Şimdi Ara

---Panasonic TX-P42GW20 incelemesi--- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
29.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • common interface yazan yer modül girişi ..
  • Bu pazar bende 42GW20 alamaya gidecem arkadaşlar sadece sd amaçlı kullanılacak uzerindeki uydu alıcısı ile direk hd izleye biliyormuyuz trt hd felan yanında modül felan takmak gerekmiyor değilmi...

Sizce alayımmı ... Amcama alacam o yüzden ... Lcd tv lerdeki pullanmayı sevmiyor amcam o sebepten plamaz aldıracam ..
  • ücretsiz hd yayınları direk izleyebilirsin, modül falan gerekmez.
    trt hd, atv hd, a hbr hd gibi
  • Yağrın 42GW20 almaya gidecem en iyi fiyat nerde aradaşalar bilen varmı ....

Vatanda 1800 tl gibi...
  • Arkadaşlar Bu forum sayesinde aldığım bu tv bence fiyat performans bir üründür 1900 tl ye aldım ben 2 ay önce Medya marketten fazlası ile paranızın karşılığını veren bir tv dir bu fiyata alacağınız tüm LCD lerden üstündür,ayrıca dün denemek için kitapçıdan aldığım karton 3D gözlükleri de yest yayını yapan TELEDÜNYA kanalını da izledim hayret ettim bu gözlükle bu görüntüyü + Dahili HD resıver den syerediyorum mükkemmel bir 3D görüntü elde ettim artı evde çok kötü birşey oldu ev halkı başka yerde televiziyon seyretmek istemiyor daha ne diyeyim çöpe atılacak paranız yok ise bu tv şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coa1bu

Arkadaşlar Bu forum sayesinde aldığım bu tv bence fiyat performans bir üründür 1900 tl ye aldım ben 2 ay önce Medya marketten fazlası ile paranızın karşılığını veren bir tv dir bu fiyata alacağınız tüm LCD lerden üstündür,ayrıca dün denemek için kitapçıdan aldığım karton 3D gözlükleri de yest yayını yapan TELEDÜNYA kanalını da izledim hayret ettim bu gözlükle bu görüntüyü + Dahili HD resıver den syerediyorum mükkemmel bir 3D görüntü elde ettim artı evde çok kötü birşey oldu ev halkı başka yerde televiziyon seyretmek istemiyor daha ne diyeyim çöpe atılacak paranız yok ise bu tv şiddetle tavsiye ederim.

3D dediğine göre senin tv GW20 değil GT20 olmalıdır ve 1999 tl'ye almış olmalısın.bildiğim kadarıyla bu fiyatın altına düşmedi henüz.

• Panasonic TX-P42GW20 ile Teledünyadan usb'ye kayıt yapılabiliyor mu? Yapabiliyorsa bir yakınıma alacağım.
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 1ay önce vatan'dan bu TV yi aldım ve çok memnunum. Kurulum için gelen teknik servis uydu bağlantısını ve kurulumunu kendileri yaptılar ve şuanda bende TRT HD yok nedeni ne olabilir sizce? Birden çok sesli kanallarda dil değişiminin nasıl yapıldığını da söylerseniz memnun olurum. Son olarak teknik servisteki abiler bana TV yi ilk 200 saat dinamik modda kullanmam gerektiğini, bu konuda eğitim seminerine katıldıklarını ve müşterileri bu yönde uyardıklarından bahsettiler bu bilginin doğruluk payı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: schi8850

Arkadaşlar bende yaklaşık 1ay önce vatan'dan bu TV yi aldım ve çok memnunum. Kurulum için gelen teknik servis uydu bağlantısını ve kurulumunu kendileri yaptılar ve şuanda bende TRT HD yok nedeni ne olabilir sizce? Birden çok sesli kanallarda dil değişiminin nasıl yapıldığını da söylerseniz memnun olurum. Son olarak teknik servisteki abiler bana TV yi ilk 200 saat dinamik modda kullanmam gerektiğini, bu konuda eğitim seminerine katıldıklarını ve müşterileri bu yönde uyardıklarından bahsettiler bu bilginin doğruluk payı nedir?

Yanlış anlamışsnız ilk 200 saat dinamik modda kullanmamanız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: teme

quote:

Arkadaşlar bende yaklaşık 1ay önce vatan'dan bu TV yi aldım ve çok memnunum. Kurulum için gelen teknik servis uydu bağlantısını ve kurulumunu kendileri yaptılar ve şuanda bende TRT HD yok nedeni ne olabilir sizce? Birden çok sesli kanallarda dil değişiminin nasıl yapıldığını da söylerseniz memnun olurum. Son olarak teknik servisteki abiler bana TV yi ilk 200 saat dinamik modda kullanmam gerektiğini, bu konuda eğitim seminerine katıldıklarını ve müşterileri bu yönde uyardıklarından bahsettiler bu bilginin doğruluk payı nedir?

Yanlış anlamışsnız ilk 200 saat dinamik modda kullanmamanız gerekiyor

Bastıra bastıra sordum ki bu konuda bende araştırma yaptım bu TV yi almadan önce, zaten kafamı en çok kurcalayan konu bu olmuştur.Peki bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar ilk 200 saat kullanım konusundaki tavsiye ettiğiniz ayarları rica etsem benimle paylaşırmısınız?

• ilk 200 saat görüntü ayarları sinema modunda olmalı, mümkün olduğunca ekranda sabit görüntü bırakılmamalı. Örneğin siyah zemin üstünde beyaz harfler bulunmamalı.
  • Panasonic TX-P42GW20 ile Teledünyadan usb'ye kayıt yapılabiliyor mu?Yapmıyor mu? bir cevap rica edeceğim.
  • Cevaplar için teşekkürler. USB den kayıt özelliğini denemedim henüz ama harddisk formatının önemli olduğundan bahsediliyordu G20 topiğine bak istersen. Bende TRT HD kanalını bulamadı TV, bunun için ne yapmam gerekiyor acaba?
  • Amcamda 42GT20 var. TRT HD frekansını girince sorunsuz çıkıyor. Hatta panasonicte sembolrate leri bile girmeye yok. Mantıken aynı tuner olması gerekir.
  • quote:

Cevaplar için teşekkürler. USB den kayıt özelliğini denemedim henüz ama harddisk formatının önemli olduğundan bahsediliyordu G20 topiğine bak istersen. Bende TRT HD kanalını bulamadı TV, bunun için ne yapmam gerekiyor acaba?

ATV HD gibi diğer HD kanallar çıkıyor mu? Senin modelde DVB-S2 var.
    http://tda.panasonic-europe-service.com/docs/2z4dd1544bz3z2e2d2z6465z706466z22z9c3f119727a57ceac2f92e295aa3678951aa26df/tsn2/data/EU/TXP42GW20/OI/835241/TQB0E0906A.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsancak2007 -- 16 Mayıs 2011; 19:57:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alsancak2007

quote:

Cevaplar için teşekkürler. USB den kayıt özelliğini denemedim henüz ama harddisk formatının önemli olduğundan bahsediliyordu G20 topiğine bak istersen. Bende TRT HD kanalını bulamadı TV, bunun için ne yapmam gerekiyor acaba?

ATV HD gibi diğer HD kanallar çıkıyor mu? Senin modelde DVB-S2 var.
    http://tda.panasonic-europe-service.com/docs/2z4dd1544bz3z2e2d2z6465z706466z22z9c3f119727a57ceac2f92e295aa3678951aa26df/tsn2/data/EU/TXP42GW20/OI/835241/TQB0E0906A.pdf

Evet ATV HD Ahaber HD gibi kanalları izleyebiliyorum ekstra HD receiver kullanmıyorum. Fakat TRT HD yi bulamadım. Nasıl izleyebilirim ne yapmam gerekiyor? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• TRT HD 42GW20 lerde denedim çıkıyor. Senin lnb veya çanak veya disecswitchta problem olabilir.
  • cevaplar için teşekkürler
  • Selam Arkadaşlar Bende Pany 42GW20E kervanınan katıldım Albani üstad buradaki yazıların çok faydası oldu.
    Buzzing sorunu yaşayan arkadaşlar sehpaya monte yada duvara monteli şekilde kullananlar bilgi 4 gün hiç yoktu bende buzzing dün akşam belirgin şekilde duyuyordum iyice artmıştı özellikle beyaz sahnelerde (bu arada söyleyeyim aynısı Tüplü tv de de oluyor bazen) çözümü basit monte edilen yerin vidasını çok az gevşetin ses kesilene kadar şu an hiç ses yok bu vida işi şehir efsanesi gibi ama gerçekten işe yarıyor.
    Ürünü Media mark tan 1800 Tl ye 10Taksite aldım HD Tuner süper yalnız şu birde maçlarda şifreyi çözmeyi halledebilse süper olur...
  • 42Gw20 amcama aldık ama bir türlü kanalları sıralayamadım .. Kanal sıralaması nasıl yapılyor anlata bilecek olan varmı... Garçekten komik ama bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.