Şimdi Ara

panasonic TCD430TRC telsiz telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir iki sene önce işyerimde kulalnmak üzere başlıkta belirttiğim panasonic marka telsiz telefon aldım. geçen günlerde faturanın fazla gelmesinden dolayı rahatsızlık duymaya başladım çünkü neredeyse hiç konuşma yapmamıştım. araştırmasına girince (telekomdan bir iki tanıdıkta yardım etti) çalıştığımız işyerinde başka telsiz telefonların benim hattım aracılığıyla görüşme yapmış olabileceğini keşfettim...(hiç görüşme yapmadığım numaralarla görüşme yapılmış gözüküyordu. ve bundan yüzde yüz eminim..)

sorum şu:
    başka bir telsiz telefon benim cihazıma bağlanıp benim hattımdan görüşme yapabilirmi?(bahsettiğim telefonumda dect özelliğinin bulunmadığı kanısındayım model kayıtlarını araştırdım ama bir sonuca varamadım)

eğer böyle bir ihtimal varsa yada olduysa almam gereken önlem nedir? demek istediğim gidip bir dect telefon aldım ama bu olay tekrar gerçekleşebilirmi? yada dect telefonlar güvenlimidir? birde dect tam olarak nedir diye sormak istiyorum...

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

can özdemir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozdemir -- 30 Mayıs 2007; 13:40:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.