Şimdi Ara

Panasonic panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar ben panasonic 42st30e bi bplazma buldum fakar ürünü taşırken paneli kırmışlar ve bunun üzerine paneli değiştirilmiş ürünün ve 6 ay garanti verilmekte ürüne bundan dolayıda fiyatı oldukca uyguna düşmüş ürün oldukca güvenilir bir magzanın ürünü sizce bu ürünü alsam ilerde sıkıntı yaratırmı ben karar veremedim sizin fikriniz nedir ?



  • arkadaslar lütfen bi fikir verin çok kararsızım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_X_y

    arkadaslar lütfen bi fikir verin çok kararsızım

    hangi mağaza
  • fiyatı 1000 in altındaysa al derim
  • bence gerek yok. zaten 6 ay dedikleri normal parça garantisi.
    üç kuruş daha ver kafan rahat garantili bir ürün al. kıstığın paraya değmez.

    yarın bir gün sorun yaşarsın panelinden ya da başka bir yerden. garantiden sorun yaşarsan ''ulan keşke sıfır alsaydım'' deme:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_X_y

    Merhaba arkadaslar ben panasonic 42st30e bi bplazma buldum fakar ürünü taşırken paneli kırmışlar ve bunun üzerine paneli değiştirilmiş ürünün ve 6 ay garanti verilmekte ürüne bundan dolayıda fiyatı oldukca uyguna düşmüş ürün oldukca güvenilir bir magzanın ürünü sizce bu ürünü alsam ilerde sıkıntı yaratırmı ben karar veremedim sizin fikriniz nedir ?

    Boyle urunlerde 6 ay garanti var ise, risklidir aslinda bu urunler revizyon yani tamir edilmis demek dogru olur, kasa derler ama bunu net anlamak icin orjinal servis raporunu gormek gerek !

    Mesela Avrupada booyle urunler satilir, yenisi 1000 Euro ise Revizyon urun 300 Eurodur ve kimse almaz, bu tur urunleri daha cok bar-cafe gibi yerler alirlar !

    Simdi Abirde plasmalarda mesela burn in logo var ise, bu tur urunlerde servislerde statik yikama yapilir ve izler kaybolur bu tur urunlerde revizyonlu olarak satilirlar !

    Dogru olansa full garantili urundur !




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.