Şimdi Ara

panasonic pv60 ve pv70, yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Salon için bir plazma almak istiyoruz, malum pv70ler çıktığı için pv60ların fiyatları bir miktar düştü. Teknosada 5300 ytl sehpa hediyeli ve taksitli 50pv60 bulunuyor, 50pv70 in fiyatı ise 6600 ytl civarlarında tabii. Size sorum pv60 la pv70 arasında çok fark var mı? Panel bir tanesi G10 öbürü G9, bu ne kadar fark eder bana görüntüler çok benzer geldi. Bir de pv60 ta 100Hz var mı; 100Hz görüntüde ne kadar fark ediyor, titremeyi mi önlüyor?

Son olarak da izlemesi mesafesi 3.4-3.5m civarı. Bu mesafe için 50 inch çok mu büyük veya göz yorar mı?

Yardımınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arpac -- 12 Temmuz 2007; 12:06:40 >

• arkadasim,
    üye oldugum yabanci forumlarda bu tv lere sahip olan herkes diyor ki "pv60 ile pv70/71 in arasinda hicbir fark yok" hatta pv60lar daha kaliteli resim veriyor ekrana. satece arasinda ki fark kotrast.

ucuz bulursan pv60 al eger illa panasonic olsun dersen tabi. yoksa q91 al daha iyi.
  • Bahsettiğiniz yorumlaı içeren bir link atabilir misiniz?

quote:

üye oldugum yabanci forumlarda bu tv lere sahip olan herkes diyor ki "pv60 ile pv70/71 in arasinda hicbir fark yok" hatta pv60lar daha kaliteli resim veriyor ekrana.
  • O mesafe için 50" bence çok fazla, göz yorar. Bence o mesafeye en uygun 32". Fazlası hem görüntü kirliliği, hem aşırı ısınma, hem de gereksiz diye düşünüyorum. "50" plazmam var, baaak" tarzı gösterişe düşmüyorsan tabii ki
  • 3.5 metreye 32" mi?

panasonic pv60 ve pv70, yardım!!

Dip: 1 Feet = 30.48 cm
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrabzonReady

arkadasim,
    üye oldugum yabanci forumlarda bu tv lere sahip olan herkes diyor ki "pv60 ile pv70/71 in arasinda hicbir fark yok" hatta pv60lar daha kaliteli resim veriyor ekrana. satece arasinda ki fark kotrast.

ucuz bulursan pv60 al eger illa panasonic olsun dersen tabi. yoksa q91 al daha iyi.

cevabın için teşekkürler. ama q91lerde kapalıyken veya görüntünün siyah bölgelerinde yatay çizgilenmeler oluyor, 2 samsung bayiinde showroomda gördüm bunu. bir yerde "reflection moiré" dendiğini duymuştum. bu tvden tvye değişir mi yoksa bütün q91lerde var mı?

bir de sence q91in avantajı nedir, movie plus için değer mi q91? Movie plus bütün yayın formatlarında çalışıyor mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: MegriM

Bahsettiğiniz yorumlaı içeren bir link atabilir misiniz?

60sayfayi cok dikkatli oku eger almancaniz varsa. sirf pv70/71 pv600/60 Vs Vs.
    http://www.hifi-forum.de/index.php?action=browseT&back=1&sort=lpost&forum_id=149&thread=2144

saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrabzonReady -- 13 Temmuz 2007; 3:41:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arpac

cevabın için teşekkürler. ama q91lerde kapalıyken veya görüntünün siyah bölgelerinde yatay çizgilenmeler oluyor, 2 samsung bayiinde showroomda gördüm bunu. bir yerde "reflection moiré" dendiğini duymuştum. bu tvden tvye değişir mi yoksa bütün q91lerde var mı?

bir de sence q91in avantajı nedir, movie plus için değer mi q91? Movie plus bütün yayın formatlarında çalışıyor mu?

ben genellikle teknik bilgilerini almanca olarak biliyorum "showroomun" ne demek oldugunu anlamadim.
    movie plus bildigime göre bazi formatlarinda kapatilmali sanirim DVD'de.
    ama bu "özellik" kapatma olayi her tv de var. ayrica türk kanallarini izleyerek tv ye not verilmezsinyanlis olur...
    bu siteye gir özellikler yazar fakat fiyatina aldanma eski fiyat. normalde 1030euro bu tv nin fiyati.
    http://av.samsung.de/article.asp?artid=A66E0D2E-D750-456A-A588-217C0869C46C&show=specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrabzonReady -- 13 Temmuz 2007; 4:00:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.