Bildirim
PANASONIC TX-L42ET5E ALINIR MI???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ya klasik 5 sene öncesinin Panasonic LCd tvsini kullaniyorum ve çok memnunum görüntü kalitesi harika.Panasonic kesinlikle alinir ancak sanirim Türkiye pazarindan çekiliyorlar garanti durumlari ne olur bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben et5e yi almak istemiştim zamanında ama kapali kutu kalmamiş piyasada.2012 model tv dir teşhir olayi biras sıkıntılıdır,iade de olabilir,ne kadar zamandır teşhir oldugu konusunda dogruyu da solemezler.en kötüsü de teşhir olmasına ragmen pahalıya satmalarıdır.900-1000 gibi fiyat verseler 42et5 e belki dusunulur ama bence 1400 verme biraz dha kat yeni ürün al.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Georgearkin
Ben et5e yi almak istemiştim zamanında ama kapali kutu kalmamiş piyasada.2012 model tv dir teşhir olayi biras sıkıntılıdır,iade de olabilir,ne kadar zamandır teşhir oldugu konusunda dogruyu da solemezler.en kötüsü de teşhir olmasına ragmen pahalıya satmalarıdır.900-1000 gibi fiyat verseler 42et5 e belki dusunulur ama bence 1400 verme biraz dha kat yeni ürün al.
bende sizin gibi düşünüyorum evet 1400 tl de az para değil ama bu özelliklerde (300 hz- smart tv- 42"- 3d pasif) bir tv 2000 tl üzerinde o zmanda cazip geliyor ama teşhir can sıkıcı magaza 6 ay dır acık diyor ama inanamazsın ne yapacağımızı bilemedik :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Georgearkin
bende sizin gibi düşünüyorum evet 1400 tl de az para değil ama bu özelliklerde (300 hz- smart tv- 42"- 3d pasif) bir tv 2000 tl üzerinde o zmanda cazip geliyor ama teşhir can sıkıcı magaza 6 ay dır acık diyor ama inanamazsın ne yapacağımızı bilemedik :) -
PANASONIC TX-L42ET5E 8 ay önce vatandaki sıfır kapalı kutu fiyatı uzun bir süre 1370 tl idi.
şu an teşhirde kullanılan tv nin fiyatı yüksek -
1100 tl ye 37et5e aldım kapalı kutu teknosa mağazasındaki tek ürün idi bana göre tek eksiği şimdilik dahili uydu alıcısının bulunmaması kapalı kutu bulabilirseniz alın derim -
valla kapalı kutu imkansız şuan çok yere sordum yok varsa haber edin hemen alırım :) -
bulunduğunuz çevredeki teknosa mağazalarını inceleyin stoklarında 1 tane görünse bile gidin yerinde görün 1 tane kalınca muhtemelen teşhir olma ihtimali %90 dır ama depodan sıfır kutu getirebiliyorlar almış olduğum ürün mağazaya gittiğimde teşhir denilmişti getir görelim demiştim eleman gitti getirdi abi bu hiç teşhire çıkmamış dedi kapalı kutu aldım döndüm
teknosa mağazalarında bir çok yerde var görünüyor
http://www.teknosa.com/urunler/119960187/panasonic-tx-l37et5e-fhd-3d-led-lcd-tv-4-gozluk-so?term=37et5e
http://www.teknosa.com/urunler/110012245/panasonic-tx-l37et5e-fhd-3d-smart-led-lcd-tv-4-goz?term=37et5e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biber10 -- 2 Şubat 2014; 3:35:09 >
-
valla sizinki gerçekten güzel şans olmuş genelde gezdim hepsi teşhir :( -
bu ürün et5 serisinin dahili uydu alıcılı versiyonu bu ürünü araştırmak aklıma gelmemişti bu ürünüde inceleyin nasipte 37 et5e varmış
http://www.teknosa.com/urunler/110012509/panasonic-tx-l42etw5-fhd-dvb-s-3d-smart-led-lcd-tv -
quote:
Orijinalden alıntı: biber10
bu ürün et5 serisinin dahili uydu alıcılı versiyonu bu ürünü araştırmak aklıma gelmemişti bu ürünüde inceleyin nasipte 37 et5e varmış
http://www.teknosa.com/urunler/110012509/panasonic-tx-l42etw5-fhd-dvb-s-3d-smart-led-lcd-tv
buda olur hiç fark etmez :) fakat hep teşhir kalmış bu üründe :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X