Şimdi Ara

[b]PANASONIC TH-42PV70F Mi? PIONEER PDP-4270XA MI??[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 model arasında gidip geliyorum lütfen yardımcı olur musunuz???

• her ikiside aynı görüntü kalitesine sahip bir cihaz ama panasonic'in pioneer e göre en büyük artısı 1080p desteklemesi ve 10000:1 kontrast olmasıdır
  • Aslında hangisini alsan pişman olmazsın diyebilirim. İkisi de 100 herz, Panasonic siyah seviyesinde, Pioneer de doğru renk üretmede diğerine göre çok az önde. Bağlantı seçenekleri açısından Pana daha iyi. Ben bundan 3 ay önce genelde uydudan sd yayın izlemek için fiyatının da düşmesiyle 2.750 ytl'ye Pioneer almıştım. Bu iki plazmanın karşılaştırması konusunda forumdaki "sserin" nickli üstad daha bilgilidir. Kendisi ile irtibata geçmeni öneririm. Kolay gelsin
  • 2 tv'yi de görmüş biri olarak, fiyat konusunuda ele alınca hiç düşünmez 42PV70F alırım, bu arada 50PV70F kullandığımı da belirteyim.

altın kural : kim ne derse desin, kendi gözünüzle görün. yanıltıcı yorumlar olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: mustee

Arkadaşlar 2 model arasında gidip geliyorum lütfen yardımcı olur musunuz???
  • valahi kalite olarak sizin fikirlerinize saygı duyuyorum ve bu yorumlardan pana ok gibi geliyor.
    İstanbul bilişim stoklarda yok 2 hafta sonra diyor .12 taksitte en iyi seçenek hepsiburada davar bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz güvenilir yerleri de bilmek isterim
  • 1080p işlemcisi var ne demek anlamadım çözünürlük 1920x1080 değilse anlamı nedir hdmi ile downscale yapmayacakmı sonuçta yine ne artısı olacak 1080p input işlemcinin merak ediyorum
  • hızlı al (aradaki boşluğu kaldırın) sitesinde 2780/12ydi en son. değiştiyse bilmem. hepsi buradadan daha iyi bir fiyat. ben 5-6 alışveriş yaptım sıkıntı yok. ama tavsiyem netteki fiyatları da emsal göstererek bulunduğunuz yerden araştırma yapın 3-5 daha koparmaya uğraşın. ben o şekilde adamın 5200 nakit fiyat verdiği 50PV70F'yi 4650/12 gibi bir fiyata aldım. haberiniz olsun. emsal fiyatlar bulun, adamın kabul etmekten başka şansı kalmasın

quote:

valahi kalite olarak sizin fikirlerinize saygı duyuyorum ve bu yorumlardan pana ok gibi geliyor.
    İstanbul bilişim stoklarda yok 2 hafta sonra diyor .12 taksitte en iyi seçenek hepsiburada davar bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz güvenilir yerleri de bilmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 6 Şubat 2008; 14:11:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyem kendi gözünle şu 3 paneli aynı kaynaktan izle;

Modeller ve öne çıkan özellikleri;

42pv70 panny- 1080p işleme, doğal canlı arası renk üretimi.
    428 Kuro pio-en siyah siyah, doğal/pastel renk üretimi.
    42q91 sammy- en kristalize ve keskin görüntü, canlı renk üretimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

Tavsiyem kendi gözünle şu 3 paneli aynı kaynaktan izle;

Modeller ve öne çıkan özellikleri;

42pv70 panny- 1080p işleme, doğal canlı arası renk üretimi.
    428 Kuro pio-en siyah siyah, doğal/pastel renk üretimi.
    42q91 sammy- en kristalize ve keskin görüntü, canlı renk üretimi.

sıralama güzel olmuş.ama bu iş biraz da paraya bakar.428 kuro 4500 ytl civarında.diğer ikisi 3000ytl civarı.hatta 42pv70f 2800 e düştü.pananın 8.nesilleri yolda geliyor.bu durumda maddiyat ve görüntü kıyaslaması olacak sanırım.yani çengel bulmaca.

• quote:

valahi kalite olarak sizin fikirlerinize saygı duyuyorum ve bu yorumlardan pana ok gibi geliyor.

dostum 42pv70f den şaşma.fiyatı çok uygun.2007 eisa best awards hd ready ödüllü tivi.
  • Ben de plazma araştırıyorum bir süredir.. pana 42pv70 e karar vermiş fiyatların biraz daha düşmesini beklerken dün akşam kararımı yeniden gözden geçirmeye karar verdim :) ..

Büyük grosmarketlerin birinde pio 4270xa ile pana 42pv70 yan yana ikisinde de ligtv (hd yayın).. ben pio yu beğendim açıkcası.. Yanımda aileden 3 kişi daha vardı.. ikisi arasında hangisini tercih edersiniz dedim.. pio yu gösterdiler.

Geniş bir zamanda tekrar gideceğim. iki tv arasında yeşil çimenler çok farklıydı.. belki pana dinamik ayarda olabilir.. onu sormak lazım. 1-1,5 mt yakına gelince pana da karıncalama çok fazla.. pio da karıncalanma yoktu. İlk izlenim olarak 4270xa yı 42pv70 den daha çok beğendim.
  • 42PV70F Demirhome da 2489YTL / 8 ay .İlgilenenlere duyurulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.