Şimdi Ara

panasonic P42G15E PLAZMA TV 2.799 YERİNE 2.199 TEKNOSADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • panasonic P42G15E PLAZMA TV 2.799 YERİNE 2.199 TEKNOSADA

EKRAN GENİŞLİĞİ: 42" Ekran Genişliği
    PARLAKLIK: 1500 cd/m2 Parlaklık
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük-FULL HD-
    KONTRAST: 40.000:1 Kontrast
    DİNAMİK KONTRAST: 2.000.000:1 Dinamik Kontrast

G12 Full HD Neo Panel
    V-Real Pro 4
    100.000 saat ömür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 13 Şubat 2010; 13:22:28 >

• iyi TV güzel fiyat
  • plazma mı?
  • G15lerin 100hz performansını beğenmesem de panasonic piyasaya girmek adına güzel fiyattan veriyo tvlerini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

G15lerin 100hz performansını beğenmesem de panasonic piyasaya girmek adına güzel fiyattan veriyo tvlerini...

Panasonic senelerdir bu piyasada başı çeken önemli bir firma. Piyasaya girmek gibi bir amacı yoktur. Crea mı bu piyasada kendini ispat etmeye çalışsın?
  • arkadaş herhalde aradan tekofaks ı çıkardı kendisi geldi onu demek istedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

G15lerin 100hz performansını beğenmesem de panasonic piyasaya girmek adına güzel fiyattan veriyo tvlerini...

Panasonic senelerdir bu piyasada başı çeken önemli bir firma. Piyasaya girmek gibi bir amacı yoktur. Crea mı bu piyasada kendini ispat etmeye çalışsın?

panasonic senelerdir dünyada başı çeksede 1,5 senedir türkiyede distribütörü bulunmayan(tekofaks bırakmıştı) bir firma... şimdi "panasonic türkiye" olarak piyasaya(türkiye piyasasına) giriyor... özellikle fiyatları ve satıcılara verdiği eğitimlerle doğru politikadalar...

plazma konusunda liderliklerini tartışmam bile :)

ufak bi nokta daha: sadece kendini kanıtlama ihtiyacı olan firmalar giriş yapmaz... misal arabalarda kasa değiştikçe ilk başta lansman fiyatı olur... araba yayılsın, tanınsın diye... yoksa vw dediğin, honda dediğin küçük firmalar değil ama piyasada böyle hareketler vardır :) amacı yaygınlığı(tanınırlığı) arttırmaktır... panasonic plazmalarını uygun fiyattan iyi tanıtımla türkiyeye getirmeseydi türkiyede plazmanın avantajını bilen kesim %3 bile olmazdı, ama şimdi her teknosaya giren plazmayla tanışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 13 Şubat 2010; 18:57:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu çözünürlükte ve Panasonic için iyi fiyat.
  • quote:

panasonic senelerdir dünyada başı çeksede 1,5 senedir türkiyede distribütörü bulunmayan(tekofaks bırakmıştı) bir firma... şimdi "panasonic türkiye" olarak piyasaya(türkiye piyasasına) giriyor... özellikle fiyatları ve satıcılara verdiği eğitimlerle doğru politikadalar...

plazma konusunda liderliklerini tartışmam bile :)

ufak bi nokta daha: sadece kendini kanıtlama ihtiyacı olan firmalar giriş yapmaz... misal arabalarda kasa değiştikçe ilk başta lansman fiyatı olur... araba yayılsın, tanınsın diye... yoksa vw dediğin, honda dediğin küçük firmalar değil ama piyasada böyle hareketler vardır :) amacı yaygınlığı(tanınırlığı) arttırmaktır... panasonic plazmalarını uygun fiyattan iyi tanıtımla türkiyeye getirmeseydi türkiyede plazmanın avantajını bilen kesim %3 bile olmazdı, ama şimdi her teknosaya giren plazmayla tanışıyor...

Doğru söylüyorsun.
    Sonuçta güzel cihaz. Güzel fiyat. Geçenlerde Vatan Bilgisayar da aynı TV için bir kampanya yapmıştı. Fiyat kaç olmuştu hatırlamıyorum ama sanırım bu civardaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 5 Mayıs 2010; 14:42:13 >

• Bende tam bugünlerde bu tv den almak üzereyim de saırım fiyat mağazada geçerli... Sitelerinde hala 2519 tl..
  • evet sitede öğle yazıyor bu gün gazeteden gelen broşördü birde kampanya sanırım 13 14 şubat tarihleri arasında
  • '' eyz '' arkadaşım teşekkür ediyorum senin konuyu görüp tv mi aldım, tüm teknosa larda 28 şubat'a kadar bu kampanya 42g15e ihtiyacım doğrultusunda neredeyse 2.000 e geldi çokta güzel oldu
  • bu arada tv nin yanında ps3 kampanyalı olarak ama benim ps3 olduğu için kaça geldiğini veya içeriğini bilmiyorum 120 gb slim olarak söylediler ben ihtiyacım olmadığını söyledim gerçi forumda ps3 alacak arkadaşlarıma yazdım tv almadan benimle iletişime geçin diye arayan olmadı bende tekrar sormadım.
  • ürününüz hayırlı olsun
  • Ben de bu plazmayı almayı düşünüyorum, alanlar memnun mu acaba?
  • Selam arkadaşlar,

Aynı ürün taksitli fiyatı 2.121,53 TL, kredi kartına tek çekim 1.973,03 TL, nakit olarak da 1.951,81 TL istanbul bilişim de mevcut.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TX-P42G15E-PLAZMA-TV,8990.html

kullanan arkadaşla var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicturan

Selam arkadaşlar,

Aynı ürün taksitli fiyatı 2.121,53 TL, kredi kartına tek çekim 1.973,03 TL, nakit olarak da 1.951,81 TL istanbul bilişim de mevcut.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TX-P42G15E-PLAZMA-TV,8990.html

kullanan arkadaşla var mı acaba?

Fazla bi fark yok teknosa daha uygun görünüyor.bu kadar fark için riske girilmez ama 1500 falan olsaydı o zaman girilebilirdi.çalışırken 350W diyo çok değilmi yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 20 Şubat 2010; 15:55:43 >

• Arkadaşlar 42g15 ve v10 un media markt satış fiyatını bilen varsa bi zahmet yazabilir mi?
    media markt telefonda fiyat vermiyor. tek söyledikleri ürünün fiyatında bi indirim olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhandogan

Arkadaşlar 42g15 ve v10 un media markt satış fiyatını bilen varsa bi zahmet yazabilir mi?
    media markt telefonda fiyat vermiyor. tek söyledikleri ürünün fiyatında bi indirim olduğu.

Tv yi bu gün Teknosada göz ucu ile inceleme fırsatı buldum. Adi bir scart compenent bağlantılı ile dahi güzeldi. Panelin arkasında ise ilginç olan uydu alıcılarındaki lnb input girişi vardı. Tam inceleyemedim teknosada fakat uydu alcısı gömülü desem bende inanmam ya neyse. Satın alan Tigerson arkadaşımız bir de kullanma fırsatı varsa durumu açıklık getirsin lütfen.
  • Arkadaşlar mrb, öncelikle panasonic yeni tv leri gelecek ama fiyatları muallak,g15 serileri için ist. bilş. le kıyaslamaya dahi gerek yok çünkü zaten onların fiyatından dahi ucuza geliyor ve artısı Garanti, Media mark taki fiyata gelince İzmir'dekinde g15 serisi yoktu V10 ve 50U var fiyatları tam hatırlamıyorum ama v10 2.659 civarıydı sanırım, '' sabrifidan '' arkadaşım tv nin arkasındaki lbn input girişi evet direk antenden gelen kablo takılabiliyor ben henüz kullanmadım ama kullanan arkadaşım piyasadaki receiver lerden iyi olduğunu söyledi tabi v10 daki gibi dijital değil, hd kanallar için receiver almayı şimdilik düşünmediğim için gerek duymadım, ama ne olursa olsun neredeyse 2.000 böyle bir panel (2.199) hediye çeki,world 10 taksit avantajı diğerlerine 5 e kadar,parapuanlar hediye scart vs ) ben kaçıramazdım ki iyikide almışım diyorum İhtiyacı olanlar stoklar azdı 28 şubat a kadar sürecek sanırım kampanya ama piyasada bundan uyguna veren yerde yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.