Şimdi Ara

Panasonic TX-L47EW5 vs Samsung PS51E551

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 yılının gelmesiyle birlikte emektar 70 ekran tüplü televizyonumu değiştirmek istiyorum.

Önfikir sahibi olmak adına Eskişehir MediaMarkt'ı gezdim ve iki ürün arasında kaldım.

- Panasonic TX-L47EW5
    LED TV, 1999 TL (Mediamarkt Eskişehir)

- Samsung PS51E551
    Plazma TV, 1749 TL (Mediamarkt Eskişehir)

Not: Biraz araştırma sonucunda şu modeli de ekliyorum.
    - LG 42LM660S
    LED TV, 2200 TL (Teknosa)

Kısaca evimi ve beklentilerimi sıralayayım. Yönlendiren ya da fikir verebilen olursa sevinirim.
    - Şu anda Digiturk SD kullanıcısıyım, bir süre scartla bağlayarak kullanacağım. HD uydu alıcısı biraz ilerde almayı düşünüyorum.
    - Ayrıca 2013 yılında yine PS3 almayı düşünüyorum, oyun da oynanacak TV'de.
    - Salonum biraz ufak, ölçü 2.5 m x 9-10 m gibi, bu kadar dar bir alan için 40" ya da 42" daha mı ideal olur?
    - Sınırsız internetim var, yavaş yavaş 3D film arşivi yapmayı düşünüyorum. Dizi ve filmleri usb ve harici hdd'den sorunsuz oynatabilmem lazım.
    - Salonun sol tarafında pencere var, gündüzleri de o kadar aydınlık olmuyor. Yansıma problemi yaşamak istemiyorum.
    - Bir süre sonra internete de bağlamayı düşünüyorum TV'yi.
    - Bütçe maksimum 2000 TL.
    - Görüp elden almak istediğim için internet alışverişi düşünmüyorum, Eskişehir'de yaşadığım için Teknosa, Vatan ya da MediaMarkt'ta bulabileceğim ürünler olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermek -- 25 Aralık 2012; 10:03:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.