Şimdi Ara

PANASONIC TX-L42ET5E ALINIR MI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki ürün var teşhir ürünleri biri

PANASONIC TX-L42ET5E fiyat: 1400 tl

diğeri PANASONIC TX-L37ET5E fiyat : 1200 tl

SİZCE ALINIRLARMI İKİSİDE MAĞZADA TEŞHİR ÜRÜNÜ İKİ YIL GARANTİLİ KOZMATİK OLARAK Bİ SORUNLARI YOK FAKAT BU FİYATTA DEĞERMİ BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

• dinex D kullanıcısına yanıt
    Ya klasik 5 sene öncesinin Panasonic LCd tvsini kullaniyorum ve çok memnunum görüntü kalitesi harika.Panasonic kesinlikle alinir ancak sanirim Türkiye pazarindan çekiliyorlar garanti durumlari ne olur bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben et5e yi almak istemiştim zamanında ama kapali kutu kalmamiş piyasada.2012 model tv dir teşhir olayi biras sıkıntılıdır,iade de olabilir,ne kadar zamandır teşhir oldugu konusunda dogruyu da solemezler.en kötüsü de teşhir olmasına ragmen pahalıya satmalarıdır.900-1000 gibi fiyat verseler 42et5 e belki dusunulur ama bence 1400 verme biraz dha kat yeni ürün al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Ben et5e yi almak istemiştim zamanında ama kapali kutu kalmamiş piyasada.2012 model tv dir teşhir olayi biras sıkıntılıdır,iade de olabilir,ne kadar zamandır teşhir oldugu konusunda dogruyu da solemezler.en kötüsü de teşhir olmasına ragmen pahalıya satmalarıdır.900-1000 gibi fiyat verseler 42et5 e belki dusunulur ama bence 1400 verme biraz dha kat yeni ürün al.

bende sizin gibi düşünüyorum evet 1400 tl de az para değil ama bu özelliklerde (300 hz- smart tv- 42"- 3d pasif) bir tv 2000 tl üzerinde o zmanda cazip geliyor ama teşhir can sıkıcı magaza 6 ay dır acık diyor ama inanamazsın ne yapacağımızı bilemedik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Ben et5e yi almak istemiştim zamanında ama kapali kutu kalmamiş piyasada.2012 model tv dir teşhir olayi biras sıkıntılıdır,iade de olabilir,ne kadar zamandır teşhir oldugu konusunda dogruyu da solemezler.en kötüsü de teşhir olmasına ragmen pahalıya satmalarıdır.900-1000 gibi fiyat verseler 42et5 e belki dusunulur ama bence 1400 verme biraz dha kat yeni ürün al.

bende sizin gibi düşünüyorum evet 1400 tl de az para değil ama bu özelliklerde (300 hz- smart tv- 42"- 3d pasif) bir tv 2000 tl üzerinde o zmanda cazip geliyor ama teşhir can sıkıcı magaza 6 ay dır acık diyor ama inanamazsın ne yapacağımızı bilemedik :)
  • PANASONIC TX-L42ET5E 8 ay önce vatandaki sıfır kapalı kutu fiyatı uzun bir süre 1370 tl idi.

şu an teşhirde kullanılan tv nin fiyatı yüksek
  • 1100 tl ye 37et5e aldım kapalı kutu teknosa mağazasındaki tek ürün idi bana göre tek eksiği şimdilik dahili uydu alıcısının bulunmaması kapalı kutu bulabilirseniz alın derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla kapalı kutu imkansız şuan çok yere sordum yok varsa haber edin hemen alırım :)
  • bulunduğunuz çevredeki teknosa mağazalarını inceleyin stoklarında 1 tane görünse bile gidin yerinde görün 1 tane kalınca muhtemelen teşhir olma ihtimali %90 dır ama depodan sıfır kutu getirebiliyorlar almış olduğum ürün mağazaya gittiğimde teşhir denilmişti getir görelim demiştim eleman gitti getirdi abi bu hiç teşhire çıkmamış dedi kapalı kutu aldım döndüm
    teknosa mağazalarında bir çok yerde var görünüyor
    http://www.teknosa.com/urunler/119960187/panasonic-tx-l37et5e-fhd-3d-led-lcd-tv-4-gozluk-so?term=37et5e
    http://www.teknosa.com/urunler/110012245/panasonic-tx-l37et5e-fhd-3d-smart-led-lcd-tv-4-goz?term=37et5e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biber10 -- 2 Şubat 2014; 3:35:09 >

• valla sizinki gerçekten güzel şans olmuş genelde gezdim hepsi teşhir :(
  • bu ürün et5 serisinin dahili uydu alıcılı versiyonu bu ürünü araştırmak aklıma gelmemişti bu ürünüde inceleyin nasipte 37 et5e varmış
    http://www.teknosa.com/urunler/110012509/panasonic-tx-l42etw5-fhd-dvb-s-3d-smart-led-lcd-tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: biber10

bu ürün et5 serisinin dahili uydu alıcılı versiyonu bu ürünü araştırmak aklıma gelmemişti bu ürünüde inceleyin nasipte 37 et5e varmış
    http://www.teknosa.com/urunler/110012509/panasonic-tx-l42etw5-fhd-dvb-s-3d-smart-led-lcd-tv

buda olur hiç fark etmez :) fakat hep teşhir kalmış bu üründe :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.