Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ICEMEN

quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

bende dün itibariyle vatanın %25lik inidirm kampanyasından 42st33e modelini aldım. Fakat bugün maillerime baktığımda siparişimi onaylamak için nüfüs cüzdanının arkalı önlü fotokopisini ve kredi kartının ön yüzünün fotokapisini fakslamamı istiyor. Bunları istemesi sizce de sakıncalı değil mi? bugüne kdar birçok internet sitesinden alış-veriş yaptım hiçbirinde böyle bir uygulama olmadı. Vatandan ürünü alan arkadaşlar bu istenilen şeyleri gönderdiler mi acaba? Acil cevap yazarsanız sevinirim. Bugünde vatanın bütün mazalarında %25 indirim var. İptal etmeye çalıştım olmadı offf yaaa..

Sayın teslaxxx net ten alışverısyaptıysan kredı kartı senın olup olmadığnı onaylamak icin istemiş olabılırler ama yok sen vatana gıdıp alıyosan bunu istemelerı sacmalık bence sen genede vatanı ara boyle uygulamaları varmı sor yada ımkanın varsa gıt konus yada vatan bana yakın ıstersen yarın ben senın ıcın sorarım cunku bu işler benım her zaman mıdemı bulandırır...! ayrıca umarım kapalı kutu alıyorsundur ustalardan hep duyuyoruz ve okuyoruz ınsanlar farkında olmadan teşhır malları alıyorlar sonra tv bı acıyosun ekranda kocaman bır ız .( kullanılmıs uzun saatler dınamık mod kullanımı sorun olur)
    bende 1.5 once electro worlden 42st33e aldım cok memnunum arkasında kı recevıer hd goruntusu cok kalıtelı bide d smart modul aldın tek kumandayla super oluyor
    berkıde senın bılgın benden fazladır ama deneyımlerımı senınlen paylasırım bende hep ustalardan ogrendım..

İlgilendiğiniz için çok teşekürler ICEMEN. Bu konuda çok sıkıntı çekenler olmuş vatanbilgisayar'dan. Ben artık iptal etmek istiyorum işlemi ama bakalım kaç haftada iptal edecekler. Bir de artık 42st33e almaktan vazgeçtim led almaya karar verdim. Sizin televizyonunuz hayırlı olsun.

• bazı haber kanallarında alt yazı geçerken arada bir ahafif titreme gibi bir sorun yaşayan oldu mu yoksa bu klasik bir sorun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

bazı haber kanallarında alt yazı geçerken arada bir ahafif titreme gibi bir sorun yaşayan oldu mu yoksa bu klasik bir sorun mu ?

normal bir durumdur
  • quote:

bazı haber kanallarında alt yazı geçerken arada bir ahafif titreme gibi bir sorun yaşayan oldu mu yoksa bu klasik bir sorun mu ?

Önceden bende de çok oluyordu sanırım rodaj ilerledikçe bu durum azalıyor çünkü şimdilerde benzer duruma pek rastlamadım
  • quote:

bende çok fazla oluyor, nedendir acaba? gerek duyup servisi de aramadım ama...
    sinyal gücüm zayıf, bununla ilgisi olabilir diye düşündüm,
    sonra görüntüde problem olmayıp sadece altyazılarda olunca şaşırdım,

bilen var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatottoman

quote:

bende çok fazla oluyor, nedendir acaba? gerek duyup servisi de aramadım ama...
    sinyal gücüm zayıf, bununla ilgisi olabilir diye düşündüm,
    sonra görüntüde problem olmayıp sadece altyazılarda olunca şaşırdım,

bilen var mı??

burda genelde arkadaşlar normal bir durumdur demişler ...
    ama yine de can sıkıcı bir durum

• bende çok sık oluyor ve ciddi can sıkıcı bir durum,
    rodaj muhabbetine de dikkat ettim,
    bilemiyorum nerde hata var

ama çok ciddi can sıkıcı bir durum,
    p.tesi servisi arayacağım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatottoman

bende çok sık oluyor ve ciddi can sıkıcı bir durum,
    rodaj muhabbetine de dikkat ettim,
    bilemiyorum nerde hata var

ama çok ciddi can sıkıcı bir durum,
    p.tesi servisi arayacağım bakalım

ıfc ayarınız maksimuma getirip denedinizmi

söylendiği gibi ekranda hareketli görüntü ile beraber alt yazıda anlık bozulmalar oluyor ıfc yi acınca düzelmesi lazım ama bu seferde görütü sanki fotograf gibi parlak oluyor
  • forumdaki değişik topiclerde alttan geçen bantlarda titremeler olabildiği yazılmış ama bu nadiren oluyor ve atv haber hd gibi hd bir kanalda kesinlikle olmuyor sonuç olarak olay yayından kaynaklanıyor tv den değil...
    ayarları değiştirince de yayından kaynaklandığı için pek bir düzelme yok...
  • sizce en stabil ayarlar hangisidir?

herkesin zevki farklıdır tabi ama sizin ayarları merak ettim doğrusu...
  • 3D deneme şansı bulan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi?
  • samsungun 2 farklı led tvsini ve birde lcd tv seyrettim altyazılarda herhangi bir sorun yok
    arkadaş yayınlardan kaynaklandığını söylemiş ama bu tvlerdeki de aynı yayın ama hd kanallar konusunda haklı onlarda olmuyor,
    3D gözlük alamadık hala deneyemedik :) en kısa zamanda 3. nesil gözlüklerin uygun fiyatlı şekilde piyasaya çıkmasını diliyoruz..
  • arkadaşlar bende de 42st33e var yaklaşık 1 ay normal yayında izledikten sonra dinamik yayını sectim görüntelerin daha canlı izlemek için şimdi herhangi bir sorun olurmu? internete lan kablosuyla baglanıyor diye yazmış arkadaşlar internette güncellenme yapıldgı yazılmış bu güncellemeleri yapmak tv için artıları oluyormu bi başka sorumda bende uydu net var üstündeki hd uydu alıcı kullansam nasıl bir yol izlemem gerekiyor yazabilirseniz sevinirim teknoloji hakkında cok bilgim sahibi degilim:)
  • panasonic şu an teknolojik olarak çok geri de kaldı toshıba 3 d yi gözlüksüz izletiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dowlozing

panasonic şu an teknolojik olarak çok geri de kaldı toshıba 3 d yi gözlüksüz izletiyor .

Hani nerede? 2000-2500TL ye hadi bilemedin 1000 TL de gözlüksüz olmasına verelim 3500TL ye 42 inch Tosh gozlüksüz 3D TV nereden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

Orijinalden alıntı: dowlozing

panasonic şu an teknolojik olarak çok geri de kaldı toshıba 3 d yi gözlüksüz izletiyor .

Hani nerede? 2000-2500TL ye hadi bilemedin 1000 TL de gözlüksüz olmasına verelim 3500TL ye 42 inch Tosh gozlüksüz 3D TV nereden alabilirim?

fiyatlarının 4000/5000 lerden aşagı olmayacagı söyleniyor.ayrıca gözlüksüz 3dnin gözlüklü 3d ye oranla % 20 oranında derinlik hissi kaybı yaratacağı söyleniyor.tabiki ilerde gözlüksüz 3d daha stabil bir seviyeye çıkacaktır.ama ilkler her zaman kobay olur.bu teknolojinin yerleşmesini beklemekte fayda var

• ben de 42st33e sahibi oldum dün ilk izlenimler güzel
    şimdi modül ve 3d olayını araştırıyorum
    eve gidince ayarları düşereyim bari malum rodaj fln
  • arkadaşlar uydu alıcısına girip bis key girme işlemini bilen var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymuhendis

arkadaşlar uydu alıcısına girip bis key girme işlemini bilen var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

daha önce okuduguma göre yok hocam

buarada
    arkadaşlar yüksek kaliteli videolarla alakalı demolarla(demonstration-tanıtım videoları)ile ilgili muhteşem bir kaynak buldum
    http://www.demo-world.eu/trailers/
    meraklı olanlar muhakkak detaylıca incelesin ansiklopedi gibi bilgi ve downloadlar var

3d gözlük almak isteyenler benle irtibata geçsin getirtecegim yurtdışında toplu alımda fiyatta güzellik yapabilir satıcı.

düzenleme:
    Arkadaşlar bir firmayla görüşüyorum fiyatı 40$a kadar çektiler
    Ürün burda
    http://www.ebay.com/itm/NEW-Active-3D-TV-Glasses-compatible-2010-2011-series-panasonic-sharp-3d-Plasma-/180772227879?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2a16dd4b27#ht_3775wt_1185

toplu alırsak indirim yapılacak, gümrüge takılmaması için fiyatı 90$ olarak üstüne yazacaklar ve 3erli kutulayacaklar. ben önden bir numune alacagım. ilgilenen varsa lütfen ulaşsın konu üzerinden ya da pmden.

yabancı sitelerde fln dolaşıyorum 3 gündür, "orijinali biraz daha parlak ama fiyatına göre çok iyi" deniyor,camlar da kahvemsi ya da farklı renkte degil fena durmuyor. Yılbaşı nedeniyle uygun fiyatlarda diyorlar.
    Alteratif olarak şu modeller var:
    http://www.ebay.com/itm/3D-Glasses-Panasonic-Sharp-Samsung-Sony-Vizio-Mitsubishi-nVidia-JVC-etc-/160649612052?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2567768b14#ht_2284wt_905

http://www.ebay.com/itm/NEW-100-Compatible-3D-Glasses-Panasonic-Medium-TY-EW3D3MU-/360409058607?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53ea0dcd2f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 10 Aralık 2011; 11:15:24 >

• Arkadaşım senin verdiğin linkteki gözlükler Panasonic'in orjinal gözlükleri değil uyumlu olduğunu iddia eden başka firmalar tarafından üretilmiş gözlükler. Bu kadar zahmet çekip orjinal olmayan bir gözlük almak bana pek mantıklı gelmedi. Orjinal gözlüklerden getirtecek olanlar varsa katılabilirim. fiyatları tek gözlük için 115-130 $ civarında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.