Media markt dan almam için izmir'e gitmem gerekli yine de teşekkürler. dün akşam son dakikalar da internet satışı olan bir mağazada buldum ve aldım artık dört gözle bekliyorum. Şimdi cihaza güzel bir kılıf lazım e-bay den şunu buldum pahalı gibi ancak çok da güzel gözüküyor.http://www.ebay.com/itm/GARIZ-Leather-RX100-Half-Case-Gun-Shot-Strap-Set-Black-Red-For-SONY-DSC-RX100-/111006569113?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item19d881d299 Dostum ben aldım sıra sende umarım en kısa zamanda sende sonuçlandırırsın,tekrar yardımlarını esirgemiyen herkese teşekkür ediyorum.Saygılar
hayırlı olsun geldiğinde küçük bir inceleme bekleriz bu sayfaya
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn20
hayırlı olsun geldiğinde küçük bir inceleme bekleriz bu sayfaya
Teşekkür ederim,elimden geldiğince bir şeyler paylaşmaya çalışacağım.Saygılar
hayırlı olsun kaça aldınız acaba
bizde arkadaşın bebeği olacağı için fot makinası bakıyoruz
asıl amaç video bizde
çünkü zaten arkadaşta nikon d200 var
rx100 ve lx7 ye kadar düşürdük bizde
yurtdışında 1350 ye rx100 buldum ama almadım güvenemedim
fotozeynepten 1350ye lx7 alıcaz
rx100ün çok ufak olması ele oturmaması ve arada 350tl fark olması sebebiyle diyelim artık
bizde arkadaşın bebeği olacağı için fot makinası bakıyoruz
asıl amaç video bizde
çünkü zaten arkadaşta nikon d200 var
rx100 ve lx7 ye kadar düşürdük bizde
yurtdışında 1350 ye rx100 buldum ama almadım güvenemedim
fotozeynepten 1350ye lx7 alıcaz
rx100ün çok ufak olması ele oturmaması ve arada 350tl fark olması sebebiyle diyelim artık
Merhaba;1720 tl ye taksitle aldım aslında daha ucuza alabilirdim ancak bir çok mağazada stokta yoktu ve beklemek gerekiyordu malum bebeğimiz beklemiyor hızla büyüyor :) Yurt dışı fiyatlarına göre 400 tl pahalı ancak kafa rahat oluyor hemde kargo beklemiyorsun 1 gün sonra cihaz elinde. Cihaz inanılmaz güzel her çektiğim fotoya hayran kalıyoruz eşimle, elbette daha önce bu derece kuvvetli bir cihaz kullanmadım, yine de sonuna kadar tavsiye ediyorum.Video çekim kalitesi harika panasonic v500 den pek farkı yok diyebilirim. Evet boyutlar ufak ancak beni rahatsız etmiyor e-bay den kılıf aldım şimdi onu bekliyorum.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160943109357&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160
dün bizim panasonic te geldi
arkadaş açıp kurcaladı biraz
ama henüz kullanmadı
ben daha görmedim makinayı
videosu fotoğrafı nedir bilmiyoruz
kılıf onadada aynı dert
lens dışarda olduğu için kılıf almak lazım
ggda 80 e 1 tane var
orjinalleri 100 $ felan
verdiğiniz link çalışmadı ama
1 tanede yedek batarya alıcaz
videoda yarım saat gidiyormuş pili yaklaşık
Cihaz kadar önemli oluyor kılıf ebay de bir çok kılıf var örn;http://www.ebay.com/itm/C413-leather-case-bag-for-Panasonic-LUMIX-DMC-LX7-LX7-Black-/180971109678?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item2a22b7fd2e Aslında video çekim özelliği ön planda olunca sadece video camera almakta fayda var en azında ben öyle yaptım hc-v500 ile çok rahat ettim saatlerce çekim yapıyorsun,yine de arkadasınız için hayırlı olsun eminim lx7 de çok memnun edecektir.Saygılar
Ben de RX100 almayı düşünüyorum. Siz nasıl, memnun kaldınız mı?
Kusura kalmayın gecikmeli bir cevap olacak,cihazı aldığım günden bu yana bir çok fotoğraf çektim ve de çok memnun kaldım.Çok detaylı ve eğlenceli bir menusu var slr cihazlara göre kullanımı da çok kolay.Ben çok rahatlıkla almanızı tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: dtseko
Kusura kalmayın gecikmeli bir cevap olacak,cihazı aldığım günden bu yana bir çok fotoğraf çektim ve de çok memnun kaldım.Çok detaylı ve eğlenceli bir menusu var slr cihazlara göre kullanımı da çok kolay.Ben çok rahatlıkla almanızı tavsiye ederim.
RX100 sensörünün büyüklüğü ve makinenin küçüklüğü olarak, kompakt bir makine olarak biçilmiş kaftan bana göre. Güzel kareler yakalamanız dileğiyle, fotoğraf paylaşımı yaparsanız da seviniriz
ben rx100 çekilmiş fotorağflarına baktım lx7'de lakin lx7 gözüme daha başarılı geldi keza rx100 çok küçük bir cihaz el'e fln hiç oturmuyor fotoğraf çekmek ızdırap..
quote:
Orijinalden alıntı: SuperSantorelli
ben rx100 çekilmiş fotorağflarına baktım lx7'de lakin lx7 gözüme daha başarılı geldi keza rx100 çok küçük bir cihaz el'e fln hiç oturmuyor fotoğraf çekmek ızdırap..
abartmıyor musunuz sizce görende karınca zanneder rx100 ü hem kücük olması daha iyi daha kompact gömlek cebinde bile tasınabilir ayrıca sensörü daha büyük ve 60 full hd video kaydı var ki bu kompakt hicbir cihazda yok tam bir eglence makinesi rx100 ve lx 7 den tipi cok daha güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme