düşünmezsek, 46ST33 ile 46GW30'u karşılaştırabilir misiniz? SD ve HD yayınlarda çok fark var mı?

Aradaki tek fark 3D değil. panellerinde de fark var. GW30 Infinite Black, ST33 Infinite Black Pro. Ama dersenki tam olarak fark nedir onu bilemiyorum 3D ile işim olmaz dersen GW30 ile de sanırım aynı görüntüyü alırsın. 3D özellikli tv SD yayını daha kötü verecek diye bir şey yok.

yok kötü anlamında değil, ST33 daha iyi olur mu acaba diye sordum, yan, 3D ile işim olmaz benim almamı etkileyecek biz özellik değil ama görüntü daha iyiyse düşünülebilir, en azından 46" GW30 yerine 42" ST33 tercih edilebilirdi ama onda da boyut olarak baya fark oluyor

çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.